Dear Fear,
|
03 Jul 2011, 11:56
|||
|
|||
Melisse o privi atent pe Desiree. Se gandi unde o poate duce. Apoi isi dadu seama ca are incredere in sefa sa de casa, fapt pentru care o urma si alerga in liniste.
- Sigur Devoratorii nu s-au gandit la acest 'cineva de incredere'? intreba in soapta Melisse, iar Desiree o stranse de mana. Isi duse degetul aratator la gura, care era in forma de O. Melisse stia ca cineva le urmarea si era sigura ca si Desiree putea simti asta. In acel moment lui Melisse ii era frica si sa respire. # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
03 Jul 2011, 12:21
|||
|
|||
Desiree inspira adanc , apoi o privi pe Melisse. Isi dadu seama ca Cercetasa avea incredere in ea, fiindca o urma fara sa-i reproseze nimic- dar cum ii putea incredinta viata ei daca Desiree nici macar nu avea incredere in sine?
- E singura cale, murmura ea. Mergem in continuare sau murim aici, in mijlocul strazii. Tu alegi. O auzi pe Melisse rasufland din cauza efortului, apoi ea ii raspunse: - Am ales deja. Desiree incuviinta din cap. Nu mai adauga ca nu era tocmai sigura ca Melisse facuse alegerea corecta. Cele doua Cercetase se retrasera pe o straduta a Aleei Nocturn ce parea pustie, pentru ca apoi Desiree sa bata la usa unui magazin ce parea a vinde instrumente pentru ghicirea viitorului. Le deschise o femeie in varsta. Parea surprinsa sa le vada pe cele doua in pragul ei, la ora aceea in noapte. - Il cautam pe Baltus, zise Desiree, sperand ca vrajitorul era acasa. Spune-i ca avem nevoie de ajutorul lui.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
03 Jul 2011, 16:43
|||
|
|||
OOC: Ne apropiem de incheiere? :-s
BIC: Femeia dadu din cap si disparu dupa tejghea, intrand pe o usa care dadea spre un loc intunecat. Dinauntru iesi un batran de vreo 50 de ani, cu barba lunga pana dupa barbie si parul lung pana la sfarsitul barbii. Barbatul isi duse mainile in fata, pregatite pentru o imbratisare, si spuse: - Domnisoara Desiree! Cu ce te pot ajuta? - Trebuie sa iesim de-aici. raspunse grav Desiree. Barbatul dadu din cap, in semn de intelegere. # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
03 Jul 2011, 16:55
(This post was last modified: 03 Jul 2011, 16:55 by Desiree Rose Goth.)
|||
|
|||
OOC: Mai postezi tu o data, pe urma voi inchide eu >
![]() - Trebuia sa-mi amintesc, domnisoara, ca nu vei veni aici decat ca sa-mi ceri ceva. Desiree descoperi unda de ironie ce mangaia glasul lui Baltus, asa ca simti nevoia sa intri in defensiva. - Eu ti-am facut o favoare, acum e randul tau , murmura ea, cu un suras sarcastic. Am facut un pact pe care nu l-am uitat. Batranul o privi cu un dezinteres politicos. Stia ca in spatele mastii de pe fata sa se ascundea ceva mult mai adanc. - Credeam doar ca-ti vei folosi sansa pentru ceva mai folositor, ii raspunse el, dispretuitor, aruncandu-i in trecat o privire lui Melisse. Va urmareste cineva? - Niste Dementori si cativa Devoratori ai Mortii, ii spuse Melisse. Baltus fluiera admirativ. - Ar fi trebuit sa-mi dau seama ca o sa va bagati in necazuri aici. Din fericire, as putea sa va fac un portal. - E perfect, incuviinta Desiree, rece. Ah, si , Baltus, daca cineva te viziteaza, sa stii ca ne cauta pe noi. Si stii doar ca nu am trecut pe aici, nu? Batranul rase si le indruma spre niste scari.
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
03 Jul 2011, 17:24
|||
|
|||
OOC: Okay ;
![]() BIC: Cercetasele au urcat scarile, iar la capatul scarilor se afla o camera intunecoasa. - Asteptati putin sa aprind lumina. spuse Baltus. Distanta dintre cele doua era de un milimetru. Abia atunci, cand nu era in miscare continua, Melisse isi dadu seama ca parul din fata ii era lipit de tample. Transpirase. Batranul aprinse imediat lumina iar fetele inaintara in camera. - Nu gasesc cartea aceea de vraji... spuse el cautand printr-un morman de carti. - Incearca "Portalo impacto!" ii sugerase Melisse. Fata isi aduse aminte de vraja dintr-o carte citita la biblioteca nu cu mult timp in urma. - Daca stii vraja de ce nu ai facut-o tu? intreba Desiree in timp ce Baltus privea cercetasa uimit. - Pentru ca vraja are efect pozitiv doar daca este spusa de cineva care are varsta de peste 25 de ani. raspunse Mell. - De unde stii asta? intreba batranul. Aceasta vraja nu ar trebui citita sau macar stiuta de copii de varsta ta. Melisse se simti oarecum jicnita de tonul pe care pronuntase Baltus ultimul enunt, insa ii raspunse calm: - Regulile sunt facute pentru a fi incalcate. # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
03 Jul 2011, 18:44
|||
|
|||
Baltus rase dispretuitor auzind cuvintele Cercetasei.
- Stii ceva? La varsta ta nici macar nu stiam ce e aceea s... - Baltus! exclama Desiree, exasperata. Noi putem fi omorate din clipa in clipa si tu discuti despre chestiile care s-au intamplat. Inceteaza, macar de data asta. Batranul le privi chioras, dar scoase o oglinda mica, cu rama din bronz. O puse pe masa din fata lor, apoi mormai "Portalo impacto!" Obiectul tresari ca si cand ar fi fost insufletit. - Mergeti in Hogsmeade, le spuse Baltus. Innoptati la un han si mergeti inapoi la Castel dimineata urmatoare. - Multumesc, ii spuse Desiree simplu. Nu stiam ce am fi facut daca n-ai fi fost tu. Baltus mai mormai cate ceva, avertizandu-le ca in curand vor trebui sa plece. Cele doua Cercetase atinsera oglinda, dupa care gonira intr-un vartej de imagini si culori acasa. In siguranta. Topic Closed. Edit By Raizen Puncte Cercetasi - 260 Topic Closed !
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|