Noua viata... la ODS
30 May 2011, 08:55
Ema o saluta pe Kattya, dar se incrunta dupa cateva minute. Le urmari schimbarile expresiilor.
" - O, haide" chicoti ea.
Se apleca spre cele doua gemene si le ridica simultan marginea obrazului.
" - Cred ca trebuie sa zambiti. Sincer, nu pareti genul obisnuit de boboci"
Ema isi indrepta spatele si zambi bland. Apoi i se adresa surioarei ei.
" - Or fi putini Soimi, dar calitatea e mai importanta decat cantitatea. Acum, cum a fost drumul?" intreba Ema curioasa.
Auzise ca fusesera cateva incidente cu barcile.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30 May 2011, 19:41 (This post was last modified: 30 May 2011, 19:43 by Roran S. Thorbjörn.)
"Noi am calatorit bine", spun eu, uitandu-ma intrebator la Kattya. "In schimb am inteles ca au fost ceva incidente cu barcile."
Stateam la masa gandindu-ma ce se intamplase cu ceilalti elevi a caror barci avusesera ceva probleme. Imi aminteam ca barca mea si a Kattyei fusese ultima dintre cele care au mai plutit. Eram foarte fericita ca imi gasisem si eu un loc.

Priveam prin Sala la celelalte mese, urmarind elevii mari si mici cum isi povesteau si mancau impreuna. Ma gandeam cat de norocoasa puteam fi pentru ca am fost acceptata la aceasta scoala. Imi placeau pana acum oamenii de aici si nu aveam prejudecati impotriva Viperinilor. Era foarte frumos cum cele patru mese se aliniau simetric sub tavanul reprezentand cerul luminat de stele a Salii Mari. Ma uitam uimita la tavan, mirandu-ma de frumusetea si exactitatea redarii cerului real. Era cea mai frumoasa incapere in care fusesem vreodata. Si auzisem povesti despre aceasta sala, fara sa le cred pe toate.

Fetele povesteau intre ele langa mine, cat timp eu cautam din ochi fantomele. Intotdeauna m-am simtit fascinata de ele, vrand sa le descopar. Imi aminteam de povestile despre fantomele de la Hogwarts auzite de la parinti sau prieteni. Chiar voiam sa intalnesc una. Pana acum, zarisem fantoma Cercetasilor, Nick-Aproape-Far'-De-Cap, dar numai pentru o secunda, dupa aceea fiind ascuns de multimea Cercetasilor care se ridicara sa aplaude un boboc tocmai intrat in casa lor. Cand acestia se asezara, Nick disparuse.

Stateam asa si ma gandeam, visatoare. Dintr-o data, mi-am dat seama ca una dintre fete ma intrebase ceva.
"Aaa... Poftim?" intreb eu stanjenita.

~with enough courage you can do without a reputation~
[Image: oie_17182150ifrYgKS0_zpsae2dc6eb.gif]
"I realised once I started to be more individual and more weird, that's when I started to fit in."

Ivy's clone
Find all posts by this user
12 Jun 2011, 13:44
" - Intrebam daca esti obisnuita cu fantomele" zambi Ema.
Se bucura atat de mult sa vada acel sentiment din ochii gemenelor. Stia emotia aceia si ii era atat de dor sa o traiasca pe pielea ei. Stia cum era pima seara la Hogwarts.
O silueta argintie se ridica pe langa masa.
" - Buna seara, domnisoarelor!" spuse fantoma, cu un glas plapand.
" - Elva, Kattya, aceasta este Doamna Gri, fantoma Casei.
" - Vai, cat semanati!" exclama aceasta.
" - Sunt surori gemene" chicoti Ema, amuzata de reactia fantomei.

19 Jun 2011, 13:35
Fusesem repartizata la Ochi-De-Soim, asa ca ma apropiasem usor de masa la care stateau patru persoane. Fiind prima mea zi aici, ma simteam straniu, neobisnuita cu numarul mare de elevi - la fosta mea scoala nu erau atat de multi. Nu cunosteam pe nimeni, insa nu puteam lasa asta sa ma demoralizeze. Ajunsesem, totusi, pana aici.
M-am apropiat si mai mult de masa si, putin cam timda, am inceput sa vorbesc:
- Buna... Eu sunt Elizabeth... Lizzie. Am fost... repartizata la ODS, am continuat.
Find all posts by this user
22 Jun 2011, 20:28
Ema ii zambi calduros.
" - Salut! Eu sunt Ema Snow. Incantata de cunostinta! Si desigur, bine ai venit!"
Ii facu un semn lejer din mana ca sa se aseze.
Doamna Gri zambi si ea si se scuza, disparand sub masa. Ema isi reprima dorinta de a se uita sub lemn, asa cum facuse in prima zi. Era destul de convinsa ca fantoma disparuse sub podea pana acum.
Zambi mandra spre noile Soimence.
" - Cum preferi sa-ti spun?" intreba Ema cu o nuanta de ezitare in glas. " Preferi Elizabeth sau Lizzie?"
Isi invarti farfuria fara sa fie atenta, asteptand rabdatoare un raspuns. Prefera sa isi strige prietenii asa cum le era lor mai placut. Nu ii statea in caracter sa dea porecle, desi le primea cu bratele deschise. Chiar avea un carnetel cu toate poreclele ei. Unele erau simpatice, altele erau chiar ciudate.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Noua Scoala,Noua Casa,Noua Viata. Xelar 1 1,691 03 Feb 2012, 22:50
Last Post: pisicuta_mica
  Prima zi din noua viata Sydney Akira 2 1,376 17 Jan 2011, 10:41
Last Post: Derya K. Godwell
  o noua prietenie..... Analia Montez 3 1,549 12 Aug 2010, 11:26
Last Post: Luna Slytherin
  O noua "casa" Arashi Kigen 2 1,404 13 Feb 2009, 16:49
Last Post: Arashi Kigen