Saturday Morning.
|
17 Jun 2011, 21:55
|||
|
|||
OOC: Only Gryffindors.
Saturday Morning. O tacere stranie impanzea Biblioteca. Desi era sambata dimineata, incaperea intesata cu carti era neobisnuit de pustie. De obicei la acea ora puteai gasi cativa elevi studiind sau plimbandu-si degetele peste cotoarele cartilor. Insa in momentul in care intra Cercetasa in incapere nu vazu pe nimeni. Oftand, se aseza la prima masa libera si incepu sa-si scoata cartile din ghiozdan. Avea de predat un eseu la Istoria Magiei si nu avea niciun chef sa il inceapa; totusi, avand in vedere ca domeniul Castelului era pradat de o ploaie de toamna, a hotarat sa nu mai piarda vremea degeaba in Turnul Cercetasilor. Isi ridica privirea si tocmai atunci un chip binecunoscut intra in Biblioteca.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
17 Jun 2011, 22:26
|||
|
|||
Jennifer era in drum spre biblioteca, deoarece trebuia sa caute o carte despre Potiuni pentru eseul care trebuia predat luni,si vroia sa nu stea pe ultima suta de metrii ca sa`l faca.Isi luase o pana si niste pergamente, vrand sa faca eseul inauntrul bibliotecii.
Holurile scolii erau neobisnuit de goale, fata vazand decat vreo 2-3 elevi pana cand ajunse in fata usii de la intrarea in biblioteca. Intrase inauntru, vazand ca Dess statea singura la o masa cu cartile in fata. -Buna dimineata Dess, o salutase Cercetasa pe prietena si Sefa ei de Casa. |
|||
17 Jun 2011, 23:13
|||
|
|||
Eveline mergea cu geanta pe umar si cu mainile in buzunar pe holurile pustii.I se parea destul de ciudat faptul ca nu vedea pe nimeni.Dar apoi isi aduse aminte ca era sambatasi era si dimineata asa ca probabil toti dormeau la acea ora.Numai ea,ca de obicei,nu avea somn.Si ai crede ca ploaia de afara ar trebui sa o ajute sa doarma.Insa nu.Si unde se ducea ea cand nu putea sa doarma?La biblioteca.
Azi nu avea nici o tema de facut din moment ce le terminase seara trecuta.Si,din nou,ar trebui sa doarma acum pentru ca acel eseu pentru Farmece fusese destul de lung.Dar nu se plangea.Ii placea sa isi faca temele.Invata mai multe.Dar momentan era usor.Greul urma sa vina.Si biblioteca ar putea-o ajuta sa se relaxeze.O carte buna era exact ceea ce avea nevoie. Deschise usa biblioteci si intra.La prima vedere nu era nimeni,doar sutele de carti asezate pe rafturi dar apoi o vazu pe Dess.Langa ea statea inca o silueta pe care Eveline o recunoscu cand se apropie de ele. - Neata' le zise Eveline zambitoare. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
18 Jun 2011, 08:07
|||
|
|||
Desiree isi privi colegele, bucuroasa ca avea companie. Nu intotdeauna avea norocul sa dea peste niste colegi cunoscuti cand isi facea tema in biblioteca.
- Salut, fetelor, le zambi ea. Iis scoase cartea de Istoria Magiei ,o bucata de pergament pe care sa scrie si o pana din ghiozdan, apoi se intoarse catre Cercetase. Se intreba ce cautau ele atat de devreme la Biblioteca. Daca ar fi fost in locul lor, Desiree ar fi dormit bustean in momentul acela. - Ce va aduce pe aici atat de dimineata? spuse ea.
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
18 Jun 2011, 11:18
|||
|
|||
-Pai ma sculasem din somn, si cand sa ma culc la loc numai am adormit, si ma gandeam sa imi fac eseul la Potiuni, ca sa am maine timp liber, spuse Jennifer.
Fata cascase in timp ce isi scoase si ea pana, cerneala si pergamentul. -Fetelor, ma duc sa caut o carte despre Potiuni, ma intorc imediat, spuse ea sculandu`se de la masa. -Ok, spusera Dess si Eveline. Cercetasa vazuse ea o carte despre Potiuni, dar numai stia pe ce raft era asa ca facuse o vraja de chemare. -Accio carte Potiuni, spuse ea. |
|||
18 Jun 2011, 12:52
(This post was last modified: 18 Jun 2011, 12:52 by Desiree Rose Goth.)
|||
|
|||
Desiree o privi pe Jennifer ducandu-se sa caute o carte de Potiuni. Se intreba ce fel de lectii faceau elevii in anii mai mici - ea nu isi mai aducea aminte nici macar ce studiase saptamana trecuta, daramite in urma cu ani intregi.
