Thread Closed 
Midnight awakenings
14 Jun 2011, 22:12 (This post was last modified: 30 Jul 2011, 19:42 by Kennya Allen.)
Era miezul noptii dar Lily statea linistita pe o canapea din camera de zi a viperinilor delectandu-se cu un pahar de suc de dovleac si o carte groasa invelita in piele. Iubea lectura; mai ales cand venea vorba de Magie Neagra si deferite blesteme. Se auzira niste zgomote pe hol dar Lily incerca sa le ignore, si totusi acestea se auzeau din ce in ce mai tare. Era ca si cum cineva ar fi izbit doua tevi incontinuu. Inchise cartea cu putere trantind-o pe masa si injurand in gand. Iesi din camera de zi a viperinilor scotandu-si bagheta din buzunarul robei in timp ce mergea grabita. In pivnita nu era nimic suspect asa ca urca pe scarile negre din piatra. Cand ajunse cu doua etaje mai sus zgomotul devenise absolut insuportabil. Holul era plin cu apa si Lily aluneca udandu-se toata. Injura iar si se ridica imediat incercand sa descopere sursa zgomotului. Dupa cateva minute il zari pe Peeves.
-Ce dracului faci!? striga ea incercand sa acopere zgomotul pe care il facea.
Peeves se opri si o cerceta pe viperina ranjind satisfacut. Lily se intoarse pe calcaie cu bagheta pregatita cand auzi niste injuraturi in spatele ei.

OOC:Just me, Kennya and Katherine

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
16 Jun 2011, 19:51
Kennya isi simtea sangele clocotind in vene. Mergea cu bagheta in mana incercand sa evapore apa de pe coridor. Nu numai ca era nervoasa, dar simtea acea placere nebuna sa ii ofere durere celui care a devastat intregul coridor. Nici nu isi daduse seama pana nu alunecase pe scari ca totul era inundat. Pe jumatate injurand, Kennya trecea in memorie cele mai groaznice blesteme pe care le stia si isi jura ca cineva va suferi in aceasta noapte. Desi incerca sa scape de apa din fata ei, observa cum cantitatea se dubla pe suprafata rece. Se uita atenta pe unde mergea, uneori contempland lumina lunii ce se reflecta in apa. Se opri subit cand vazu o alta pereche de picioare.

"Lily! Tu esti? Ce naiba se intampla aici? De ce faci atata zgomot? Elevii nu au voie pe coridoare dupa ora de culcare!"

Viperina era gata sa inceapa o predica pentru colega ei de casa, cand il vazu pe Pevees facand ochii mari la ea. Unde era Peeves, era si necaz. Se uita cu grija la fiecare capat al coridorului dupa ingrijitorul castelului. Nu era de bun augur sa fie gasite aici. Iar Pevees o luase si mai rau razna, tripland zgomotul pe care il facea mai devreme, strigand din toti plamanii 'ELEVI PE CORIDOORRR!!!' Era ultima picatura pentru Kennya si isi indrepta bagheta catre prezenta ce zbura acum deasupra lor cantand o melodie josnica la adresa viperinilor.

"Strigoi bun de nimic ce esti! Daca nu incetezi acum o sa ma asigur ca o te blestem pana ramai fara limba!!! Si asa vorbesti cam mult."

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
17 Jun 2011, 17:41 (This post was last modified: 04 Aug 2011, 22:47 by Odette B. Malfoy.)

-Idiotul...mormai Lily nervoasa invartind bagheta printre degete gandindu-se la ce vraji mai invatase.
Pentru cateva secunde vru sa o ia la fuga dupa Peeves, dar se abtinu multumindu-se sa il injure pe infundate. Nu trecu mult de cand Peeves strigase ca erau elevi pe coridor si un baietel indesat aparu de dupa colt.
-Ah... credeam ca vine Filch, zise Lily dezamagita.
S uita atenta la baiat si ii vazu insemnele de pe roba.
-Cercetas, pufni Lily. Cercetas mic si nenoricit, mai adauga viperina facand cativa pasi spre baiatul din fata ei si luandu-l de guler. Ce cauti pe coridor!?
-Am... auzit zgomote...incepu acesta.
Lily ii dadu drumul scarbita si baiatului ii cedara genunchii.
-Kennya, am invatat niste blesteme noi vrei sa le testam? intreba Lily intorcandu-se spre Kennya.

Odette Bellatrix Malfoy

17 Jun 2011, 17:51
Baiatul era cu doua capete mai inalt ca ele. Se uita tantos la cele doua fete si incepu sa le tina o predica despre regula in care elevii nu aveau voie pe coridoare. Kennya isi ridica sprancenele la el si ii intoarse spatele fara sa ii adreseze nici o vorba.
"Haide Lily. Ne pierdem vremea aici. Sa ne intoarcem."
Se uita inca o data in spate la Peeves care inca tipa de bezmetic ca elevii marsaluiau pe holuri, iar Kennya avu stralucita idee sa-l impietreasca pe cercetas. Poate in felul acesta aveau si un faptas. Si asa cercetasii ocupau degeaba spatiu in castel. Cele doua trecura pe coridorul adiacent si incepura sa coboare scarile.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
17 Jun 2011, 18:32

