Din nou pe peron
|
21 Jun 2011, 19:59
(This post was last modified: 21 Jun 2011, 19:59 by Evelina R. Potter.)
|||
|
|||
Evelina era fascinata de tot ceeace ii povestea Jenn despre Romania. Si-ar fi dorit sa fi avut ocazia sa mearga din nou in Romania sa viziteze si ea toate acele frumoase locuri pe care Jenn i le povestise.
- Vad ca iti place foarte mult in Romania, ii spuse Evelina lui Jenn - Asa e, de fiecare data ma duc uc drag acolo, raspunse Jenn zambind Hermy bufnita Evelinei a inceput sa faca zgomot. Evelina a incercat sa o linisteasca timp de doua minute. Dupa ce i-a dat cateva delicatese pentru bufnite continua discutia cu Jenn: -Jenn, spune-mi cateceva despre tine, de exemplu cand ai aflat ca esti vrajitoare? si cum a fost? ![]() |
|||
21 Jun 2011, 22:11
|||
|
|||
-Pai eu am stiut de mica, deoarece tatal meu e vrajitor iar mama este Incuiata dar si ea este vrajitoare.De mica tatal meu imi povestea ce nebunii facea el la Hogwarts, in fiecare seara povesteam.Mi`a spus i cum a inceput sa fie cu mama, ca ia nu il suporta din prima..chestii dastea..si tot la fel de mica am invatat sa fac cateva vraji, deoarece ma invata mama sau tata.
Cineva deschise usa compartimentului , Jenn intoarcand capul.Era doar doamna cu dulciurile. -Doriti ceva, dragele mele? intrebase ea. Jenn se ridicase dupa bancheta si se duse la caruciorul cu dulciuri. -As vrea doua broscute cu ciocolata si un suc de dovleac, va rog, spuse ea. Doamna aceea ii daduse broscutele si sucul, iar Jenn ii multumise. Se asejase inapoi pe canapea, dandui si lui Rhidima o broscuta, si intreband`o: -Tu cum ai primit vestea ca esti vrajitoare? |
|||
21 Jun 2011, 23:06
(This post was last modified: 21 Jun 2011, 23:07 by Evelina R. Potter.)
|||
|
|||
- Si eu am stiut de mica, raspunse Evelina. Fiind amandoi vrajitori am stiut din prima. Parintii mei mi-au povestit lucruri interesante despre magie. Tatal fiind auror m-a invatat unele vraji, iar mama fiind vindecatoare la Sf Mungo , am avut de invata ceva si de la ea.
- Pai, asta este bine, raspunse Jenn. - Mai stiu de la parintii mei ca au invatat impreuna la Hogwarts. Tatal meu era cu un an mai mare. Se vedea prin scoala, prin turnul cercetasilor ,etc. Dar au inceput sa iasa impreuna cand mama a intrat in echipa de vajthat. Amandoi jucau in echipa cercetasilor. - Ambii parinti, au fost la cercetasi , o intreba Jenn pe Evelina - Da, raspunse cercetasa, dar ai tai? ![]() |
|||
22 Jun 2011, 11:50
|||
|
|||
-Da, si parintii mei tot la cercetasi au fost raspunse ea deschizandu`si broscuta de ciocolata, curioasa ce ii cazuse de data asta.
-Iar Dumbledore, spuse ea incepand sa rada.Mai il am de 5 ori ! Tu ce ai? -Stai sa ma uit, spuse Rhidima deschizandu`si ea ea broscuta.Eu il am pe Harry Potter, pe care il mai am acasa o data. -Nu vrei sa facem schimb, ca eu nu il am, spuse Jenn chicotind. -Desigur, raspunse Rhidima dandu`i lui Jenn poza miscatoare cu Harry Potter. Lui Jenn ii fugise broscuta de ciocolata din mana si sarise pe geam.Fetele incepusera sa rada. |
|||
22 Jun 2011, 12:01
|||
|
|||
- Am uitat , ca mai esti si una ,, buna'' printre cele de ciocolata ,spusese Evelina
- Asa e, chicoti Jenn. Amandoua fetele mai rasera cateva secunde. Afara incepea sa se intunece, semn ca se apropiau de Hogwarts. - Numai avem mult pana ajungem , spuse Jenn . De abia astept sa merg la festivtatea de inceput de an, si sa vedem sortarea. - Asa e ,raspunse Evelina, sortarea este foarte importanta . Oare cum vor fi cercetasi de anul asta? Poate ne ajuta sa castigam cupa din nou. - Da, ai dreptate , raspunse Jenn. Mai sti cand am fost sortate noi, cum a fost? Evelina isi amintea emotia din prima ei zi de scoala. Astepta cu nerabdare sa fie sortata. Zambea in sinea ei , amintindu-si ,cum statea unpic speriata , alaturi de ceilalti colegi asteptand sa fie chemata pe scaun, si cand si-a pus Jobenul magic pe cap . - Cum as putea sa uit, raspunse cercetasa. A fost foarte frumos. La tine cum a fost? ![]() |
|||
22 Jun 2011, 12:07
(This post was last modified: 22 Jun 2011, 12:08 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
Jennifer incerca sa isi aminteasca Sortarea ei.Isi amintea ca era foarte entuziasmata ca vine la Hogwarts, isi mai amintea si intamplarea din tren, care nu a fost tocmai inceputul pe care si`l imagina, si isi amintea emotiile mari pe care le`a avut cand si`a pus Jobenul pe cap.
-Pai eram foarte emotionata, dar cand am auzit ca striga "Cercetasi" am fost foarte bucuroasa pentru ca eram in aceeasi casa lafel ca parintii mei.Oricum eram bucuroasa si daca picam la alta casa, in fond nu casa care cazi conteaza, ci persoana care esti, spuse Jennifer zambind. |
|||
22 Jun 2011, 12:20
(This post was last modified: 22 Jun 2011, 15:27 by Evelina R. Potter.)
|||
|
|||
- Intr-un fel ai dreptate, raspunse Evelina . Si eu am fost bucuroasa cand am auzit ca Jobenul a strigat ,, cercetasi'' . De mica vroiam sa pic la cercetasi, mai ales ca si parintii mei au fost in aceasi casa. As fi fost putin suparata daca as fi picat in alta casa . Dar oricum conteaza sa ne incelegem toti intre noi.
- Da, ai dreptate raspunse Jenn - Acum incepe anul trei nu-i asa , o intrebase Evelina pe Jenn - Da, asa este admise Jenn - Aa, asta inseamna ca ai materii noi pe care ti le-ai ales la sfarsitul anului II Cercetasa isi amintea , cum a fost cand ea a trebuit sa-si alega materiile pentru anul trei. Auzise printre colegi atatea opinii diferite despre fiecare materie incat nu stia ce sa aleaga . Toate materiile pareau mai interesante sau mai grele , unele decat celalalte. - Ce materii noi ti-ai ales sa studiezi ? Ai fost influentata de cineva? ![]() |
|||
22 Jun 2011, 21:47
|||
|
|||
-Nu..chiar nu am fost influentata.Patintii mi`ai spus sa aleg ce vreau..ce stiu ca mi`ar face placere studiez..si mi`am ales Previziuni despre viitor, Studiul animanelor magice si Studiul Incuiatilor..pentru ca ii cunosc si imi face placere sa aflu cat mai multe despre ei. Tu ce ti`ai ales cand ai fost in anul 3? Jenn se uita pe geam, vazand ca mai aveau un pic pana la Hogwarts, presupunand ea ca vreo jumatate de ora. |
|||
22 Jun 2011, 22:28
(This post was last modified: 22 Jun 2011, 22:29 by Evelina R. Potter.)
|||
|
|||
Cand Jenn se uita pe geam, acelasi lucru facu si Evelina. Castelul se vedea din ce in ce mai aproape, semn ca aveau sa ajunga in curand. Evelina arata castelul privind-o pe Jenn si amandoua zambira:
- Pai, eu poate am fost putin influentata, raspunse cercetasa. Avand si un frate mai mare, am ascultat si parerile lui, dar si a colegilor. Unii ziceau ca ,,studiul vechilor rune,, este materie grea, alti ziceau de aritmantie etc. Alti ziceau sa am grija ce aleg deoarece materiile de acum imi vor influenta viitorul - Asa e raspunse Jenn, cu anumite materii poti lucra unde doresti sau poti invata lucruri ce iti vor folosi in viitor! - Da, ai dreptate Jenn, dar toti mi-au zis acelasi lucru : alege ce iti place si ce te reprezinta. Asa ca am ales aritmantia, grija fata de creaturile magice si previziuni despre viitor. Pe hol se auzeau zgomote, semn ca toti elevi se pregateau pentru sosirea in gara. Evelina s-a ridicat sa-si linisteasca bufnita. Si ea si Jenn isi luasera cuferele: - Ce zici, ne luam pelerinele pe noi, o intrebase Jenn pe Evelina ![]() |
|||
22 Jun 2011, 22:48
|||
|
|||
Castelul Hogwarts se vedea in zare.Jennifer deabea astepta sa vada cum sunt sortati noii boboci, sa isi revada prietenii, ii era chiar si de patul din dormitorul ei din Turnul Cercetasilor.
-Da desigur, spuse Jenn scotandu`si roba de scoala din cufarul ei. Acelasi lucru facu si Rhidima.In cateva momente cele doua fete erau pregatite de scoala, si nerabdatoare. Se asezasera inapoi pe canapele, Jennifer sorbindu`si din sucul de dovleac pe care inca nu il terminase. -Si Rhidima, tu unde stai defapt? intrebase Jennifer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In spre peron... | Alex Ryan Ricky | 1 | 3,327 |
07 Dec 2014, 12:19 Last Post: Lavinutzaaa |
|
Pe peron, asteptand... | Alexandra Victoria Cooper | 1 | 1,385 |
14 Aug 2011, 14:49 Last Post: Ramona Neardow |
|
La peron | Grelow Marian | 37 | 9,807 |