Lyrics and magic
|
18 Jun 2011, 22:41
|||
|
|||
Deci este superba
![]() Demon sau inger?
Ma uit spre cer ... Oare sa mai sper? Ai sa mai vii vreodata? Sau ai uitat de acea fata? Si cea in spaniola este lafel de minunata ![]() ![]() ![]() |
|||
18 Jun 2011, 22:48
|||
|
|||
Ma bucur enorm ca iti place si ca imi urmaresti poeziile. ^_^
Thank you. > ![]() ![]() ![]() |
|||
18 Jun 2011, 22:53
(This post was last modified: 18 Jun 2011, 22:53 by Ginny Anne Alden.)
|||
|
|||
geniala sys
![]() Quote:As vrea sa fiu si demon, Strofa asta este preferata mea ![]() ![]() |
|||
18 Jun 2011, 23:43
(This post was last modified: 18 Jun 2011, 23:44 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
cu placere dar nu prea ai pentru ce sa imi multumesti>
![]() ![]() |
|||
19 Jun 2011, 11:34
|||
|
|||
Jennifer@: Serios? : o 3 Thank you.
![]() Sys@: ma bucur enorm ca iti place poezia. ![]() Sentimente albe - negre
Zapada - iubirea secrete a iernii Soarele - zambetul minunat al verii Frunzele cazute - si toamna e din nou Pasarele cantand - primavara are din nou ecou Dar noi? Cu noi ce s-a-ntamplat? De ce pe drum petale uscate am presarat? De ce nu ne mai iubim? De ce trebuia sa ne despartim? Nimic nu va mai fi la fel, Ea nu il va mai iubi pe El. Din suflet i-a iesit Sau poate ... Doar a mintit? Deci am mai facut o poezie. ![]() ![]() |
|||
19 Jun 2011, 13:07
|||
|
|||
Rose, poezia asta este lafel de superba ca celelalte
![]() ![]() Iti intra la inimioaraaa ![]() ![]() |
|||
19 Jun 2011, 16:53
|||
|
|||
Quote:Nimic nu va mai fi la fel, Sys stii foarte bine cat de mult mi se potriveste strofa asta ![]() ![]() Imi place poezia > ![]() Kiss'u loca > ![]() ![]() ![]() |
|||
19 Jun 2011, 17:55
|||
|
|||
Ma bucur mult de tot ca va place.
![]() Multumesc ca cititi. ^_^ ![]() |
|||
20 Jun 2011, 20:38
|||
|
|||
"Zapada - iubirea secrete a iernii
Soarele - zambetul minunat al verii Frunzele cazute - si toamna e din nou Pasarele cantand - primavara are din nou ecou" interesant ![]() ![]() ![]() |
|||
20 Jun 2011, 21:02
|||
|
|||
Am mai scris o poezie, dar dupa asta o sa o las si pe sor'mea sa mai scrie. : o 3.
Sentimente albe-negre
Un val de umbra se-asterne asupra noastra, Noroc cu luna atat de maiastra, Care vegheaza asupra unei foste iubiri, dupa atatea apare despartiri. Cand soarele se cearta cu iubita luna, Ceasul blestemat din nou suna. Se spune ca iubirea invinge mereu, de data aceasta a esuat din greu. O picatura de apa se lasa din cer, E lacrima unui adevarat inger, Ingerul vostru pazitor, care si-a incheiat misiunea umilitor! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|