Thread Closed 
Rainy days...
24 Jun 2011, 00:16 (This post was last modified: 24 Jun 2011, 00:17 by Odette B. Malfoy.)
Lily statea pe marginea lacului si privea luciul metalic al apei. Simtea nevoia de a se arunca in lac si de a nu mai iesi de acolo. Se simtea oribil vroia sa fie stearsa de pe fata pamantului, sa fie uitata de toata lumea. Cum putuse sa faca o asemenea greseala? Si totusi o facuse si nu mai putea da inapoi si trebuia sa suporte consecintele. Mai facu un pas spre lac fara sa isi dea seama. Se trezi din starea de visare cand o mana o pinse de brat si o trase la pamant.
-Esti nebuna? Vrei sa te arunci in lac? intreba o voce foarte cunoscuta.
-Rose? intreba Lily uimita. Ce...ce faci pe aici?
-Am iesit si eu din Castel si ma bucur de soare dupa cat a plouat, zise fosta soimeanca zambind. Dar de ce, pentru numele lui Dumnezeu vroiai sa te arunci in lac!?
Lily se uita uimita la Rosalie apoi isi dadu seama.
-Nu... eram cu gandurile departe, zise Lily intristandu-se.

OOC: Just me and Rose.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
24 Jun 2011, 15:26
Rosalie o privi foarte uimita pe Viperina. Stia ca prietena sa avea ceva, pur si simplu o simtea. Nu era in apele ei,ceva se intampla in adancul sufletului sau si era datoria lui Rose sa afle si sa ii fie aproape. Si totusi,cum putea sa afle? Nu parea in stare nici macar sa vorbeasca. Fosta Soimeanca se aruncase in iarba, desi aceasta inca era uda . Simtea roua din iarba trecand prin mainile ei umezindu-le si stropi marunti de ploaie care curgeau pe fata ei. Se uitase la Lily cara ramasese intr-adevar cu gandurile foarte departe. Se incruntase usor , apoi ii spuse :
"Haide,aseaza-te si tu!"
Rosalie isi lasa capul in jos pentru a simti mai bine acea briza care ii transmitea doar libertate. Era , de fapt ... se smtea destinsa, dar nu putea fi linistita. Trebuia sa afle care era problema cu Lily!

[Image: giphy.gif]
24 Jun 2011, 15:43
Lily se tranti in iarba privind spre lac. Pentru o secunda uita ca Rose era acolo. Tresari cand aceasta o atinse pe umar.
-Vorbeai cu mine? intreba viperina usor stanjenita.
-Nu... intrebam calamarul urias ce a patit de se simte asa, zise Rosalie indignata.
-Scuze, zise Lily soptit.
Isi trecu mana dreapta prin par si Rose observa imediat ce avea pe incheietura, intreband-o socata de ce isi tatuase trandafirul ala sinstru. Lily ofta usor si incepu sa ii povesteasca despre cum ea si Eveline isi asigurara moartea dar adauga apoi ca nu aia era problema majora desi se astepta sa se intalneasca cu Nate cel care o blestemase pentru ca nu de mult mai aparuse un spin pe tulpina trandafirului.
-Desi, trebuie sa recunosc, imi este tema de Nate prefer sa ma intalnesc cu el decat... decat... incepu Lily dar nu mai fu in stare sa continuie. Ochii i se umplusera cu lacrimi dar le sterse repede. Nu avea sa mai planga. Plangea zilnic. In pauzele dinre ore se ascundea in baie si statea acolo plangand, adormea plangand gandindu-se la solutii. Pur si simplu se saturase. Abia daca mai manca ceva si in ultimul timp slabise mult.
-In fine tu ce ai mai facut? intreba Lily incercand sa schimbe subiectul dar nu prea ii reusea.

