Vizita la plancacioasa
|
03 Jul 2011, 20:14
(This post was last modified: 07 Jul 2011, 23:19 by Raphael Olivier.)
|||
|
|||
~Vizita la plangacioasa~
Crystal se grabea pe coridoarele aglomerate ale Hogwartsului. Cauta disperata o toaleta. Merse mult in cautarea uneia doar pentru a descoperi ca era stricata. Se gandise sa o repare prin magie, dar apoi se razgandi cand isi aminti ce dezastre provoca ea la orele de farmece. Asa ca acum aproape fugea pe coridoare. Cu cat mergea mai mult, cu ata mai putini elevi se plimbau, pana cand ajunse sa dea peste un coridor gol. Si, spre norocul fetei, la capat era baia salvatoare. Se duse repede inauntru, aruncandu-si geanta de-o parte. Cand iesi din cabina, aproape ca trecu printr-o fantoma. Se sperie si se dadu cativa pasi inapoi. "Ah, m-ai speriat" spuse Crystal, cu mana la inima. "Nu te-am mai vazut. Cine esti?" intreba Astropufa, celebra curiozitate revenindu-i. Fata fantoma avea hainele ude, si incepu sa urle si sa planga in hohote cand eu vorbisem cu ea. "Hei, care e problema?" intreba Crystal, ingrijorata. Dintr-o data, usa baii se dadu de perete, si o silueta intre in camera. i am death, the destroyer of world ![]() ![]() Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive. |
|||
03 Jul 2011, 22:19
|||
|
|||
Ema mormaia pe infundate. Inainta precum o vijelie in baie, pasii ei pleoscaind prin pelicula subtire de apa de pe podea si lasand cercuri miscatoare la fiecare pas. Plansul o facu sa se opreasca in loc.
'La naiba!' gandi Ema suparata. 'Iar am nimerit in baia lui Myrtle!' Continua sa mearga, mai linistit de data aceasta. " - Sunetul minunat al plansului" comenta ea pe infundata, apoi continua mai tare. " Ce e in neregula, Myrtle?" Abia apoi, Ema isi dadu seama ca mai e cineva in incapere. " - Buna!" zambi ea, intelegand deja pe jumatate problema. " Eu sunt Ema, iar pe Myrtle cred ca ai cunoscut-o deja..." OOC: Sper ca nu te superi ca am continuat eu. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
04 Jul 2011, 09:47
|||
|
|||
Luna nu mai fusese de ceva vreme in acea parte a castelului, insa nu putea spune ca ii era extrem de dor de plangacioala Myrtle. Insa atunci chiar simtea ca vrea sa fie singura ... sau cel putin cat de singura putea fi in acel loc.
Deschise usa, si se mira atunci cand mai gasi inca doua persoane acolo: ultima oara cand fusese era pustiu. Dar trecuse ceva de atunci. -Hei, le saluta Luna, zambind. Apoi auzi nelipsitele plansete ale fantomei, care plutea deasupra lor. OOC: sper ca nu e nici o problema ca am scris si eu ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
04 Jul 2011, 10:34
(This post was last modified: 07 Jul 2011, 23:20 by Raphael Olivier.)
|||
|
|||
OCC: Nu e nimic. Poate continua oricine.>
![]() BIC: "Salut, Ema, Luna" le saluta Crystal pe cele doua fete. "Am intrat in baie si a inceput sa planga" continua aceasta incurcata. Poate ca totusi ar fi trebuit sa se duca altundeva in cautarea unei bai. Acum ca se uita prin jur, vazu robinetele ruginite, oglinzile zgariate si stratul subtire de apa de pe jos. Tipetele fetei-fantome continuara fara sa ii pese ca eram si noi acolo. Myrtle, am auzit ca asa ii spusese Ema, fugi, sau mai bine zis zbura, spre cea mai apropiata cabina si se baga inauntru. "Imi pare rau, am facut ceva rau?" le intreb eu pe fete, putin ingrijorata. i am death, the destroyer of world ![]() ![]() Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive. |
|||
04 Jul 2011, 11:32
|||
|
|||
-Nu cred, ii raspunse Luna. Asa face de obicei.
