Exams
22 Jun 2011, 14:53
Satai ca vad acum Wink) App, esti geniala >Happywide<

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22 Jun 2011, 14:54
Stiu Cool >Happywide< =))
22 Jun 2011, 15:06
Deci, personal imi pare simplu subiectul Wink) Nu stiu sa fac exercitiul II.2 ala cu perechea de numere a,b Thinking si II5 cu sa se arate ca e natural, dar daca iau o foaie si un creion, le rezolv Wink) Restul le'am facut asa mental Wink)

22 Jun 2011, 15:50
:-o:-oAlice este geniala :-o mai ales ca le`ai facut in minte :-o bravo tie >Happywide< inseamna ca iti place matematica>Happywide<
Bell, nu a fost chiar atat de greu ala, adica a si b de la el Love c era mai greu ..da la alea le aflai usor ca AB era diamentru si iti trebuia raza care era jumate din el >Happywide<
sper sa iau un 7 si ceva sau poate chiar un 8 :>

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~
22 Jun 2011, 15:55
Nu's chiar asa geniala, dar stiu destul de bine matematica de clasa a 8a Wink) in special geometria Happywide Si mie nu'mi place matemastica, pur si simplu ma pricep Finna Si le'am facut in minte, adica metoda de rezolvare Wink) Si ultima problema chiar mi s'a parut simpla Wink)

22 Jun 2011, 16:23
Era doar ca la punctul c nu am stiut Finna)) la ala cu sa demonstram ca aria e mai mica decat 111 m patrati ( parca 111 era ) Finna)) oricum felicitari eu deabea ma pricep Finna) >Happywide<Love

~ Created by Lexie ~
22 Jun 2011, 16:27
Pai la punctul c aflai aria dreptunghiului din care o scadeai pe cea e cercurilor, nu era mare branza Finna

22 Jun 2011, 16:35
Da stiu ca asa se facea doar ca am aflat aria dreptunghiului si cand o scadeam pe cea a cercurilor nu imi dadea mai mic ca 111 Finna si numai am copiat`o pe foaia de examen dupa ciorna Finna

~ Created by Lexie ~
22 Jun 2011, 18:51
Acuma nuj daca au fost grele incat sa nu fie facute Finna
Nu le'am facut, doar m'am uitat asa peste ele; si primele doua mari subiecte pareau chiar ok; doar ultima problema parea putin aiurea. Dar probabil ca daca eram nevoita sa o fac atunci nu aveam incotro. Stiu ca noi am avut ceva cu un patinoar anul trecut Thinking Si tot asa a fost najpa, ca m'am panicat la inceput. Dar am luat 9.70 Love Ca am gresit un calcul, dar nvm Finna
Sper sa luati si voi note mari >Happywide<
22 Jun 2011, 21:04
Bravo Bell Love 9,70 LoveLove luai chiar 10 :>
Eu sper sa iau un 8 =))))

~ Created by Lexie ~