Daniel ⱴı Britannia
26 Jun 2011, 13:33
Heh vin si eu cu intarziere but...
Welcome Here >Happywide< Have phun,si poate ne vedem si la un rp :>

[Image: YotrHop.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
26 Jun 2011, 13:48
Vă mulţumesc pt. întâmpinare.

Shayera, "nene"?! Atât de bătrân mă crezi? Abia am atins vârsta majoratului. Finaly!
26 Jun 2011, 22:24 (This post was last modified: 26 Jun 2011, 22:29 by Shayera Holl.)
Bine...pai Happywide Nu iti vine nici o obligatie impreuna cu titlul de "Vrajitor". Esti doar adult Thinking? [Daca era vreo obligatie,eu sigur ramaneam elev =]]]
Si regulile...sunt simple.Fiind un forum RPG,trebuie sa ai un nume si un prenume,dar la tine nu este o problema. [Desi nu prea stiu care e numele si prenumele mai exact...dar nu conteaza. Le ai ].
RPG-ul [role playing game] consta in crearea unul personaj si interactiunea acestuia cu alte personaje,de obicei cu membri forumului...dar poti introduce si personaje fictionale. Aici avem voie si cu PP [slava Domnului],adica power playing,care ne da permisiunea sa controlam si actiunile celorlalte personaje participante.Dar asta se face doar cu acordul posesorului. Dupa ce ai scapat de toate astea,urmeaza sa postezi la un topic deschis de alti membri,sau sa deschizi tu insuti unul.Daca postezi la un RPG deschis de altii,stii ca trebuie sa citesti ce au scris ceilalti inainte. Cand ai ceva de spus,inafara RPG-ul,dar de preferat cu referire la acesta...folosesti OCC.
Dupa regulile rpg,urmeaza cele de bun simt si care tin de comportamentul civilizat,dar nu cred ca este o problema la tine. Totusi...acestea constau in limbaj [fara injuraturi,insulte,limbaj de messenger,prescurtari si alte cele],in aparitia spamului,dublul-post,al clonelor [aici sunt acceptate doar doua de persoana] si cam atat. In cazul meu...poti sa ma injuri cat vrei,n-am treaba :-j
Aaaa...sortarea! Nu ai voie sa te sortezi decat o singura data...unde esti,acolo ramai.
Galeonii,in cazult tau,se castiga prin RPG sau prin obtinerea unui loc de munca la minister sau...unde doresti,tot ce e in lista de locuri de munca,in afara posturilor pentru elevi.
In rest...fi activ,distreaza-te si fa'ti prieteni. Imi pare rau ca am scris atat Finna Ete ca ti-am facut rezumat la toate regulile,ca sa ramai mult si bine aici...fara ban(i).

Eh...de unde sa stiu eu ca esti un nene sau nu? Ha?...atunci nu iti mai zic asa. Apropo...imi place avatarul Wink Dar mie tot imi pari cunoscut de undeva...

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
26 Jun 2011, 22:40
Heiii, welcome >Happywide< sper sa iti placa aici si sa iti faci multi prieteni! >Happywide<

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

27 Jun 2011, 10:42
Bine ai venit! >Happywide<
Distractie placuta si poate ne vedem la RPG
Super descrierea Finna

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
27 Jun 2011, 12:45
Descrierea e absolut penala =)).
Asa,pai bun-venit aici,distracti placuta si nu prea mai am altceva de spus...A!Da,sper sa ne vedem la un RP Wink.

[Image: al6qmb.png]
[Image: 240wxw5.png]
29 Jun 2011, 22:30
(26 Jun 2011, 00:06)iL Ji Mae
' Wrote:
Sex: Urât din partea voastră. Când mai am timp ..ce să zic.

Auzi? :-w
Tu vrei sa ne suparam asa din start?
Eu am facut topicul cu descrierea personajului. =))

Si avand in vedere ca sunt fata buna...
Bine ai venit printre noi! >Happywide<

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
02 Jul 2011, 12:03
Da, descrierea este chiar foarte inspirata Wink)

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

28 Oct 2011, 22:16
Săru'mâna de rezumat Shaye ..
Rog să fiu iertat că am lipsit o perioadă, voi recupera.
Bun, deci îs profesor. Acu' să înceapă tortura! Devil
28 Oct 2011, 22:50
Bine ai revenit printre noi; te rog schimba-ti numele de familie al personajului - nu neaparat numele in sine, modul in care este scris - si in rest, distractie placuta in continuare ^_^

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Daniel Cruplud Daniel Cruplud 23 6,011 03 Jan 2011, 23:17
Last Post: Daniel Cruplud
  Daniel Crawford Daniel Crawford 15 3,945 23 Sep 2010, 21:29
Last Post: Bella Emily Rose
  Daniel Rose Daniel Rose 18 5,088 20 Jul 2010, 11:28
Last Post: Rossette Mandrake