Friends.
|
20 Jun 2011, 13:35
(This post was last modified: 01 Aug 2011, 21:44 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
Only me and Ginny Alden Jennifer era pe aleea Diagon impreuna cu mama sa.Mai era o saptamana si mergea la Hogwarts, deci trebuia sa isi cumpere carti si tot ce mai trebuia pentru scoala.
Cercetasa se gandea cat de repede trecusera doi ani la Hogwarts, doi ani minunati.Acum trecea in anul 3, un nou an care va fi lafel de palpitant. Mama ei se duse sa isi cumpere o pelerina, iar Jenn ii spuse ca o asteapta la Weasley Bing-Bong.Nu avea chef sa stea sa isi aleaga mama ei o pelerina noua, deci trebuia sa faca altceva, mai ales ca vroia sa vada ce mai e nou pe la Weasley. In drum spre magazin, o fata daduse din greseala peste ea, si se trezise pe jos si plina de praf. Fata se dadu jos dupa ea si isi ceruse scuze. -Nu`i nimic, spuse Jenn cu un zambet prietenos, si mie mi se intampla. Uitandu`se la fata i se parea cunoscuta, i se parea ca o mai vazuse pe la Hogwarts. -Eu sunt Jennifer Campbell, spuse Cercetasa. |
|||
20 Jun 2011, 13:44
|||
|
|||
Mergea incet pe Alee inspirand mirosul specific,ii fusese dor de aceasta alee. Ii era atat de dor sa mearga printre magazine,exact asa cum facea cu mama ei,asa cum se plimbau de la un magazin la altul inaintea inceperii unui nou an la Hogwarts. Sa manance dropsuri explozive de la Weasley Bing-Bong impreuna cu Rose si sa se emotioneze cand vorbeau despre Cercetasul ala hot,sau Ochi-de-soim-ul ala dragut.
Intr-un cuvant fostei Cercetase ii era dor de Scoala,ii era dor sa isi petreaca ore in sir in fata lacului,sau sa se plimbe noaptea nevazuta prin padurea Interzisa. Sa se antreneze pentru Vajhat,sa i-a parte la Balurile de Craciun. Pentru ea Hogwarts era ca o a doua casa. Ii placuse acolo,isi facuse prieteni si in acelasi timp impreuna reusisera sa absolve scoala. Acum plimbandu-se pe aici amintirile o bantuiau,voia atat de mult sa mai fie macar odata eleva. Dar stia ca nu se mai putea asta. Viata mergea inainte,iar ea in urma ei. Brusc se izbii de cineva,aceasta isi ceru scuze insa fata din fata ei parea foarte draguta. "-Eu sunt Jennifer Campbell" Ii intinse mana,iar Ginny o stranse zambindu-i Cercetasei. "-Ginny Andrews Blackfire,si scuze ca am dat peste tine,eram ingandurata!" ![]() |
|||
20 Jun 2011, 13:55
(This post was last modified: 20 Jun 2011, 13:57 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
-Nu`i nimic, si mie mi se intampla, spuse Jenn razand.Fata parea de treaba, asa ca Jenn se gandise sa o invite la o inghetata.
-Ai vrea sa mergi cu mine sa mancam o inghetata? intrebase ea zambind. -Mi`ai face placere, raspunse Ginny. Cele doua fete mergeau pe Alee in drum spre inghetata.Ajunse acolo se asezasera la o masuta si isi luasera amandoua cate o inghetata cu ciocolata. Jenn adora ciocolata.Nu era zii in care sa nu manance macar un pic, dar nici nu se ingrasa.Asta era cel mai mare noroc, sa nu te ingrasi mancand multa ciocolata. -Si ce faceai pe aici singurica? intrebase Ginny. -Pai nu sunt chiar singura, mama mea s`a dus sa isi cumpere o roba noua, pentru munca, iar eu nu aveam chef sa stau sa vad cum isi alege o roba intr`o ora, asa ca ma duceam la Weasley Bing-Bong sa vad ce mai e nou pe acolo, raspunse Jenn chihotind.Tu? |
|||
20 Jun 2011, 14:11
|||
|
|||
Adora dropsurile de la Weasley Bing-Bong,si pigmeii pufosi,avea acasa pe putin zece. Rose ii spunea mereu ca daca isi mai cumpara multi pigmei va ramane singura toata viata. Va fi o babuta sfrijita plina de riduri vorbind cu pigemii.
