Thread Closed 
Afternoon embrace
22 Jun 2011, 09:34
Kate zambi de asemenea.
" - Recunosc, eu sunt buna la impiedicat si la cazaturi. Nimeni nu cade mai repede ca mine"
Rase incet, amintindu-si ziua in care invata sa mearga pe role. Se chinuise atata! Cum isi desprindea mainile de orice ii servea drept sprijin, cadea inainte sa-si miste macar picioarele. Avea o gramada de semne din copilarie in genunchi si nu trecea zi fara macar o vanataie. Isi rasuci mana pentru a vedea pata vinetie din palma si plasturele colorat infasurat in jurul degetului.
Zambi iar, de parca toate micile accidente erau amuzante. Cel putin, nu putea spune ca nu a avut o copilarie plina. Toate semnele ii serveau drept dovada.
" - Dess... Crezi ca va fi ceva interesant anul acesta la Hogwarts?" intreba Caitlin usor visatoare.
Toti prietenii ei mai mari ii spuneau ba ca cele mai tari aventuri le cunosti la castel, ba ca te plictisesti de moarte, incercand sa retii toate lectiile. Vroia sa creada in prima varianta, dar nesiguranta si frica de necunoscut isi spuneau cuvantul.

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
22 Jun 2011, 14:58
Desiree rase cand o vazu pe Caitlin examinandu-si plasturele infasurat in jurul degetului. Nu glumise cand spusese ca se pricepea la cazaturi.
- Sigur ca va fi ceva interesant, o asigura ea. Mereu a fost cate ceva. Si, avand in vedere ca esti in primul an, totul ti se va parea nou si interesant. De fapt, cred ca vei vedea imediat cum e Hogwarts.
Trenul incepu sa incetineasca, dupa care se opri. Desiree le privi pe colegele ei, zambind. Mai avea atat de putin pana cand ajungeau la Castel.
- A, si am uitat sa-ti spun ca cei din primul an merg la Castel cu barca, adauga ea. Cand am fost eu in primul an, chiar am cazut in lac. Ca sa vezi si tu cine se pricepe la echilibru si impiedicat.
Fetele au ras, dupa care s-au indreptat spre Hogwarts. Incepeau un nou an.

Topic closed.

Edit By Raizen

Puncte
Cercetasi - 220

Topic Closed !

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed