Wish
|
20 Jun 2011, 16:53
|||
|
|||
Just me and Rosalie
Era o noapte intunecata a lunii iunie.Stropii de ploaie se izbeau de geamuri ritmic formand o simfonie armonioasa.Atmosfera era cu totul si cu totul anosta,fara pic de viata. Carla nu putea dormi,se gandea la multe lucruri stiute numai de ea,dar in timp,devenea plictisitor.Se ridica incet din pat si iesise din turnul Ochilor-De-Soim. Nici ea nu stia unde se indreapta,nu avea o directie stabilita,doar mergea inainte.Nu dupa mult ajunse intr-o incapere intunecoasa,sau doar parea asa datorita orei tarzii.Nu arata foarte speciala.Carla studiase fiecare coltisor al camerei,dar se opri cand vazu o oglinda. "-Oglinda lui Erised!"exclama ea ![]() ![]() |
|||
20 Jun 2011, 17:06
|||
|
|||
"Da,asa e!", rostise Rosalie dintr-un colt al camerei facand-o pe acea fata sa tresara. Nu isi propusese acest lucru. Se afla de cateva minute in incaperea unde 'doarme' oglinda lui Erised. Nici macar nu stia de ce e aici, in acest moment. De cate ori a fost in aceasta camera a avut parte doar de rele,dar acum ... Acum simtea nevoia sa se afle aici. cu sau fara motiv. De data aceasta instinctul a fost prada gandirii.
"Hei! Nu am vrut sa te sperii!", murmura Rose ridicandu-se din acel colt intunecat si indreptandu-se catre fata. Cand ii observase roba pur si simplu se insenina la fata. "Esti Soimeanca?!", intreba cu nonsalanta. Se bucura sa zareasca din nou pe cineva de la Ochi-de-Soimi, doar ca de data aceasta o persoana mai mica decat ea,care probabil era anul II sau III. "Aaa,da ... scuze. Rosalie Andrews Blackfire!" ![]() |
|||
20 Jun 2011, 17:24
|||
|
|||
"-Carla...Carla Anelize Snow."spuse fata zambind
Se indrepta incet spre oglinda dorind sa priveasca fiind foarte curioasa,dar simti o oarecare retinere.Parca ii era frica si totusi,chiar vroia sa afle ce-si doreste cel mai mult?Aceasta intrebare i se invartea in minte.Curiozitatea era foarte mare,dar parca era mai mult o confuzie,ceva cu care putea trai toata viata si fara sa stie.Facu un pas inapoi apoi o privi cu coada ochilui pe Rosalie si incerca sa schimbe subiectul,poate pe parcurs isi va face curaj si va privi in oglinda. "-Iti pot spune Rose?"intreba aceasta ![]() ![]() |
|||
20 Jun 2011, 20:06
|||
|
|||
Rosalie dadu aprobator din cap aratandu-i prin acest gest ca si Anelize putea sa ii spuna 'Rose'. Astfel era si mai usor pentru ea. Se obisnuise cu acest diminutiv si ar putea foarte greu sa renunte la el. Se uita catre oglinda,apoi catre acea fata si ii spuse:
"Ai grija cu oglinda. Nu mereu iti arata ceea ce doresti ... O spun din proprie experienta!" Fosta Soimeanca se incrunta incercand sa nu planga. Si-a amintit de cateva experiente in aceasta incapere , care nu ii faceau placere deloc,chiar deloc. Ofta , apoi sesiza ca pierduse sirul gandurilor si vorbelor ... Clatina putin din cap pentru a-si reveni,apoi intreba: "Iaiaia ... Stai putin? Te cheama Snow? Esti cumva ruda cu Emm?" Era confuza. Ema nu ii spusese nimic despre o ruda de-a ei noua in Hogwarts. Era ciudat. De fapt,adevarul este ca nu s-au mai vazut demult cele doua,dar totusi ... ![]() |
|||
23 Jun 2011, 16:19
(This post was last modified: 23 Jun 2011, 16:29 by Fleur Delacour.)
