Daniel ⱴı Britannia
|
26 Jun 2011, 00:06
(This post was last modified: 28 Oct 2011, 23:34 by Danıel Graʏ.)
|||
|
|||
De meserie paraşutist încercător, nu-mi iau energia din cafea (nu-mi place gustul), ci din vise, pe care le transform cu ajutorul unui dinam, cam ca la bicicletă. Doar că uneori îi mai sare lanţul...
Nume/Prenume: { Daniel ⱴı Ɓri৳annia } Sex: Urât din partea voastră. Când mai am timp ..ce să zic. Vârsta: 10 acasă şi 12 petrecuţi la Azkaban (frumoase vremuri) = calculaţi voi Data naşterii: 13.06.1989 Mă lipsesc de celelalte, mi se par neimportante şi prea schematic sistemul. Aşadar, voi continua după bunul plac. (dacă totuşi e strict să respect "Descrierea propusă" mă conformez) <<Tic-tac, tic-tac>>, aceste câteva sunete tăiau liniştea profundă a casei. În câteva colţuri se mai zăreau umbre ce dansau frenetic prin lumina pală a lunii. Noaptea a zăvorât în braţele ei soarele, lăsând stelele să picteze pe mantia de cărbune mici pete albe, ce îşi scurgeau strălucirea prin geamul mare al camerei. Nimic nu îndrăznea să tulbure acele clipe monotone. Doi ochi se deschid brusc, lăsând albastrul lor să străpungă aerul din ce în ce mai sufocant. Respiraţia sa se face auzită prin vidul cuprins între cei patru pereţi, lăsând să iasă la iveală o senzaţie ciudată de nelinişte. Un trup firav se înalţă prin întuneric şi se îndreaptă către linia de lumină ce desparte camera sa de holul de la etaj. Un scârţâit uşor lasă uşa să atingă peretele, iar din întuneric se zăreşte chipul palid al unui băieţel, nu mai mare de zece ani. Priveşte înspre camera părinţilor săi şi se îndreaptă către ei. Picioarele sale lasă urme pe gresia rece a holului, ce retrimit fiori până în cel mai ascuns colţ al trupului. Nu se aude nimic, e mult prea linişte pentru o noapte de primavără. "Nu e bine, cineva se mişcă. Îi aud paşii, îmi zguduie mintea, mi-e frică. Trebuie să ajung la ei, trebuie să le spun că ceva nu e în regulă. De ce îmi tremură corpul, de ce nu pot opri frica să mă controleze, aş vrea să ţip, ar trebui să fac asta, dar nu pot. Trebuie să merg, nu trebuie să mă opresc, nici măcar să gândesc, dacă nu ajung la timp…vor…" Două împuşcături se aud din capătul holului şi apoi, linişte. O linişte acută, ce ţipa de durere. Ochii băiatului se umeziră fără ca el măcar să realizeze acest lucru, iar corpul său se mişca instinctiv către uşa părinţilor săi. Acea imagine ce a întâlnit-o i-a marcat viaţa, i-a pecetluit buzele şi a redus totul la nimic. Spatele unui bărbat decupa lumina geamului. A putut vedea tot, iar razele lunii înfiripate cu sângele roşu făceau din cearceaf o pânză parcă pictată. Mâna acelui trup, ţinea strâns un cuţit, ce penetra trupul fără vlagă al unuia dintre părinţii săi. Se vedea sângele cum se scurgea pe lama cuţitului şi cum se imprenta şi el prin firele de bumbac ale cearceafului. O mână îl smuci de lângă uşa şi-l trase într-o încăpere de lângă dormitor. Băiatul nu se mişca, nici măcar nu încerca să opună rezistenţă, inima sa încetase să bată, iar respiraţia i se părea drumul către pieire. Lacrimi curgeau inconştient pe obrazul său şi tăiau roşul perfect al buzelor. Tremura în mod involuntar şi gândurile îi erau oprite de frica ce îşi scurgea veninul prin trupul său vlăguit. Palmele-i erau strânse de alte două mâini, ce îl înconjurau strângându-l cu putere de bluza de pijama. Un alt trup lângă al său încerca să îi alunge suferinţa ce se scurgea pe obrajii săi, însă imaginea aceea a fost mult prea şocantă pentru a reuşi. - Kanou, şopti băiatul. Kanou, uită-te la mine. Kanou! "Îmi închid ochii, cu speranţa că următoarea zi va fi cea în care le voi povesti părinţilor mei coşmarul din această noapte. Nu a fost aşa, am reuşit să adorm şi atunci când m-am trezit eram într-un pat alb înconjurat doar de pânze de păianjen şi nişte aure malefice." Când eram mic manifestam un interes atroce (în sensul bun) pt. HP şi se pare că nu l-am pierdut. Din link în link am dat de forumul ăsta, care ..la o primă vedere mi s-a părut foarte ok pentru gusturile mele. Deciiii ..bun venit mie şi sper să ne'nţelegem. Întrebări, dacă sunt? |
|||
26 Jun 2011, 00:23
|||
|
|||
Have fun pe forum! >
![]() Sper sa ne vedem la un RPG. ![]() Bun venit. ![]() |
|||
26 Jun 2011, 00:43
|||
|
|||
Welcome here >
![]() ![]() "Sex: Urât din partea voastră. Când mai am timp ..ce să zic." prea tare! \m/ You rock! ![]() Ai laic da descriere ![]() ![]() ![]() |
|||
26 Jun 2011, 00:44
|||
|
|||
Bun venit >
![]() ![]() ![]() ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
26 Jun 2011, 00:54
|||
|
|||
Hey, welcome >
![]() Sper sa te distrezi pe aici :>
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
26 Jun 2011, 01:17
|||
|
|||
Shayera care-i treaba cu rangul "vrăjitor"? Am nişte obligaţii în plus faţă de elevi?
Exact: e o cerere indirectă prin care te rog să-mi faci un rezumat, regulile nu-s de mine. ĂĂĂĂĂ, pe curând. ![]() |
|||
26 Jun 2011, 09:33
(This post was last modified: 28 Oct 2011, 22:47 by Effy K. Dietrich.)
|||
|
|||
Bun venit ! Interesantă descrierea, e pur şi simplu genială. Have fun >
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
26 Jun 2011, 11:22
|||
|
|||
Bine ai venit . Asa am dat si eu de forum vroiam sa vad daca lumea mai e interesata de HP cum eram si eu innebunit prin 2002 ,2003...
|
|||
26 Jun 2011, 12:28
|||
|
|||
(26 Jun 2011, 01:17)iL Ji Mae Wrote: Shayera care-i treaba cu rangul "vrăjitor"? Am nişte obligaţii în plus faţă de elevi? First, bine ai venit ! Distractie placuta! bla, bla. Asa, deci ca vrajitor major faci ce vrei(la rp) ![]() ![]() ![]() Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
26 Jun 2011, 13:11
|||
|
|||
welcome...oh da si imi plc ce ai scris la sex
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |