Lyrics and magic
|
30 May 2011, 22:38
|||
|
|||
(30 May 2011, 22:04)Rose Viviene Andrews Blackfire Wrote: Poezia e mult mai incitanta.Este un real progres.De admirat,ca exista rima.. .In ultima vreme,tot mai multa rima alba,ceea ce nu prea agreez,caci poezia este vers in rima.Deci,pentru asta esti de admirat.Mai ai unele scapari,chiar mai multe,dar cu timpul le poti redresa ![]() Totusi,imi explicati si mie de unde aceasta pasiune a voastra pentru a face poezii?:> Chiar imi pare bine,daca este ceva ce vine de la sine,si nu ceva ce trebuie facut ![]() Oricum,cred ca cea mai buna poezie a ta.Multa bafta in continuare > ![]() Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
|
|||
30 May 2011, 22:43
|||
|
|||
Daniel,merci mult!
![]() Am sa tin cont de sfaturile tale. ![]() Pai ca sa iti raspund la intrebare, eu scriu fiindca imi place sa scriu. ![]() Pur si simplu cand incep sa scriu ... nu ma mai gandesc la altceva! ![]() ![]() Multumesc amandurora din nou ! > ![]() ![]() |
|||
10 Jun 2011, 09:58
|||
|
|||
Imi place foarte tare!!!
![]() E Superba,Geniala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
15 Jun 2011, 18:20
|||
|
|||
Ok,am mai scris o poezie.
![]() ![]() Vienes y te vas
Te pido con todo mi amor Quedate,quedate,por favor Piensalo una vez mas Antes de decirme que te vas Porque me hagas dano? No te vi desde un ano Ya no me amas? Porque quieres que te vas? Vienes y te vas, Amor no me das, Ahora que estas aqui, Creo que enloqueci. Te vas otraves, Sin pensarlo una ves, Te digo adios y me estoy rogando, Que vas a seguir pensando! ---------------------------------------------------------------------------------------- Te rog cu toata iubirea mea, Ramai,ramai,te rog, Mai gandeste-te inca o data, Inainte sa imi spui ca pleci. De ce imi faci rau? Nu te-am mai vazut de un an Nu ma mai iubesti? De ce vrei sa pleci? Vii si iar pleci, Iubire nu-mi daruiesti, Acum ca esti aici, Cred ca am innebunit. Pleci din nou, Fara sa te gandesti din nou Iti spun la revedere si ma rog Sa te revad din nou gandind. -------------------------------------------------- Mno,pai asta e. ![]() ![]() |
|||
15 Jun 2011, 20:11
|||
|
|||
Okey nu observ nici o greseala
![]() ![]() Eu nu as putea in veci sa fac o poezie in spaniola in veci,desi am facut 4 ani la scoala =)) Sys esti geniala > ![]() ![]() |
|||
15 Jun 2011, 22:13
|||
|
|||
Awwww
![]() ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
15 Jun 2011, 22:19
|||
|
|||
Rosalie, este o poezie minunata >
![]() Dar cum eu nu prea le am cu spaniola... ![]() Revenin la partea in romana, te rog sa ma ierti ca nu ma pot abtine, dar ador partea asta: Quote:De ce imi faci rau? ![]() ![]() ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
16 Jun 2011, 09:06
|||
|
|||
Waaa,va multumesc mult! >
![]() Ma bucur enorm ca va place intr-adevar. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
16 Jun 2011, 09:36
|||
|
|||
Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
18 Jun 2011, 22:29
|||
|
|||
Merci, Tamm.
![]() Ei bine, am mai scris o pezioara scurta si cam seaca,dar in fine. ![]() ![]() Inger & demon
Inger sau demon? Te-am iubit, Desi doar am suferit. Demon sau inger? Ma uit spre cer ... Oare sa mai sper? Ai sa mai vii vreodata? Sau ai uitat de acea fata? As vrea sa fiu un inger, Sa pot afla ce vrei, As vrea sa fiu un inger Sa aflu de ce nu ma iei. As vrea sa fiu si demon, Sa pot intelege cum esti As vrea sa fiu un demon, Dar astea sunt doar povesti! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|