|||
|
|||
"-Ok atunci,Rose.Da,sunt ruda cu Ema...Suntem surori."continua aceasta
Privea camera si nu vedea nimic interesant,nu intelegea de ce oglinda se afla in aceea incapere.Nu era ceva prea important,dar orice gand era bine-venit daca ii alunga dorinta de a privi in oglinda.De fapt,daca nu arata mereu ce-ti doresti atunci nu mai conta.Isi facu curaj si se apropie de oglinda.Incerca sa priveasca,dar se avzu pe ea,fara nici o schimbare.Era aceiasi...Mai incerca odata si totul a fost la fel,doar ca de data asta arata mai inalta,sau poate doar i se parea. "-De ce nu vad nimic diferit ?"o intreba ea pe Rose ![]() ![]() |
|||
23 Jun 2011, 16:28
|||
|
|||
Rosalie tresarise putin la intrebarea fetei. Adevarul era ca nu stie ce sa ii spuna . Oglinda iti oferea ceva relativ, ori ceea ce iti doresti cel mai mult ori ce doreste ea. Este intr-adevar ciudat totul, dar asa era. De aceea oglinda ar fi trebuit sa fie ascunsa,dupa cum a poruncit directorul. De fapt, in aceasta incapere asa ar trebui sa se numeasca : 'ascunsa', dar prea multa lume stia deja de ea, asa ca acest lucru era imposibil. Se uita la Anelize si murmura:
"Sincer? Nu stiu. Probabil nu iti doresti altceva. Probabil iti doresti sa ramai doar tu, iti doresti sa te schimbi doar la fizic..." Astfel incercase sa ii explice in mare parte cam ceea ce vazuse, dar cred ca Rose nu reusise altceva decat sa o faca si mai confuza. Practic, nu prea ar avea ce sa ii spuna. Ea ar trebui sa isi dea seama ce vede acolo,ea ar trebui sa realizeze cum va vrea sa fie in viitor. "Aaa, si ma bucur ca esti sora cu Ema. Este o prietena minunata!", chicoti Rosalie. ![]() |
|||
23 Jun 2011, 16:43
|||
|
|||
"-Cred ca asa este,imi iubesc viata si nu-mi doresc nimic altceva!"spuse fata zambind Incepu sa priveasca tavanul.La urma urmei,ea si-a dorit altceva decat este?E adevarat ca i-ar fi placut sa fie blonda si mai inalta,dar ii placea de ea asa cum este in toate privintele. Se mai gandi putin daca e adevarat ca nu-si doreste nimic.Cauta in negura mintii ei,dar nu gasi niici un lucrur care sa nu-i placa la viata ei.O privi pe Rose dupa care o intreba vesela: "-Tu ce vezi?" ![]() ![]() |
|||
23 Jun 2011, 18:57
|||
|
|||
Rosalie o privea confuza pe Anelize. Nu prea ii placuse intrebarea sa fiindca ii amintea de foate multe lucruri nu tocmai placute, dar se simtea nevoita sa ii raspunda. Pana la urma : de ce nu? Ele doua abia se cunoscusera,iar fata din fata sa ii puse o intrebare normala, cel putin pentru ea. Rose ofta usor apoi incepu sa ii explice:
"Adevarul este ca nu vreau sa ma uit in acea oglinda. Imi arata doar ce vrea ea, nu ce imi doresc sau ce voi fi eu ... pare complicat si totodata ciudat,dar asa e!" Spera ca Soimeanca sa inteleaga cat de cat ce incerca sa ii spuna mai sus. Brusc, fosta Soimeanca simtise nevoia sa schimbe subiectul cat mai repede,pentru a nu izbucni in lacrimi. "Ce mai facem Ema? Nu am mai vazut-o demult!", fuse singurul lucru care ii trecuse in acel moment Rosaliei prin cap. ![]() |
|||
25 Jun 2011, 13:51
|||
|
|||
"-Bine,e oarecum...devastata,dar nu foarte tare!Cred ca si-a mai revenit."spuse Yvonne putin confuza
Se apropie de oglinda.Stiia ca nu va vedea nimic nici de data aceasta,dar totusi mai privi odata.Acelasi lucru...Nimic,doar reflectia ei.Totusi,poate trebuia sa fie fericita pentru asta decat daca oglinda i-ar fi aratat ceva ce nu-si dorea cu adevarat si s-ar fi gandit la asta si...Mai bine incerca sa se gandeasca la altceva,isi spuse incercand sa-si alunge acel gand caci daca nu vede nimic nu are cum sa se intample. Se apropie de Rose intreband-o: "-Ginny ce mai face"? ![]() ![]() |
|||
25 Jun 2011, 16:54
|||
|
|||
Rosalie ramasese putin confuza de vorbele Anelizei. De ce sa fie Ema devastata? Oare ce se intamplase? Stia ca fosta sa colega,dar si acum buna prietena i-ar fi spus daca ar fi fost ceva grav,dar adevarul era ca nu s-au mai intalnit de destul de mult timp,deci prin urmare nici nu avea cand sa o anunte in caz ca s-a intamplat ceva grav. Se uitase din nou confuza la Soimeanca,apoi aceasta o intreba ceva si Rose ii raspunse:
"Pai Ginn' e bine din cate stiu. Nu am mai vazut-o de cateva zile pe sora mea ... Dar ce s-a intamplat cu Emm?", adauga ea confuza. Chiar era necesar sa afle ce se intamplase cu Ema. Se uitase la Anelize din nou asteptand un raspuns din partea sa, cat mai sincer posibil. Probabil ea nu avea inca incredere in Rose fiindca nu o cunostea bine ,dar Ema avea si daca aceasta avea nevoie de ajutor cu siguranta i-l va oferi! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|