Apoi cauta cu privirea in directia din care veneau acum plansetele - se stia ca locul in care intrase era preferatul ei. De ce? Asta nu se stia, poate pentru ca era cel mai normal ... Pe jos era plin de apa, astfel incat la fiecare pas era posibil sa alunece. La fel si peretii erau mai uzi decat de obicei, si asta nu avea de a face cu vremea. Din contra, afara nu era nici un nor pe cer. -Ba nu! protesta Myrtle, iesind din cabina. Nu fac asa! Atunci Luna o intreba: -Deci ce ai patit? ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
04 Jul 2011, 14:09
|||
|
|||
Myrtle se stramba si se intoarse cu spatele, in timp ce Ema isi roti ochii. Inca nu se obisnuise cu comportamentul ciudat al fanotmei, desi era suta la suta Myrtle.
" - Toata lumea ma uraste!" planse ea cu un hohotit. Din nou vechea poveste. Ema se apropie incet de ea, rezemandu-se de usorul usii de la cabina. " - Stii ca nu-i asa. Dar, Myr, incearca sa fi putintel mai deschisa. Nu te mai supara din orice" Soimeanca afisa un zambet calduros. De cate ori oare nu incercase sa o faca pe aceasta fantomita sa se simta mai bine, sa inceteze putin cu plansul? De 10 ori? De 100 de ori? Mai mult de atat? ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
05 Jul 2011, 14:55
|||
|
|||
Lui Crystal ii era mila de saraca fantoma plangacioasa. Se gandea ca era singura tota ziua, traindu-si eternitatea de fantoma intr-o toaleta urat mirositoare. Si Crystal ar fi plans in locul ei.
Dar totusi, nu stia cum o poate ajuta. Chiar voia sa faca asta, dar i se parea ca aceasta Myrtle era foarte misterioasa cand venea vorba despre motivele pentru care plange. "Myrtle?" intreba Crystal, apropiindu-se incet. "Daca te ajuta, eu vreau sa fiu prietena ta." i am death, the destroyer of world ![]() ![]() Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive. |
|||
06 Jul 2011, 07:07
|||
|
|||
Myrtle se uita lung la tanara Astropufa. Pufni batjocoritor si se intoarse la 90 de grade.
" - Minciuni" rosti ea clar, fiecare silaba inghetand in aer. Soimeanca isi schimba greutatea de pe un picior pe altul, indreptandu-si spatele. " - Stai linistita, Crystal, ni se intampla tuturor sa avem aceste mici discutii cu fantoma" Myrtle si Ema schimbara cateva priviri. Fantoma intreba de ce zicea toate acestea. Doar nu vroia s-o batjocoreasca mai mult. " - Din experienta. Acum serios, Myr, de cate ori am incercat eu sa comunic cu tine? Niciodata nu m-ai ajutat." Ema se intoarse si ea. Se indrepta spre chiuveta, studiindu-si chipul in oglinda. Parul saten inchis statea pleostit datorita umiditatii. Ochii ei verzi erau usor obositi. In schimb, totul parea in regula. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
07 Jul 2011, 10:04
|||
|
|||
Pentru putin timp fu liniste, apoi Myrtle incepu sa planga si mai tare, invartindu-se prin baie.
-Asa e! Stiu! Dar ce iti pasa tie? Cele trei fete se privira una pe cealalta, apoi Luna se indrepta spre geam. Afara era soare si cald, inauntru era frig - din exterior se auzeau rasete, din interior plansete. Si totusi, desi Myrtle nu avea sa accepte nici un raspuns dat in favoarea ei, Luna spuse: -De unde stii ca nu ne pasa? Apoi astepta raspunsul. ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|