Odette Bellatrix Malfoy

24 Jun 2011, 16:09
Rosalie se uitase crucis la Lily. Avea impresia ca o va lua la suturi. Incerca sa schimbe subiectul, desi stia ca ea voia sa afle tot ceea ce se intampla de fapt cu prietena sa cea mai buna. Ce patise cu adevarat ? Auzise o parte din ceea ce i-a spus, in special de acel trandafir tatuat pe mana,dar adevarul era ca nu intelegea nimic! Sau oare doar nu voia sa intelega de fapt? Ce se intamplase cu toata lumea? De cateva zile nu a mai avut niciun contact cu lumea ,pur si simplu a stat inchisa in casa sau in castel pe undeva ratacita , ramanand pe ganduri. ... Nu putea sa inteleaga atat de multe lucruri. Nu putea sa conceapa ca Lily va fi ucisa. Da,adevarul este ca de multe ori au trecut prin astfel de situatii,de multe ori moartea le-a trecut prin fata,dar acum era diferit. Practic, Devoratoarea Mortii era condamnata la moarte si nu putea sa inteleaga de ce! Cu ce a gresit ea?

24 Jun 2011, 20:56
-Rose stii ca am murit? intreba Lily zambind.
-Tu ti-ai pierdut complet mintile!? zise Rose in stare de soc.
-Nu... stii am fost omorata dar Tamara e extraordinara a facut un fel de vraja care m-a adus inapoi...zise Lily. Dar nu asta ma macina.
Rosalie ramasese cu gura cascata dar o inchise imeditat. Lily rase usor spunand ca ar prefera sa moara decat sa gaseasca solutii tuturor problemelor pe care le avea.
-Am dat-o in bara Rose... Am fost nervoasa nu mi-am dat seama ce fac am prins persoana nepotrivita am dat informatii gresite Sediului cel pe care l-am lasat responsabil e in Azkaban... Si pentru ca eu am facut toate astea eu trebuie sa le repar si pur si simplu nu gasesc solutii. Mai trebuie sa conduc si Sediul acum. Nu mai pot face fate si daca mai gresc ceva o sa ma omoare ceilalti. Pur si simplu nu pot suporta ideea ca am dat-o in bara si ca am atatea de facut, zise Lily apoi isi dadu seama ca Rosalie habar nu avea ca Lily fusese intr-o misiune de curand.

Odette Bellatrix Malfoy

24 Jun 2011, 21:06
Rosalie se uita fara nicio expresie a fetei catre Lily. Ramasese de parca ar fi fost moarta, ceva se intampla inlauntrul ei,dar nu stia inca ce. Brusc,si-a dat seama ca o previziune va avea sa ii posede mintea. Oare ce avea sa ii transmita acea noua previziune? Ii era atat de frica : pentru ea,pentru Lily , pentru toti prietenii sai si familiile lor,mai ales pentru familia ei. Un fior rece ii trecu pe sira spinarii si rostise de parca era cu totul altcineva:
"Si vei muri din nou!"
Cand isi deschise din nou ochii nu putea sa isi dea seama ceea ce a spus.
"Poftim?!", tipase Lily ingrozita.
"Vei muri din nou. De-a binelea. Doar ca de data aceasta te va salva altcineva. Cred ca va fi Fred sau chiar Ryan..." Viperina ramase pleznita,la fel ca Rosalie. Nu avea explicatii pentru ea,nu stia ce sa ii spuan acum. A fost o previziune,asta era tot ce era clar in acest moment!

26 Jun 2011, 15:21
-Si cand se va intampla? intreba viperina incercand sa isi opreasca un hohot de ras.
Nu se indoise niciodata de Rosalie si previziunile ei doar ca totul era mult prea ciudat. Si in plus moartea era a doua optiune intre a rezolva toate problemele singura si in a fi ucisa iar a doua optiune parea cea mai simpla. In timp ce se gandea la cum avea sa moara un alt gand ii invada mintea. 'Vei si savlata de Fred sau Ryan...' ii zise Rosalie.
-Nu vreau sa moara Fred sau Ryan! Spune-mi te rog ca daca o sa fiu salvata de ei nu vor muri, zise Lily cu lacrimi in ochi.
-Nu cred ca se va intampla ceva cu ei dar... totusi.... incepu Rosalie dar se opri cand in fata lor aparu un barbat inalt al naibii de chipes.
Lily inghiti in sec si dadu sa se ridice dar ramase inghetata.
-Lasa-ma sa ma ridic, zise Lily si imediat simti ca se poate misca.
Se ridica si isi scoase bagheta apoi se uita la Rosalie.
-Rosalie, Nate. Nate, Rosalie, facu ea prezentarile.

