Again
|
29 Jun 2011, 16:25
|||
|
|||
"-Eu o sa castig,desigur,asta daca am face un duel!"se rasti Heather
Incerca sa o priveasca pe Jennifer cu superioritate,dar ii iesi mai mult o incruntatura.Niciodata nu-i placuse fetita asta.Heather omorase devoratori ai mortii,dar pe ei ii urase mult mai putin decat o uraste pe Jennifer. Din prima zi cand o vazuse pe peronul 9 si 3/4,de fapt,de prima data cand o privise in ochi simti ca fata aceasta nu este o cercetasa normala,este o cercetasa mult mai enervanta decat restul pe care-i intalnise.Insa,nu toti cercetasii sunt rai,de exemplu Eveline. "-N-o sa-ti accept duelul,nici moarta!"striga ea nu dupa mult ![]() ![]() |
|||
29 Jun 2011, 16:33
(This post was last modified: 29 Jun 2011, 16:34 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
-Deci vrei sa mori si tu? intrebase Jennifer sarcastica
Simtea o ura profunda pentru Heather, si stia ca ura era reciproca.Nu putea sa uite cum din prima clipa pe care o cunoscuse vroia sa o omoare, si nici nu o cunoscuse prea bine.Nu ii placea sa fie asa rea, nu era felul ei, dar calcata in picioare nu avea sa fie niciodata. -Nu ai sa ma vezi pe mine moarta asa usor, sunt vampir sau ai uitat? intreba Heather pe fata ei vazandu`se nerabdarea. Se vedea cum deabea asteapta sa o vada pe Jennifer zacand pe jos fara suflare. -Nu nu am uitat, dar niciodata nu stii ce se intampla.Eu o sa mor, da tu o sa ma ai pe constiinta toata viataa ta !!! tipase Jennifer decat ultimele cuvinte |
|||
29 Jun 2011, 16:41
|||
|
|||
"-Asta nu se poate intampla daca eu nu am constinta draguta!Daca mi-ar fi ramas pe constiinta toti cei care i-am omorat crezi ca as mai fi trait acum?Ah,da,la azilul de nebuni..."se rasti fata
"-Ce bine e sa nu ai constiinta!"mai adauga ea privind-o pe Jennifer zambindu-i Se indrepta spre fata continuand sa zambeasca si scotandu-si coltii. "-Poate acceleram procesul mortii mai repede!" O ura pe jennifer din toata inima,ar fi facut orice sa o vada zvarcolindu-se pe podea,sangele scugandu-i-se pe gresia rece.Ar fi fost foarte fericita sa vada asta,de fapt,ar fi fost foarte fericita daca ar muri jennifer mai repede,nu conta cum. S-a apropiat de ea mangaind-o ca si o mama. "-Sa stii ca la inceput mi-a fost mila de tine..."spuse ea. De data aceasta zambetul era unul prietenesc si cald. ![]() ![]() |
|||
29 Jun 2011, 16:59
|||
|
|||
Lui Jennifer ii venisera nervii.Nu avea nevoie de mila de la cineva care o ura, si mai ales ii facea atata rau.
-Nu am nevoie de mila ta !! tipa Jennifer.Stupefy! Heather zbura din fata lui Jennifer, lovindu`se cu putere de perete.Se parea ca de data aceasta macar se lovise, daca tot nu avea cum sa fie impietrita. Cercetasa simtea mila fata de ea, simtea mila fata si de persoana ei.Nu era asa !! Ea nu era o fata rea !! De ce Heather o facea asa?! Isi ridica privirea indreptand`o spre Heather.Fata se tinea cu mana de cap, si uitandu`se in ochii lui Jennifer cu o furie imensa.Cercetasa vazu pe fata Soimencei furia aceea. "Oare cat mai am de trait" se intreba Jennifer in gand si oftand |
|||
29 Jun 2011, 17:06
(This post was last modified: 29 Jun 2011, 17:16 by Fleur Delacour.)
|||
|
|||
"-Mai ai vrea-o 12 minute in caz ca esti curioasa!"adauga ea nu dupa mult
Durerea de cap ii trecu in secunda 3,era vampir.Simtea o mila si mai puternica pentru Jennifer,12 minute de viata si totusi mai incerca sa o atace.Ea putea reface totul,dar nu avea de gand sa-i spuna asta.Nu stiia daca va reusi sa o vindece si poate ca nu trebuia sa faca asta,Jennifer s-a pus cu ea,a patit-o.Desi,nu-i venea sa creada ca spune asa ceve,fetita fara parinti care plangea pe strazi...Acest lucru i-a afectat viata.A facut-o sa devina dura cu oricine,dar ii era mila de cineva pentru prima data. "-Ti-ai dori sa mai traiesti?Raspunde-mi sincer,fara ocolisuri daca poti!"o ruga bland Heather ![]() ![]() |
|||
29 Jun 2011, 17:21
|||
|
|||
Jennifer se gandi pana la urma sa ii raspunda sincer lui Heather.