Ginny rase la afirmatie surorii ei,nu o luase niciodata in serios. -Si ce faceai pe aici singurica? Era curioasa,adica in mod general,elevii erau cu parintii prin Aleea Diagon pentru a face cumparaturi pentru scoala,insa ea era in mod evident singura. "-Pai nu sunt chiar singura, mama mea s`a dus sa isi cumpere o roba noua, pentru munca, iar eu nu aveam chef sa stau sa vad cum isi alege o roba intr`o ora, asa ca ma duceam la Weasley Bing-Bong sa vad ce mai e nou pe acolo,tu? " Fata chicotii,in mod clar venise aici sa treaca pe la Weasley Bing-Bong,apoi voia sa mai treaca pe la Caligrafie si Pete,in mod clar avea nevoie de ceva de citit,nu avea ce face din moment ce era in Concediu,magazinul la care lucra Ginny "Vajhat Magic" era inchis pe perioada vacantei,nu prea aveau cumparatori pe timpul verii asa ca patronii se decisesera sa il inchida pe timpul verii,si sa il deschida in timpul scolii,atunci cand elevii aveau nevoie de maturi,sau pelerine sau manuale de ingrijire pentru maturi. "-Eu voiam defapt sa trec pe la librarie,dar imi place si inghetata!" Luase inca o lingurita din inghetata si o savura fericita. "-Si cum ti se pare la Hogwarts? Ce mai e nou? Niste tipi frumosi ha?" intreba fosta Cercetasa cu un aer jucaus. ![]() |
|||
20 Jun 2011, 14:44
|||
|
|||
-Daca vrei te insotesc la Caligrafie si Pete, oricum mama mea mai are mult pana cand pleaca de la "Robe si Pelerine pentru toate Ocaziile".Dupa dam o raita si pe la "Weasley Bing-Bong" ? intrebase Jenn facand Puppy Dog Eyes.
Ginny incepuse sa rada, si era aproape sa se inece cu inghetata. -Ginny fi atenta la inghetata aia, sa nu iti ramana in gat cand razi, spuse Jenn razand. Cele doua fete incepusera sa rada in hohote. -Mergem si pe la "Weasley Bing-Bong" , spuse Ginny cand se mai potolise din ras.Dar mai intai ne savuram inghetata. -Desigur, raspunse Jenn care era rosie la fata de la ras. Cele doua fete isi mancau in continuare delicioasa lor inghetata.Cand terminasera, au platit`o si se indreptau spre "Caligrafie si Pete" Intrasera inauntru si acum Ginny vroia sa isi ia o carte. -Si ce fel de carte vrei? intrebase Jenn |
|||
21 Jul 2011, 20:15
(This post was last modified: 21 Jul 2011, 20:16 by Ginny Anne Alden.)
|||
|
|||
Ginny prvii cartile de pe rafturi cu o stralucrie aparte. Adora sa citeasca,iar aici erau atat de multe carti incat nu stia ce sa aleaga.
O atrageau in genereal genurile Sf si cele istorice,insa acum perinda cu Jenn printre rafturi si habar nu avea ce carte sa aleaga. Intr-un final puse mana pe o carte despre Egipitul antic si se indrepta spre tejghea pentru a o achita. "-Nu stiam ca iti place Egipitul Antic" murmura Jenn din spatele fostei cercetase. Ginny chicotii,si puse cartea pe tejghea vanzatoarei. Aceasta scana cartea si se uita spre Gynny plictisita. "-10 galeoni te rog!" Fosta Cercetasa scoase galeonii ii puse in mana vanzatoarei apoi iesii din magazin. "-Si acum ce facem?" OOC: scuze ca am raspuns atat de tarziu ![]() ![]() |
|||
22 Jul 2011, 13:01
(This post was last modified: 22 Jul 2011, 13:02 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
OOC: Nu`i nimic, zuz`o
![]() BIC: Cele doua fete iesisera din "Caligrafie si Pete" in caldura de afara.Soarele stralucea pe cer trimitand raze de soare peste hotare.