Coborara scarile negre din piatra spre coridoarele din pivnita. Se gandi la toti anii pe care ii petrecuse urcand si coborand acele scari spre orele de curs si spre camera de zi Viperinilor. Dupa ce coborara scarile ajunsera pe numeroasele coridoare din pivnita. Se uitara la coridorul care ducea spre camera de zi si apoi o lua la stanga pe coridorul care ducea spre un alt coridor pobabil, Lily nu mai fusese pe acolo.
Ajunsera pe coridorul lung si intunecat cu peretii reci din piatra si podeaua la fel. Se asezasra e jos sprijinite de perete uitandu-se pe o fereastra mica din piatra la luna care stralucea raspandind o lumina slaba, alba-sidefie.
-Mda...deci ce mai spui? intreba Lily

Odette Bellatrix Malfoy

17 Jun 2011, 18:44 (This post was last modified: 17 Jun 2011, 18:45 by Kennya Allen.)
Kennya inspira adanc si se uita putin curioasa la Lily. Amandoua ramasera adancite in ganduri pentru cateva minute, contempland imaginea lunii care se oglindea in podeaua lucioasa. Atmosfera era destul de rece, fara tipetele enervante ale elevilor din timpul zilei. Destul de ciudat, nici una dintre ele nu parea sa fie obosita.
Ba chiar mai mult, avand in vedere sentimentul racoros al peretelui de care erau proptite, cele doua se simteau comod, amintindu-le vag de camera lor de zi aflata sub Lacul Negru. Undeva in departare inca se mai auzea ecoul melodiei lui Peeves. Cele doua izbucnira in ras la gandul ca cercetasul va fi prins la locul faptei si orice ar fi zis, nimeni nu va avea sa-l creada.

"Sper sa il bage in detentie. In momentele astea imi e dor de povestile lui Filch cum agata elevii de tavan in lanturi, cu capul in jos."

17 Jun 2011, 18:56

-Da... tare mi-ar placea sa i se aplice o astfel de pedeapsa, zise Lily oftand usor.
Il urase atat de pare pe Filch si acum...parca ii ra dor de fostul ingrijitor si de urletele lui. O apuca o stare de melancolie cand isi aminti ca ajunse o data in biroul lui Filch. Incepu sa rada usor. Ii povesti si Kennyei cum blestemase un elev din anul II pentru ca spuse ca Cercetasii sunt cei mai tari. Pe atunci Lily era doar in anul III dar asta nu o oprise sa ii faca limba acelui baiat sa se umfle atat de tare incat aproape murise sufocat. Prima data o pinse Filch si apoi fu dusa la director.
-Ce amintiri, ofta ea la un moment dat. Daca ar mai fi fost Filch m-as fi dus chiar acum in biroul sau sa-l raportez pe ala.

Odette Bellatrix Malfoy

17 Jun 2011, 19:09
"Eu din fericire nu am avut nici un fel de tangente cu el. L-am evitat pe cat posibil. Insa nu neg faptul ca uneori imi oferea un spectacol genial cand ii punea pe cercetasi la treaba. Pana si pisica lui ma distra cand se tinea la cativa centimetrii de picioarele lor, fara sa-i lase sa respire. Bine spus. Ce amintiri.
Dar chiar si asa, trecutul nu poate sa ne ofere nimic mai mult decat amintiri si satisfactii. Si ca tot venii vorba de Filch degeaba te-ai fi dus sa-l torni pe cercetas. Apoi te lua pe tine la intrebari de ce esti treaza la ora asta. Am fi intrat si noi o data cu el in detentie."

Tacura din nou ascultandu-l pe Pevees cu un etaj mai sus, inventand niste versuri rautacioase la adresa unui profesor nou. Cele doua viperine rasera din nou si se oprira imediat la auzul unor alti pasi pe coridorul aproapiat lor.

17 Jun 2011, 19:20
-Ar fi fost doi drintr-o lovtura, Kennya! zise Lily zambind. Gandeste-te. Noi l-am auzit pe Peeves facand zgomot si ne-am gandit sa il raportam apoi l-am vazut si pe cercetas langa Peeves cantand impreuna.
Lily rase gandindu-se la tot felul de chestii cu care i-ar putea prinde pe Cercetasi. Oricum acum isi facea doar sperante false pentru ca Filch nu mai era. Viperina se gandea la ce ar mai putea sa faca si ii veni brusc o idee grozava. Baga mana in buzunaul drept unde avea intodeauna tigarile si bagheta. Scoase pachetul si apoi baga mana in buzunarul stang unde avea bricheta. O bricheta personalizata pe care scria "Arde-i pe Cercetasi cand ai ocazia". Dupa ce isi aprinse tigara ii intinse pachetul si bricheta sefei sale de casa.

Odette Bellatrix Malfoy

17 Jun 2011, 19:35
Kennya izbucni in ras la vorbele lu' Lily. Era o scena destul de potrivita. Un cercetas si Pevees la brat, cantand. Semanau pana si la fizic. Si asa cercetasii erau niste strigoi in miniatura. Uneori se intreba de ce isi batea capul atata cu ei? Nu ii aducea nici un bine. Ba mai mult, o faceau sa imbatraneasca inainte de vreme.
O vazu pe Lily scotand din buzunar un pachet de tigari. Vazu ceva dubios pe bricheta ei si i-o smulse din mana citind de doua ori fraza care era scrisa. Incepu din nou sa rada, imaginandu-si sadica un cercetas in flacari. Ce dulce era sadismul uneori.

"Nu mersi. Le am pe ale mele. Vad ca fumam brand-uri diferite. dar te-as ruga sa-mi imprumuti bricheta. E deja prea amuzanta faza ca sa o descriu in cuvinte." rase viperina

Thread Closed