Bury all your secrets in my skin.
|
17 Jun 2011, 21:57
|||
|
|||
OOC: Inca o persoana.
Bury all your secrets in my skin. Se strecură pe uşa încăperii, apoi o închise cu un bufnet surd. Oftă în momentul în care privirea i se plimbă de-a lungul fâşiei de lumină pe care o împrăştia luna; camera era scufundată în razele ei firave, iar pe la colţuri întunericul se împrăştia precum mireasma unui rigor mortis îmbrăţişand un trup uitat. Şopti “Nox!” , gândindu-se că nu va avea nevoie de lumina spălăcită pe care o emana bagheta ei . Îşi trecu vârful degetelor peste marginea oglinzii, simţind praful adunându-se sub vechile rune încastrate în metal. Nu ştia de ce venise acolo; nici măcar nu ştia cine era. Multe persoane i-au destăinuit că găsiseră sensurile căilor lor în acea încăpere. Ea nu găsise decât o oglindă marcată de ani şi de praf.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
17 Jun 2011, 23:21
(This post was last modified: 17 Jun 2011, 23:31 by Lylith Anne Campbell.)
|||
|
|||
O silueta se contura in fata oglinzii, o silueta suava feminina. Compania unui alt vrajitor sau mai ales unei alte fiinte nu avea cum sa o intistreze pe Lylith. Probabil acea silueta va gasi inauntrul oglinzii ceva ce ea nu a gasit, acel ceva ce iti schiba in totalitate viata. Se apropiase cu pasi inceti spre necunoscuta, praful impiedica ca imaginea ei sa se reflecte in cristalul oglinzii. ,,-Acelasi rezultat nu?'' spuse Lylith lasandusi mana sa cada peste umarul ei. OOC: speri ca nu te superi ca m-am alaturat eu ![]() ![]() ![]() |
|||
18 Jun 2011, 08:20
|||
|
|||
Simti atunci o mana calda pe umarul ei, dar nu se intoarse sa vada cine venise. Era mult prea obisnuita sa dea peste alti studenti in timp ce se afla in acea incapere. Totusi, vazu in oglinda reflexia slaba a siluetei unei Astropufe. Nu-i putea deslusi fata in intuneric.
Rasufla adanc, apoi ii raspunse strainei pe o voce joasa: - Mda, asa e. Nimic nu va mai fi la fel ca inainte. Chipul ei din oglinda se schimba incet, astfel incat putea citi mandrie si triumf in trasaturile delicate. Mandrie, unul din cele sapte pacate. Nu a stiut niciodata pana acum ca era insetata de putere. Nu a stiut niciodata ca asta era cea mai arzatoare dorinta a ei.
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
18 Jun 2011, 13:38
|||
|
|||
In ochii astropufei reflexia din oglinda era aceiasi, nu arata nimic mai mult decat realitatea, doar imita fiecare gest facut de ea, fiecare trasatura a chipului.
,,-Probabil tu vezi mult mai multe decat vad eu.'' ii spuse Lylith stergand cu varful degetelor perdeau de praf care acoperea oglinda. Oglinda iti arata dorinta cea ma arzatoare, probabil cea mai arzatoare dorinta a astropufe este sa fie ea insasi, sau probabil nu are dorinte, probabil este golita pe dinautru traind doar cu ajutorul mastii care o acopera. ![]() ![]() |
|||
18 Jun 2011, 18:13
|||
|
|||
Desiree isi intoarse capul si o privi pe Astropufa, risipind astfel reflexia dorintei ei. Chipul parca ii era umbrit de o masca de sticla, iar in ochii ei nu putea citi nicio emotie. Poate doar dezamagire, dar nici de aia nu era prea sigura.
Cand i-a raspuns strainei si-a ales cu mare grija cuvintele. - Cand ma uit in Oglinda.. eu vad doar falsitate. Falsitate si putere. Ceva ce nu ar trebui sa existe. Si, totusi, asta e cea mai arzatoare dorinta a mea. Inspira adanc, auzind in tacerea ce se impletise bataia slaba a inimii ei. Rezista impulsului de a-si pune palma pe piept numai pentru a simti cum bataile reverberau prin pielea ei subtire.
|
|||
18 Jun 2011, 22:44
|||
|
|||
Lylith se oprise o secuna meditand cuvintele ei, erau greu de inteles, printre cuvinte se putea gasit intelesul frazei.
