^_^ Ives, Ives, Ives[yeah,my art]^_^
|
21 Jun 2011, 11:42
|||
|
|||
(20 Jun 2011, 21:50)Iseult Cromwell Wrote: Ma bucur ca-ti plac panaramele mele!!=]]] >..< Deci vezi ca ne suparam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
21 Jun 2011, 22:20
|||
|
|||
![]() Marimile le alegi tu Text pentru semnatura: Ceva in engleza despre copilarie ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
22 Jun 2011, 15:08
(This post was last modified: 03 Jul 2011, 12:30 by Emily Swan.)
|||
|
|||
In primul rand, toate creatile tale sunt super. Le ador.>
![]() Apoi, as vrea si eu un set:; ![]() Poze: ![]() ![]() ![]() Text: I know it's wrong, but it doesn't feel like this... Tip:set Marimi, culori, etc: ma bazez pe tine. Multumesc mult anticipat ![]() ![]() ![]() |
|||
25 Jun 2011, 22:47
|||
|
|||
Copchiiiila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stii deja ca iti ador lucrarile=p~~~~~ ![]() ![]() |
|||
25 Jun 2011, 23:34
|||
|
|||
Iseult, sunt minunate! Le ador pe toate! Esti geniala!
Apropo de mult caut pe cineva care sa imi faca un nou set. M'as bucura foarte mult daca ai vrea sa mi'l faci tu! Daca vrei, uite aici poza: ![]() Text: In my dream I fly in the heaven and I touch the sky... Multumesc anticipat! |
|||
26 Jun 2011, 23:03
|||
|
|||
Wii..Tnx.
![]() ![]() Eveline, ti-am facut setul.:-s Sper sa-ti placa.^^ ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() |
|||
26 Jun 2011, 23:12
|||
|
|||
Nu sunt panarame! > : P
E superb setul pentru Eveline. ![]() Contrastul , fontul ... tot. ![]() ![]() |
|||
26 Jun 2011, 23:14
|||
|
|||
Issie te iubesc
![]() ![]() ![]() ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
26 Jun 2011, 23:30
|||
|
|||
Tip: set (sign+av)
Imagini: http://3.bp.blogspot.com/-ppEcH3SLjfo/TZ...306len.jpg Mood/Culori: sa se potriveasca cu imaginea. Text: Love will never die. Altceva: stiu ca poza nu are un format foarte bun, asa ca, daca nu poti sa faci nimic cu ea, poti te rog sa imi faci un alt set cu Nina Dobrev in personajul lui Katherine Pierce? (par ondulat.) ;; ) # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
26 Jun 2011, 23:51
|||
|
|||
Whoaa Issie te bat :-w cum poti spune ca sunt panarame?
![]() Sunt geniale ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|