La multi ani Rosalie A.B.!
|
26 Jun 2011, 13:57
|||
|
|||
![]() Yyy ai facut si tu 15 ani ![]() ![]() Ma bucur ca esti in viata mea,ca ai aparut intr-un moment in care chiar aveam nevoie de cineva care sa imi fie aproape. Acum tot ce pot eu sa iti doresc este multa sanatate,sa fi foarte fericita,sii sa nu uit sa intrii la liceul la care chiar vrei sa intrii ![]() Nu am sa uit niciodata faptul ca tu ai fost prima care m-a rugat sa facem rp imediat ce m-am intors pe forum ![]() Sys te iubesc si banuiesc ca stii asta,dar prefer sa ti-o spun de cate ori am ocazia. La multi Ani Sys! ![]() ![]() |
|||
26 Jun 2011, 13:58
(This post was last modified: 26 Jun 2011, 13:59 by Rosalie Vivienne Alden.)
|||
|
|||
Merci, Vali. :>
Da,dau de baut! :> La all my friends de pe forum. \m/ Sys@: Waaa,merci mult,mult,mult de tot. ![]() ![]() |
|||
26 Jun 2011, 18:53
|||
|
|||
La multi ani Rose sa ai parte de sanatate, fericire, noroc si absolut tot ce iti doresti tu! Imi pare rau ca am intarziat asa, dar sper ca nu te-ai suparat pe mine! Inca o data LA MULTI ANI si tot ce iti doresti tu!
![]() |
|||
26 Jun 2011, 19:04
|||
|
|||
Merci mult de tot , Alice!
![]() Nu am de ce sa ma supar. :-w si nu ai intarziat. 8-| Azi este ziua mea: 26 iunie! > ![]() ![]() |
|||
26 Jun 2011, 20:06
|||
|
|||
La multi ani Rosie!
Sper sa ai parte de multa sanatate, fericire si sa ti se indeplineasca toate dorintele!> ![]() LA MULTI ANI! Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.
![]() "Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken." |
|||
26 Jun 2011, 20:14
|||
|
|||
Merci mult de tot! >
![]() ![]() |
|||
26 Jun 2011, 22:19
|||
|
|||
La multi aaniii
![]() (cu intarziere) # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
26 Jun 2011, 22:27
|||
|
|||
Nu e intarziere.
![]() Si merci mult de tot! > ![]() ![]() |
|||
27 Jun 2011, 10:36
|||
|
|||
(26 Jun 2011, 13:34)Alice Morris Wrote: @Robby: Nu vreau sa fiu carcotasa, dar forgive inseamna a ierta, forget e a uita Eee, oricum a fost un discur doar asa la 'sto ![]() ![]() La multi ani, again for ieri ![]() Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
27 Jun 2011, 11:41
|||
|
|||
Apar si eu cu intarziere
Rose, LA MULTI ANI! > ![]() Sa ai parte de tot ce e mai bun, sanatate, fericire si realizarea tuturor dorintelor ![]() ![]() ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|