Exams
21 Jun 2011, 11:58
(21 Jun 2011, 09:33)Ramona Neardow Wrote: By the way, noua ne-a spus diriga ca putem sa scriem si 10 randuri, doar sa nu scriem mai putin de 5, ca in principal, desi au scris ei asa, scopul era sa atingem 5 randuri.

Ahh atunci e mai mult decat bine Love.Inseamna ca nu ma depuncteaza Love.Mama Issa da stiu ca ai avut inspiratie =))))).Eu la prima compunere,aia cu basmul am scris 15 randuri si un cuvant =))).Si la a doua fix 15 randuri Cool.Dar nu cred ca te depuncteaza Thinking.Daca faceai mai putine randuri da,dar tu ai facut mai multe si cred ca o sa-ti dea punctajul Thinking.
Frate maine dam la mate si eu una sunt praf.Adica stiu acolo cate ceva .. si cred ca o sa fac eu de vreun 6 sau 7 .. Thinking.Deabia astept sa treaca si saptamana asta,sa aflam rezultatele si sa stim ca am scapat de`o grija Finna).

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21 Jun 2011, 12:31
E logic sa nu scada daca ai scris MAI MULT. Dar e evident ca scade daca ai scris MAI PUTIN. Fiecare gandeste in felul sau, poate unii s-au exprimat intr-un asa fel incat sa fie ori fix 5 randuri, ori mai mult. Deci ar fi deja ... sa scada daca scriem mai mult.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
21 Jun 2011, 19:58 (This post was last modified: 21 Jun 2011, 19:59 by Jennifer L. Campbell.)
Mult noroc tuturor maine la matee LoveLove o sa avem mare nevoie LoveLoveLove sa luam toti note mari >Happywide< sau macar de la 6 in sus Finna) Love

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~
Find all posts by this user
21 Jun 2011, 20:06
Mersi, la fel! >Happywide<
Si eu va urez tuturor celor care aveti examenul de matematica [si ultimul !] maine, sa dati tot ce aveti ami bun si sa luati note cat mai mari! Cool Ne citim pe forum vineri, cu rezultatele. [dar si maine cu plangerile de dupa examenul de matematica =)))))))))))))))))))))].

You run. I con.
22 Jun 2011, 11:41 (This post was last modified: 22 Jun 2011, 11:42 by Jennifer L. Campbell.)
am scapat in sfarsit LoveLoveLove in fine defapt vineri scapam duapa ce ne vedem notele..Finna
a fost sa zicem usor si la mate LoveLove voi ce ati facut ?:>

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~
22 Jun 2011, 11:44
Eu am facut tot Love.Inafara de subiectul 3 exercitiul 2.Acolo am ramas in eroare Finna.In rest am facut absolut tot Love.A fost simplu >Happywide<.In sfarsit am scapat si noi Finna).Si cred ca iau un 8 sau 9 Thinking.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
22 Jun 2011, 12:12
Ce sa spun, la mate a fost usor, dar mult. Eu am scris 8 pagini o.o, adica amandoua serii de foi pt. examen, si chiar nu m-am complicat in explicatii, adica as fi putut scrie si mai mult Finna.
Cam dupa o ora au intrat cei doi profi' de mate' pe care ii avem la scoala si ne-au dat un milion de explicatii, dar nu mai zic nimic [-X, pentru ca oricum n-am voie Wink). Oricum sper sa scot vreun 8 sau 9.
Ce bine ca ne-am scapat, defapt vom mai avea emotii pana Vineri, deci ramanem agitati :-ss .

Pentru a putea fi realist trebuie sa poti crede in minuni.

[Image: 2a76g0h.png]
22 Jun 2011, 13:46
DONE. Cool

Ma rog, la mate n-a fost asa greu. Thinking Adica da, dificil, alea alea, dar ma asteptam la ceva si mai si, avand in vedere ca simularea a fost mai grea. =))))))))))))))))))))
Am facut totul in afara de subiectul III - Ex. 1 - punctul b). Si ex. 2 - punctul c).
Cred si sper si eu la un 7.20 sau cam asa. Sunt foarte multumita, ca oricum nu m-am priceput niciodata la mate. =))))))))))))))))))))))))))))
Ma rog, sa ne vedem vineri cu note cat mai mari! :>

You run. I con.
22 Jun 2011, 14:36
Imi da si mie cineva subiectul va rog, ca vreau si eu sa'l rezolv Finna

[Image: 2igkmd1.png]
22 Jun 2011, 14:51 (This post was last modified: 22 Jun 2011, 20:01 by Bell Evans.)
M'am uitat eu peste ele acum Thinking
Si au fost destul de ok; ultimul subiect cu cercul ala parea mai naspa :|
Totusi, noi am avut mai usor.