Exams
|
18 Jun 2011, 18:00
|||
|
|||
Mersi, Emm.
![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
19 Jun 2011, 11:38
|||
|
|||
Multa bafta la examene >
![]() |
|||
19 Jun 2011, 11:42
|||
|
|||
Succes tuturor care sunteti a 8a >
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
19 Jun 2011, 12:57
(This post was last modified: 19 Jun 2011, 12:59 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
succes tuturor maine la examenul la romanaa
![]() ![]() ![]() ![]() Si la matee miercuri ![]() ![]() |
|||
19 Jun 2011, 15:27
|||
|
|||
Succes si bafta, Iss!
De fapt, succes tuturor! Sper sa fie usor si sa reusim sa terminam tot in 2 ore. (si eu dau examenele) + Ce bine ca avem o pauza de o zi intre examene. Cel putin noi, ce sa mai spun de „saraci” care dau la limba materna. Pentru a putea fi realist trebuie sa poti crede in minuni. ![]() |
|||
19 Jun 2011, 16:02
(This post was last modified: 19 Jun 2011, 16:02 by Isabella River.)
|||
|
|||
Hmm. Modelul oficial pentru examenul de limba romana de la minister e chiar.. banal. -_-" Pe bune. L-a vazut cineva ? Eu l-am lucrat la clasa acum o luna si m-am uitat si ieri peste el parca.
![]() Mna, la romana nu ma stresez prea tare, nu mi s-a reprosat niciodata de la profesori ca as face greseli gramaticale sau ca nu as avea o exprimare corecta, ba chiar am fost si laudata pentru vocabularul bogat. ![]() S-au invatat minte aia de la minister si au zis asa: "Bai. Astora daca le dam de facut caracterizarea nuvelei/fabulei/basmului/schitei/baladei [ca astea se dau], or sa toceasca in draci. Asa ca, noi, tipi destepti, bo$$i de bo$$i, hai sa le dam frate, cate o compunere la ambele subiecte. La primul subiect: text literar, A: intelegerea textului, chestiuni de gramatica, eventual si un comentariu literar si B: compunere. Subiectul al doilea: text non-literar, A: intelegerea textului, chestiuni de gramatica si B: pac! iar compunere. Ca asa ii vedem cum stau cu exprimarea, cu figurile de stil alea alea, cu imaginatia si nici n-au de unde sa stie tema compunerilor, deci nu le pot invata! Moaaama, ce tari suntem. ![]() =))))))))))))))) Dar e de 10 ori mai bine asa, decat sa vina altii cu "poezia" invatata si sa ia punctaj doar pentru ca au tocit. Asa se vede si imaginatia, si exprimarea si tot. \ ![]() You run. I con.
|
|||
19 Jun 2011, 16:31
|||
|
|||
Isa , sa stii ca asa am dat noi la simulareee =)))) la subiectul 1 la B ne`a dat sa facem un rezumat la o povestioara mica, si la subiectul 2 tot B ne`a dat sa facem o compunere cu o intamplare adevarata sau imaginara in Gradina Botanica =))))) a fost super usoara toata simularea =))))) :> Ce bine ar fi sa ne dea asa si maine
![]() |
|||
19 Jun 2011, 16:41
(This post was last modified: 19 Jun 2011, 16:41 by Isabella River.)
|||
|
|||
Eu n-am dat simulare la romana. In schimb, teza a fost de doua ore si a avut si ceva din V-VIII, nu numai materia din sem. II clasa a VIII-a. Si am luat 8.80, dar sper la 9 in capat la examen.
![]() Ma rog. Am dat simulare la mate si am luat 6.60, deci.. =))))))))))))))))))))) Dar nu ma plang, sincer.. pentru ca niciodata nu mi-a placut matematica, dar m-am mentinut cu media 8. :- ?? Si nici nu invatasem pentru simularea aia la mate, deci nota era asa.. din ce imi aminteam. =)))))))))))))))) Pentru examen o sa invat [ma rog, fac asta de o saptamana, in fiecare zi cate doua sau trei variante de examen ... dar am un "prof" bun. ![]() ![]() De obicei sunt chestiuni gen: A. 1. Scoateti un diftong si un hiat din textul dat. 2. Precizati functiile sintactice ale cuvintelor subliniate in text. 3. Analizati prima fraza din text si precizati felul primei subordonate. etc. ![]() You run. I con.
|
|||
19 Jun 2011, 16:48
|||
|
|||
Da stiu =))) si eu am dat lafel teza
![]() ![]() |
|||
19 Jun 2011, 17:14
|||
|
|||
Matematica nu e punctul forte al multooooor oameni. =))))))))))))))) Ca sa o intelegi, trebuie sa te straduiesti, s aiti placa pur si simplu. I hate maths. And she hates me too.
![]() Mno, hai ca n-o sa fie asa greu. Ca doar n-or fi asa tampiti sa ne dea ceva imposibil. :- ?? ![]() You run. I con.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|