Un designer français !
|
23 Jun 2011, 17:58
|||
|
|||
Deci, ca sa o iau in ordine:
1. Scuze de intarzierile majore. Raman prinsa in chestii ![]() 2. Logo-ul este simplu, iar asta il face perfect 3. Misto! Campanie ![]() 4. Acel urs panda este genial! Cred ca o sa-l trag la imprimanta si mi-l lipesc pe perete, daca nu te superi 5. Setul pentru Lily este minunat! Asa ca mult succes in continuare si cred ca voi reveni cu o comanda, cand ma vei ierta ca nu am mai trecut pe 'icisa' ![]() ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
23 Jun 2011, 18:05
|||
|
|||
Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
23 Jun 2011, 18:26
(This post was last modified: 23 Jun 2011, 18:26 by Ema Snow.)
|||
|
|||
Of, stiam ca ursuletul acela ma va baga in puscarie
![]() So, cand ai timp si chef... Tip: set Imagini: http://ashleygreene.net/gallery/displayi...fullsize=1 sau http://ashleygreene.net/gallery/displayi...fullsize=1 Culori: albastru sau ce crezi tu ca merge Text: Heavy in your arms Altceva: Multumiri din toate sufletelele ![]() ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
23 Jun 2011, 18:29
|||
|
|||
Foarte tare setul pentru Lily
![]() Bravo :> |
|||
23 Jun 2011, 19:04
|||
|
|||
Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
23 Jun 2011, 20:06
|||
|
|||
|||
23 Jun 2011, 20:09
|||
|
|||
Nu e o porcarie
![]() Mie chiar imi place cum a iesit ![]() Eventual daca in partea stanga puneai toata poza ![]() ![]() |
|||
23 Jun 2011, 20:12
|||
|
|||
Daca te mai aud cu "porcarie" vin si ti le bag pe gat
![]() Eu ma chinui aici sa nu fac infarct in fata monitorului din cauza uimirii si tu... Este geniala! Imediat mi-o pun ![]() Multumesc atat de mult! ![]() ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
23 Jun 2011, 20:26
|||
|
|||
|||
23 Jun 2011, 20:28
|||
|
|||
Ai zis cuvantul cu "p"! Vezi ca acum vin la tine!
Si ca sa nu mai fac off, inca o data, multumesc ![]() ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|