Odette Bellatrix Malfoy

26 Jun 2011, 15:26
Lily nu intelesese gravitatea situatiei . Va muri,dar va reveni in viata curand. Nu va deceda nici Fred,nici Ryan, doar ca totul se va intampla ciudat ... intr-un mod complet diferit de cel de pana acum. Ele de multe ori au facut cunostinta cu moartea, dar acum era mai mult de atat. Cand Lily incremenise a inteles ceva . El era aici. Aici era acea persoana care le-a facut rau lui Lily si Evelinei. Se intorsese brusc catre el. Era atat de frumos,cu niste ochi mari,deosebiti. La prima vedere nu parea un om rau,iesit din comun,dar pentru a mia oara: aparentele inseala, din pacate.
"Ce vrei tu de la prietenele mele?!", se rasti Rosalie la el cu bagheta in mana nefiindu-i frica de el si trecand peste prezentarile patetice care o scoteau din pepeni. Daca va incerca sa le faca rau in acest moment,cu siguranta va protesta si se va lupta cu el. Dar el totusi ce cauta aici?

26 Jun 2011, 22:10
-Ti-a fost dor de mine? intreba Nate cu o voce calda dandu-i lui Lily o suvita de par din ochi.
Pe Lily o apuca imediat tremuratul si o privi in ochi pe Rosalie spunandu-i din priviri sa nu faca nimic sa nu intervina. Nate ii ridica maneca da la mana dreapta si ii examina incheietura.
-Vad ca nu ai incercat sa faci nimic sa scapi de asta, zise el plimbandu-si degetul aratator pe incheietura fetei lasand o taietura apoi ii dadu drumul. Desi o durea chipul ii ramase impasibil si nu scoase nici un icnet.
-De ce esti aici ce vrei? intreba ea incercand sa isi opreasca tremuratul din voce.
-Pai nu te-am mai vazut de ceva vremea vroiam sa vad daca nu m-ai uitat, zise el cu o mica urma de regret.
-Cum as putea? intreba Lily pe un ton ironic.
Cel mai frica ii era de Nate. Nu stia de ce dar emana valuri de raceala si in ochii lui se vedea moartea. Oare acum cat avea sa stea aici sa o tortureze si apoi sa o lase in agonie. Oricum avea sa incerce sa lupte chiar daca el era mult prea bun si ea era la fel. Scantei ieseau din ochii lor si nu mai era mult pana sa inceapa lupta. Lily se tot ruga ca Rosalie sa stea si sa priveasca pentru ca nu avea cum sa o ajute. Nate avea sa o considere ca un simplu spectator. Probabil avea sa o tina acolo pe loc.
-Stupefy! strigara la un moment dat Lily si Nate.
-Crucio! striga Lily facandu-l pe Nate sa se dezechilibreze si sa injure.
Se misca foarte repede acum aruncand blesteme in toate directiile la fel facea si Nate miscandu-se la fel de repede.

Odette Bellatrix Malfoy

26 Jun 2011, 22:37
Rosalie ramasese cu gura cascata deoarece nu putea sa inteleaga de ce nu avea cum sa reactioneze. Statu sa se gandeasca o vreme,apoi brusc, intelesese totul. Tot ce a spus mai devreme prin intermediul previziunii era adevarat. Acum intelegea,acum piesele puzzle-ului se legau: Rose a fost vrajita din cauza acelui trandafir, nu putea sa reactioneze in niciun fel , deoarece Lily trebuia sa mai moara odata,iar Fred si Ryan vor veni sa o salveze. Desi parea ceva foarte ciudat, Rose avea incredere in iubitul sau si in iubitul prietenei sale. Un lucru o intriga insa, acela fiind faptul ca nu se putea misca deloc si o si enerva faptul ca nimeni nu o baga in seama ... Oare mai putea macar sa vorbeasca? Avea sa vada si acest lucru ...
"Hei ..."
Nimeni nu se uita la ea, nici respectivul Nate, dar nici Lily,care pana la urma era amica sa,nu-i asa?
"Mda..am facut si eu o incercare!", ofta fosta Soimeanca.
"Dar macar mai am glas ..", ii multumi Rose lui Dumnezeu ...

Thread Closed