Exams
|
17 Jun 2011, 21:27
|||
|
|||
Incepand de maine ma retrag pana miercuri, pe 22. Am examenele de capacitate si as vrea sa mai invat [plus ca mama mea abia a venit acasa si cateva zile, macar acum, sa nu stau numai la PC, sa stau ea
![]() Dar in principal.. examenele sa trec de ele. Nu prea avea rost topicul, dar nu voiam sa creez probleme sefului de casa [Kennya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I guess I'll see you soon then! > ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
17 Jun 2011, 21:49
|||
|
|||
Hey Isabella ! Nu iti pot spun nimic altceva decat BAFTA la examene (si eu le dau X_X) sa stii totul
![]() ![]() Sper sa ne revedem in curand la RPG ![]() "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
17 Jun 2011, 21:49
(This post was last modified: 17 Jun 2011, 21:51 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
Succes la examele Isa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
17 Jun 2011, 21:50
|||
|
|||
Iss, bafta la examene!
![]() ![]() Si eu am sa lipsesc de maine cateva zile... pana trec examenele. ![]() ![]() |
|||
17 Jun 2011, 21:59
|||
|
|||
Mersi tuturor ! >
![]() Succes si voua! :> Sa ne vedem cu note cat mai mari. ![]() You run. I con.
|
|||
17 Jun 2011, 23:40
|||
|
|||
Asa sa fie Issa
![]() ![]() ![]() ![]() Sa luam toti 10 ![]() ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
18 Jun 2011, 01:34
(This post was last modified: 18 Jun 2011, 01:34 by Isabella River.)
|||
|
|||
Bai, 10 nu! =))))))))))))))))))))))))
Da' la romana 9 sau 9.20 acolo si la mate 7 sau 7.50 se poate. =))))))))))))))) Eu nu-mi fac probleme, o sa ma descurc, in plus.. chiar si cu 8 la romana si 6 la mate, tot imi iese medie mare la admitere si intru fara probleme. ![]() Anyway.. sa fie peste 7 la mate si peste 9 [sau 8] la romana, copii! [-x [-x [-x Altfel nu va mai iubesc. :-w [am vorbit eu, aia care da si ea examene O___O ce minte am =))))))))))]. SUCCES ! > ![]() You run. I con.
|
|||
18 Jun 2011, 13:34
|||
|
|||
![]() ![]() Sii spor la invatat ![]() ![]() ![]() |
|||
18 Jun 2011, 13:37
|||
|
|||
Eu cica am luat pauza de la DM ca sa invat. =)))))))))))))))))) Dar nu ma pot abtine sa nu dau "login".
Mersi, Ginny. ![]() ![]() Am invatat toata dimineata si acum fac o pauza. ![]() ![]() You run. I con.
|
|||
18 Jun 2011, 14:27
|||
|
|||
Trec si eu cu intarziere
Mult succes la examene, Iss ( si tuturor) > ![]() ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|