,,-Mai bine e sa-ti doresti putere decat sa nu-ti doresti nimic.'' raspunse astropusa privind din nou reflexia din oglina. ,,Mi-am pierdut ambii parinti si chiar vreau sa-i vad, dar se pare ca aceasta oglinda doar copiaza formele corpului, doar copiaza realitatea. Sigurul lucru fas de aici este acest obiect care multi cred ca spune adevarul.'' Se indepartase de oglinda asezandu-se pe podel reci din coltul camerei. ![]() ![]() |
|||
20 Jun 2011, 12:17
|||
|
|||
Desiree o privi pe astropufa retragandu-se intr-un colt al camerei. Isi privi inca o data reflexia schimbata din oglinda, urmarind trasaturile incarcate de mandrie si triumf. Puterea si-o doresc toti, se gandi ea, ametita. Numai ca putini o gasesc. Si mai putini stiu cum sa o foloseasca.
Isi mai privi timp de cateva secunde reflexia in oglinda, apoi se intoarse cu chipul la astropufa. Inca avea cuvintele ei limpezi in minte, repetandu-se din nou si din nou. - Problema e, ii zise ea, ca nu stiu sa fac diferenta intre ceea ce este real si ceea ce nu apartine lumii acesteia. Diferenta dintre ce e adevarat si ce este fals.
|
|||
22 Jun 2011, 13:18
|||
|
|||
Lylith isi ridicase privirea asupra ei schitandu-si pe chip un zambet fals.
,,-Realitatea doare, crede-ma. Nu cred ca ia vrea s-o gusti, cel mai eforic ei acel loc imaginar din mintea care ti-l creiezi tu, acela este perfect.'' ii raspunsese astropufa lasandu-si din nou fruntea pe genunchii stransi in brate. Camera era imensa si incapatoare mobilata doar cu o oglinda prafuita in mijlocul ei, dar totusi Lylith se simti prinsa intr-un loc inghust, claustrofobic cu nimic altceva in fata ei decat propia-i reflexie. ![]() ![]() |
|||
23 Jun 2011, 20:33
|||
|
|||
Desiree clatina din cap. Simtea ca ceea ce spunea astropufa era plin de adevar, dar mintea ei se chinuia sa nege chiar si acel lucru. Inceteaza, isi spuse ea. Voia sa stie ce era ea in realitate - dar cum putea face asta daca nu reusea sa faca diferenta dintre ce era real si nu?
Ii zambi astropufei, apoi isi continua sirul gandurilor. - Realitatea iti ofera ceva ce locul imaginar nu-si permite, ii replica ea. Amintiri, lucrul ravnit de toate fiintele umane. Si dragoste, mai ales asta. Daca ne vom inchide in noi , in locul nostru preferat.. nu am mai avea decat niste copii inutile ale acestora.
|
|||
25 Jun 2011, 10:07
|||
|
|||
Lylith se ridicase din coltisorul ei indreptandu-se spre vechea oglinda.
,,-Vrei sa stii ce vad eu?'' intrebase astropufa aceasta privind in oglinda. Camera era inecata in intuneric, doar Oglinda raspandea lumina la fel ca si un felinar de pe marginea drumului. ,,-Eu vad ura, moarte, a altora nu a mea, invidie. Eu nu sunt asa. De aceia aceasta oglinda uriasa slipitoare nu este nimic decat o bucata de sticla prafuita si uitata chiar si de timp.'' continuase aceasta parasind suprafata sclipitoarea. Nu avea puterea de a privii in ochii reflexie sale, o durea sa creada faptul ca cea mai mare dorita a ei sunt pacate, cele mai neiertabile pacate. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Old secrets | Wanda J. Bennet | 2 | 1,530 |
10 Jun 2012, 17:32 Last Post: Wanda J. Bennet |
|
Secrets | Julieta D. Thibault | 4 | 1,918 |
13 May 2012, 12:35 Last Post: Julieta D. Thibault |