Ginny o intrebase pe Jennifer ce fac acum. -Pai cum am mai spus, haide pe la Weasley Bing-Bong" daca vrei, spuse Jennifer zambitoare. -Ok, raspunse Ginny. Fetele mergeau usor pe Aleea Diagon, incercand sa isi faca loc prin multimea de vrajitori.Dupa putin timp de mers, Jennifer vedea in fata lor magazinul familiei Weasley. Intrasera usor in magazin, uitandu`se la toate minunatiile aflate inauntru.Multii copii erau acolo, avand in mana lucruri care mai de care mai haioase. -Ador magazinul asta, spuse Jennifer. |
|||
01 Aug 2011, 21:34
(This post was last modified: 01 Aug 2011, 21:34 by Ginny Anne Alden.)
|||
|
|||
Si fetei ii placea magazinul acela,uneori chiar voise sa i-a o potiune de dragoste,pentru un baiat pe care il placea dar el nu ii dadea importanta,insa dupa lungi sedinte de gandire,ajunsese la concluzia ca "Dragostea cu dea'sila nu se poate" Asa ca renuntase la idee. Insa adora acei pigmei pufosi. Avea unul acasa si era adorabil. Sau dropsurile explozive. Se omora dupa ele. Le adora.
Intrara in magazin si fura asaltate de fel de fel de inventii facute de fratii Weasely. Erau geniali. Mereu crezuse asta. "-Ador magazinul asta!" Chicotii Jenn in timp ce scruta magazinul interesata. Ginny chicotii mai voia cativa pigmei asa ca acum avea sansa sa cumpere. "-Si eu ador magazinul asta! E pur si simplu Genial!" Se indreptara spre rafturile ticsite cu fel de fel de chestii. Ginny privii interesata la o "bezna instant" si apoi o lua ducandu-se spre alt raft pentru al inspecta. ![]() |
|||
01 Aug 2011, 21:49
|||
|
|||
-Cine nu ar adora magazinul asta? se intreba Jennifer razand.Totul este genial.
Vazu cum Ginny isi luase o bezna instant.Inceuse sa chicoteasca gandindu`se ce ar face Ginny cu ea. -Ginny, vii cu mine sa imi iau un pigmeu pufos? spuse Jennifer facand niste ochi de catelus. Ginny incepuse sa rada vazand privirea lui Jennifer. -Ok, spuse aceasta razand. Jennifer o trase de mana usor prin multime, vrand sa nu se puarda una de alta.Magazinul era aglomerat ca de obicei, vrajitorii venind sa isi cumpere lucruri care mai de care mai haioase. Dupa putin timp Jennifer vazu intr`o cusca imensa o groaza de pigmei pufosi.Erau adorabili. -Ce dulci sunt, spuse Jennifer vazand cum topaie pe acolo.Si culorile lor, le ador.Nu pot sa ma hotarasc pe care sa il iau, continuase aceasta chicotind. |
|||
01 Aug 2011, 22:11
|||
|
|||
Ginny isi fixase privirea pe un pigmeu pufos ce statea mai retras decat ceilalti. Avea in privire,acea stralucire aparte.
Se indragostii din pirma de el,asa ca deschise cu grija cusca si il lua pe cel mic de acolo. Era atat de dragalas incat mai ca ii venea sa il manance. Adorase pigmeii pufosi din prima clipa. Erau niste fiinte foarte dulci,erau compania perfecta cand erai deprimata. "-Jenn este adorabil!" Mangaie usor pigmeul in timp ce Jenn isi lua si ea unul. Chicotii si il puse pe umarul ei. "-Ai dreptate,chiar sunt adorabili!" Se departara de acel loc,si mersera spre casa,pentru a platii acele produse. Dupa iesira fericite din magazin. Intre timp se inserase,dar asta nu insemna ca nu mai puteau face ceva intre timp. "-Si acum ce?" Intreba Ginny in timp ce verifica daca mai avea bagheta un roba. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|