Dejame demonstrarte que te amo
|
01 Jul 2011, 17:07
|||
|
|||
Eu fac postul 41.
Tot ce vreau sa adaug este, ma adresez Emei momentan ca ea a zis "Asa cum a spus si Daniel, important este sa-ti placa tie, sa fi tu multumit de ce ai scris.". Daca faci un fic si il postezi undeva, nu este nici pe departe cazul ca e scris pentru mine si mie trebuie sa-mi placa. L-a postat pentru a fi citit si a primii cat mai multe pareri despre el. Daca muierile faceau ficul numai pentru ele, il pastrau frumos in pc si nu il puneau pe forum. Clar. Si Gin, nu te-am inteles gresit. Ba chiar te-am inteles foarte bine. Sincer. Dar nu vreau sa scoatem furcile, pentru ca noi ne intelegem foarte bine si nu vreau sa ne certam in felul asta. Anyway. Sa inchidem subiectul. :3 "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
01 Jul 2011, 21:03
|||
|
|||
Pai nici nu am vrut sa ma cert
![]() ![]() ![]() Adri nu am vrut sa iasa o cearta,sincer nici nu am considerat-o una ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
01 Jul 2011, 21:35
|||
|
|||
Shark =))))))))))))))))
Mai pentru batrani, ma tine treaza mai mult. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
01 Jul 2011, 21:50
|||
|
|||
eu aleg Monster
![]() Whoaa Adrii te provoc! :> ![]() ![]() |
|||
09 Jul 2011, 20:19
|||
|
|||
Cand vine next'ul ala? :-w
Ca asteptam de ceva timp > ![]() |
|||
09 Jul 2011, 21:15
|||
|
|||
E randul lui Ginny la scris.
![]() ![]() |
|||
09 Jul 2011, 21:51
|||
|
|||
Mda e randul meu
![]() ![]() ![]() Pana la urmatoarea postare,Kiss'u! ![]() ![]() |
|||
21 Jul 2011, 22:51
|||
|
|||
Da,pai scuze de dublu post,dar cum nu am primit nici un raspuns,am terminat cap III si e tot din perspectiva lui Dimtiri. Asa ca sper sa va placa
![]() Meliodie recomandata Robert Pattinson-Never Think,ceva in gen canta Dimitri la chitara. Capitolul III El sonido de mi corazon (Sunetul inimii mele) ![]() Dimitri Auguste Pov. Degetele imi treceau peste corzile chitarei si m-am simtit liber,liber sa zbor. Buzele mele au inceput sa rosteasca cateva versuri,apoi le-am scris pe foaie. Ceva nu mergea,am sters si am scris din nou. Am privit tavanul si am lasat chitara pe pat. Oare cum va fi maine?Prima zi de scoala din ultimul an de liceu,era ceva Alicia avea sa vina maine dimineata dupa mine,imi planificcase pana si cu ce sa ma imbrac. Pantaloni negri cu tur lasat,o camsa in carourui o vesta si cravata cu emblema liceului. Am pufnit,mereu voia sa ma asortez cu ea,uneori ma simteam catelusul ei.
-Dimitri,coboara jos! Si asta era tata,deobicei nu prea vorbeam,iar cand o faceam,ei bine de multe ori nu iesea bine. Speram ca de data asta sa nu fie la fel,ma saturasem sa ma tot cert cu el. Oricum era o cauza pierduta. Am iesit din camera si am coborat scarile plictisit,nu voiam sa port discutia tipica tatei pe tema liceu,sex si metodele de contraceptie,era aiurea. Morala asta mi-o tinea mereu la inceputul unui an scolar. Am intrat in sufrgerie,si m-am sprijint de tocul usii bagandu-mi mainile in buzunar. -M-ai chemat tata? Acesta cu ochii inca atintiti in plasma la meciul de fotbal imi facu semn sa ma asesz pe fotoliul de langa el. Cand echipa adevarsa celei cu care tinea tata dadu gol,injura in barbie,lua telecomanda opreste televizorul,apoi fara chef se intoarce spre mine. Cred si eu ca se plictisise de acelasi discurs ce il spune de patru ani incoace. Isi impreuna mainile si se aseza mai bine pe fotoliu tintuindu-ma cu privirea. Mi-am dat ochii peste cap,incepea teroarea. -Fiule cred ca stii despre ce vrei sa vorbim. Daca stiu? Oh my god,cred ca stiu discursul ala pe de rost si fara sa il mai zica azi. -Mda,si sincer nu am nici un chef,nu vrei sa fi tu un tata bun si sa treci peste asta? Cred ca stiu bine ce fac,am optispe’ ani sunt major si vaccinat,nu cred ca mai este o problema sa imi ti morala despre asa ceva. Isi dadu ochii peste cap,si se uita la mine pe sub gene,oh nu, nu privirea aia. -Fiule trebuie sa inetelegi,ca acum corpul tau poate fi condus cateodata de hormoni,ei bine si care duc la nevoia ta de a face,intelegi tu,si… Mi-am dat ochii peste cap din nou. Doamne asta era atat de jenant si aiurea. -Tata uite ce e,daca vreau sa fac asa ceva,o sa am Durex la mine okey? M-am ridicat de pe fotoliu si m-am indreptat spre usa fara al lasa sa mai zica ceva. Uram genul asta de discutie,mai ales cu tata. Adica duh eram baiat,stiam ce fac eram baiat. Am intrat in camera mea si am laut din nou chitara. M-am asezat cu ea in brate si am inceput sa cant din nou. Vocea mea acompania acordurile chitarei. Am inchis ochii in timp ce parul imi veneea lejer peste fata. Melodia era una tipica mie,era o balada,iar vocea mea se potriviea perefect. Nu vreau sa ma laud dar orele de canto din trecut acum dau roade. Adoram ceea ce faceam. Si nu voiam sa mai las chitara din mana. Ultimul acord se lasa dus de vant in camera,iar eu am deschis ochii. Am privit fereastra care era acum deschisa si am suspinat,era luna plina,o alta luna plina. ![]() |
|||
21 Jul 2011, 22:57
|||
|
|||
Ti-am zis deja ca e superb capitolul.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
21 Jul 2011, 23:29
|||
|
|||
Saracaul Dimitri,ce-l mai chinuie tatal lui si mai ales iubita sa Alicia.El vrea sa stea linistit si sa cante la chitara si tatal lui si cu Alicia aia il tot chinuie.
Abia astept nextul. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|