Schimb de ID-uri
|
03 Jan 2008, 22:57
|||
|
|||
<a href="mailto:joana_best_skater@yahoo.com">joana_best_skater@yahoo.com
<a href="mailto:iris_eat_world_lmao@hotmail.com">iris_eat_world_lmao@hotmail.com ^_^ ![]() Trashylife is good life&#9829; &#9829; &#9829; -Just so you know: George Weasley is MINE!! IF U TOUCH HIM I`L BITE YOU!!! MRRR!! &#9829; &#9829; &#9829; And dinos go rawwwrr &#9829; Heath,you were awesome,you ruled and i miss you like hell =[ &#9829; |
|||
18 Jan 2008, 17:13
|||
|
|||
al meu e blade_290594
I am a Legend...I am Gemini...
![]() |
|||
18 Jan 2008, 20:51
|||
|
|||
papy_hermy sau vamos_papy_nadal
*ambele pe yahoo edit: new ID: padfoot_papy ![]() |
|||
02 Feb 2008, 12:56
|||
|
|||
ruxandra_chan add me cn vrea
![]() ![]() |
|||
07 Feb 2008, 02:25
|||
|
|||
uhm ma bag si eu ..
x_zuzu_x ![]() |
|||
03 Mar 2008, 17:26
|||
|
|||
add me 2....xena_ada_princess
...pe yahoo.. ![]() Come to the dark side....
We have cookies!!! |
|||
08 Mar 2008, 10:47
|||
|
|||
Id meu este amzaciprian, va astept cu drag
|
|||
09 Mar 2008, 03:15
|||
|
|||
adinutza_pasca [nush cn mo pus sa il fac asa da asta ii... mai am unu da nu prea intru pe ala ]...pe yahoo
![]() sau crystynuk15 tot pe yahoo [chiar dak o sa credetzi k nu e al meu pt ca e cristinuk, da` e al meu] ![]() Nu dispera cand greul vietii te apasa, Si nici nu plange dupa al tau destin, Caci dupa chinuri viata e frumoasa, Cum dupa ploaie cerul e senin. |
|||
10 Mar 2008, 17:17
|||
|
|||
plesneala = rea-credinta..
and u know why.. Prima oara, am vazut postarile gen-Spam ale lui Plesneala. Deja stim ce posturi facea rea-credinta posteaza de dragul postatului. Apoi, pe mess mia zis un membru k pe rea-credinta in cheama Ciprian [o stiu si de pe forumul ala al lui rea-credinta] si in plus acesta a vrut sa fie pus plesneala sef de casa al viperinilor. Din cate stiu, pe forumurile lui rea-credinta acesta se auto-numeste sef de casa la viperini. Pe deasupra stiam de ID-ul lui de mess e tot amzaciprian . Ramane adresa IP. Daca adminele au buna vointa sa o verifice, as putea sa vad daca e adevarat vad k plesneala a incercat sa ne induce in eroare, scriind odata ca din cauza lui rea-crdinta au pierdut viperinii atatea puncte. Mda, cam prost modul acesta. Edit by Julia : mai... am avut si eu aceeasi banuiala >_> hmm... eu sunt cam prostuta si nu stiu sa verific adresa de IP... sincer ^^ Ginny Weasley: Pe undeva ar trebui sa apara un buton pe kre scrie "IP"... da nu cre k mai conteaza ![]() edit: era logic ![]() |
|||
11 Mar 2008, 00:55
|||
|
|||
Victory.Goddess666
pe yahoo ![]() nu dau ignore, dar e mai usor pentru amandoi ![]() ![]() Sparkling angel I believe You are my saviour In my time of need Blinded by faith I couldn't hear All the whispers The warning's so clear I see the angels I'll lead them to your door There is no escape now Now mercy no more No remorse 'cause I still remember The smile when you tore me apart |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|