-Da, e si logic.Oricine cred ca vrea sa isi traiasca viata, spuse Jennifer Se parea ca Heather isi arata si partea buna, partea care era ascunsa intr`un colt al sufletului ei.Jennifer stia ca oricine are si o parte buna in el, si credea ca Heather era asa rea din cauza poate a unor intamplari prin care trecuse. Se vedea ca ii era mila de Jennifer, iar Cercetasa parca numai simtea o ura asa mare.Poate ca o ura asa mult decat la nervi, sau cand se purta urat cu ea. Poate ca daca Jennifer o sa traiasca, o sa se schimbe ceva intre cele doua.. |
|||
29 Jun 2011, 17:38
(This post was last modified: 29 Jun 2011, 17:39 by Fleur Delacour.)
|||
|
|||
"-Esti absolut sigura?"mai intreba aceasta inca odata
O privi pe Jennifer cu acelasi zambet si parca-si amintea cand si ea era pe cale sa moara,de fapt,acest lucru s-a intamplat de nenumarate ori.Nu stiia ce sa faca,mai avea unsprezece minute si totusi poate si un minut ii era de ajuns sa incerce sa o vindece pe Jennifer. Dar oare,era bine ca-si arata si partea buna?Poate ca ar trebui sa-si revina,insa nu putea in acel moment.Poate ca unele greseli nu se pot repara si poate ca trebuia sa lase totul asa cum e. O pirvi inca odata pe Jennider si incepu sa se gandeasca. ![]() ![]() |
|||
29 Jun 2011, 17:47
|||
|
|||
Jennifer se uita la Heather care parea pierduta in ganduri.
Cercetasa se aseza la o masuta, simtind cum din ce in ce mai mult ii scad puterile.Se gandea iar la parintii ei, la clipele minunate alaturi de ei, clipe pe care nu o sa le uiti nici macar dupa moarte.Gandul ii era si la verisoara ei, Tamara, pe care o iubea enorm, si pe care nu o cunostea de foarte mult timp.Se gandea la toata familia ei, de la bunici pana la verisorii cei mai mici.O sa ii fie dor de toti.O sa ii mai fie dor si de prietenii ei de la Hogwarts, prieteni pe care nu ii are oricine, prieteni adevarati,dar si la prietenii Incuiati,langa care crescuse in Romania. "Sora, sa stii ca vin.Sunt aproape" isi spuse ea in gand. Se trezise din ganduri, indreptandu`si iar privirea spre Heather.Se parea ca si ea se trezise la fel ca Jennifer. |
|||
29 Jun 2011, 17:57
|||
|
|||
"-Si cu duelul cum ramane?"intreba Heather zambindu-i complice
Facu un pas inapoi,isi scoase luciul de buze si rimelul si incepu sa se machieze.Ii lacrimasera ochii si nu-i placea sa arate rau in timpul unui duel.Dupa cateva minute termina,isi puse luciul de buze si rimelul inapoi,dupa care isi scoase bagheta si o stranse putin prea tare,dar nu lua acest mic detaliu in seama.Era mai pregatita ca niciodata pentru un duel,isi aranja cu grija parul si se ridica de pe podea. Facu acum,doi pasi in fata si zambi facandu-i cu ochiul. "-Vampirii nu se ranesc si nu mor,insa vreau sa-mi demonstrezi ca esti puternica inainte sa mori!"spuse Heather pastrand acelasi zambet ![]() ![]() |
|||
29 Jun 2011, 18:06
(This post was last modified: 29 Jun 2011, 18:07 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
Cercetasa se uita la Heather ridicand din spranceana.Cum putea fetita asta sa se machieze acum, chiar in momentul cand Jennifer incepea un duel?
Dupa ce termina Soimeanca sa se machieze, Jennifer isi lua iar bagheta in mana, si se puse fata in fata cu Heather.Cele doua facusera cate o plecaciune, vroiau sa fie un duel cu bune maniere, si facura cativa pasi in spate. -Talantallegra ! tipase Jennifer indreptand bagheta spre Soimeanca si vazand cum picioarele ii incep sa danseze. Jennifer incepuse sa chicoteasca dar se opri cand Heather putuse sa rosteasca vraja "Finite". -Acum e randul meu, spuse Heather schitand un zambet, dar in mod cert nu era unul prietenesc |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|