Si, la urma urmei, nici macar nu o interesa. Silueta lui Jennifer se pierdu printre corpurile intesate cu carti. Oftand, Desiree se intoarse spre Eveline. Nu isi adusese nici macar ghiozdanul, asa ca presupuse ca Cercetase nu venise la biblioteca ca sa faca eseuri kilometrice. - Tu ce mai faci, Eveline? intreba ea. Se aseza la o masa din apropiere, iar colega ei facu la fel.
|
|||
18 Jun 2011, 16:49
|||
|
|||
Eveline privi silueta lui Jennifer cum se pierdu printre rafturi.Probabil ca avea sa caute prin multe carti de potiuni pana o va gasi pe cea corecta.Dess se aseza la o masa din apropiere urmata de Eveline care privea ploaia ce cadea afara pe fereastra delanga masa lor.Si-ar fi dorit sa fie afara.Ca ploaia sa ii spele toate necazurile.Si in plus,era si linistitor.
- Hm .. bine.Adica,nu stiu.Am inceput sa ma gandesc ca peste ceva timp,nu foarte mult,voi intra in ultimul an.Si chiar nu vreau sa plec de la Hogwarts.Sti,cateodata mi-as dori sa fiu din nou in anul I,mica,timida si speriata.Sa nu stiu nimic despre lumea asta,dar sa aflu pe parcurs.Pentru ca aici au fost cei mai grozavi ani din viata mea zise Eveline pierduta in ganduri. Poate ar fi putut sa ramana la Hogwarts.Multi elevi ramasesera dupa ce terminasera cei sapte ani de scoala.Si ea de ce ar fi altfel?In font,aici era casa ei.Adevarata sa casa.De printre rafturi se auzi un zgomot de carti rasturnate si injuraturile lui Jennifer.Eveline tresari. - Scuze,cateodata sunt mai .. hm.Dar tu cum mai esti? o intreba Eveline in timp ce mai arunca o privire pe fereastra. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
18 Jun 2011, 17:37
|||
|
|||
Jennifer nu isi daduse seama pe moment ca in biblioteca nu este doar o carte despre Potiuni, asadar cand a facut vraja de chemare, mai multe carti au venit spre ea, iar ea cazuse.
Incepuse sa injure si sa faca ca toate alea. -Cum de nu m`am gandit la asta, spuse Jenn in timp ce strangea cartile de pe jos si punandu`le pe o masa care se afla langa ea.Incepuse sa caute prin ele, pana cand o gasise pe cea potrivita. -Acum trebuie sa le pun la loc pe celelalte , spuse ea oftand. Incepuse sa puna cartile la locul lor, cand isi spuse razand: -Dar eu sunt vrajitoare, pot face o vraja ca sa se puna singure la loc. Asadar isi scoase iar bagheta si spuse: -Curatenius! Toate cartile inafara de cea din mana ei, se pusesera inapoi la locurile lor, iar ea se intoarse la celelalte doua Cercetase. |
|||
18 Jun 2011, 18:01
|||
|
|||
Desiree ridica din umeri. Nu stia exact ce simtea in acel moment - tot ce stia era ca dorea sa se intoarca in trecut, atunci cand fericirea era cu adevarat posibila. Acum parca totul devenise prea dificil . Fiecare hotarare pe care o lua era decisiva.
- Nu-i nimic, ii raspunse lui Eveline. Cateodata vreau si eu sa revin in anul I, si poate sa ma bucur mai mult de fiecare moment. Cred ca toti simtim asta la un moment dat, isi dadu ea cu parerea. Un zgomot puternic se auzi dinspre corpurile intesate cu carti. Cand isi intoarse privirea, o vazu pe Jennifer revenind la cele doua Cercetase. - Ai gasit cartea pe care o cautai? intreba ea.
|
|||
18 Jun 2011, 21:34
|||
|
|||
-Da am gasit`o, dupa ce am primit niste carti in cap , si am cazut, spuse Jennifer razand.
Ev si cu Dess incepusera sa rada si ele. Jenn se asejaze inapoi pe scaunul ei, incepand sa se uite prin carte.Rasfoia pagina dupa pagina, dar nici macar nu se uita atent la numele potiunilor aflate in ea.Trebuia sa faca un eseu despre Felix Felicis, care aflase ca era o potiune care aduce noroc celui care bea din ea,dar tanara nu prea mai avea chef de niciun eseu, din moment ce era cu prietenele ei. -Si voi ce ati mai facut? le intrebase ea ridicand capul din paginile cartii. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Saturday`s morning | Julieta D. Thibault | 6 | 1,911 |
08 Jan 2012, 23:56 Last Post: Julieta D. Thibault |