New friends.
|
15 Jun 2011, 16:35
(This post was last modified: 15 Jun 2011, 16:38 by Robert Eric Smith.)
|||
|
|||
Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
15 Jun 2011, 16:50
|||
|
|||
Lily se uita pe geam spre parintii ei pentru ultima data apoi se intoarse spre Antoine incepand sa poarte o discutie aprinsa cu el despre ce aveau sa faca in noul an la Hogwarts. Lily intra in anul VI iar Antoine in anul II. Usa compartimentului se deschise si inauntru isi facu aparitia un Cercetas pe care Lily il stia doar din vedere. Se uita la Antoine si acesta ii zambea baiatului.
-Grozav, pufni Lily dezaprobator cand Antoine il pofti sa ia loc in compartiment cu ei. Antoine o privi zambind dandu-si seama care era treaba cu imbufnarea lui Lily insa Robby se uita putin dezorientat. Viperina ofta si scoase o carte incepand sa citeasca dar fu intrerupta imediat. -Lily, el e Robby Smith, ii zise Antoine. -Eu sunt Lily Bellatrix Malfoy probabil ti-a mai zis Antoine despre mine asa cum mi-a zis si mie despre tine, spuse Lily insa nu intinse si ea mana cand Robby o facu. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
15 Jun 2011, 21:05
(This post was last modified: 15 Jun 2011, 21:28 by Antoine R. Malfoy.)
|||
|
|||
Power-Play acceptat la Ronnie, Daniel, Ema, Bell, surorile Andrews Blackfire, Tamara si bineinteles Lily ! ![]() |
|||
15 Jun 2011, 21:24
(This post was last modified: 15 Jun 2011, 21:26 by Robert Eric Smith.)
|||
|
|||
|||
15 Jun 2011, 21:34
(This post was last modified: 15 Jun 2011, 21:34 by Odette B. Malfoy.)
|||
|
|||
-Esti vampir! striga Lily sarind in picioare.
Gata acum chiar era ceva grav. Un vampir, pentru numele lui Dumnezeu! Viperina isi duse instinctiv mana in spatiul mic dintre clavicula si gat. Probabil ca daca l-ar fi ucis pe Robby ar fi putut sa le-o plateasca vampirilor... dar mai bine nu si asa ii omorase pe toti stabilind o intelegere cu ei. -Da si ce daca sunt vampir? intreba Robby. -Eu sunt reptomit vrei sa ma gusti? intreba ironic Lily. -Lil'... esti bine? zise Antoine putin ingrijorat. -Da, sa zicem fratioare dar am avut niste mici conflicte cu vampirii.Asa sunteti toti? Daca se ia unul de mine si il omor trebuie sa vine turma dupa el? spuse Lily razand batjocoritor. -Tu! striga Robby. Tu ai fost cea care a omorat de una singura cinsprezece vampiri? intreba el socat. -E... nu pot sa neg ca am avut si ajutor, chicoti viperina Odette Bellatrix Malfoy
|||
16 Jun 2011, 11:13
(This post was last modified: 16 Jun 2011, 11:16 by Antoine R. Malfoy.)
|||
|
|||
Power-Play acceptat la Ronnie, Daniel, Ema, Bell, surorile Andrews Blackfire, Tamara si bineinteles Lily ! ![]() |
|||
16 Jun 2011, 11:28
(This post was last modified: 16 Jun 2011, 11:34 by Robert Eric Smith.)
|||
|
|||
|||
16 Jun 2011, 11:40
(This post was last modified: 16 Jun 2011, 11:47 by Antoine R. Malfoy.)
|||
|
|||
|||
16 Jun 2011, 12:07
|||
|
|||
Lily isi privea cu raceala fratele stiind ca durerea de cap era cauzata de faptul ca Lily isi inchise mintea. Se gandea la cum de nu i-a zis Antoine despre faptul ca era telepat. Isi muta privirea pe fereastra admirand peisajul in timp ce fratele ei zacea pe podea. Robby se uita nervos la Lily intreband-o de ce nu il ajuta pe Antoine. Fata rase raspunzandu-i la intrebare cu o alta intrebare.
-De ce nu il ajuti tu? zise ea. Robby arata de parca mai avea putin si sarea la gatul ei dar nu avea cum sa ii faca prea mult rau daca facea asta pentru ca aflase din propia experienta ca sangele de reptomit reactioneaza ca o otrava pentru vampiri. Din fericire Lily stia cateva lucruri esentiale despre medicina pentru ca prietenul sau era Vindecator si o invatase multe. Pentru durerea de cap a fratelui sau ar fi putut sa rosteasca o incantatie destul de complicata dar foarte eficienta sau ar fi putut sa caute prin cufarul sau dupa o sticluta mica de potiune intaritoare. Se ridica si isi lua cufarul de pe suportul de bagaje. Il deschise si incepu sa rascoleasca tot. -Nu poti sa iti folosesti bagheta? intreba Robby indignat. Lily, isi dadu ochii peste cap si tranti capacul cufaului pentru ca nu gasi potiunea. Isi scoase bagheta din buzunarul robei si facu o miscare complexa transfigurand sticla cu apa de pe bancheta intr-o tepusa subtire de lemn. Mai facu apoi inca o miscare-de data asta ceva mai simpla-si tepusa se infipse la cativa milimetri de gatul vampirului. -Mi-am folosti bagheta. Multumit? spuse pe un ton ironic Lily. Se aseza apoi in genunchi langa fratele sau si il atinse pe frunte cu bagheta incepand sa murmure incantatia complicata. Odette Bellatrix Malfoy
|||
16 Jun 2011, 16:10
|||
|
|||
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|