Ce doriti ?
|
17 Jun 2011, 18:44
|||
|
|||
Am vazut ca nu mai este nici un profesor acum la orele de Potiuni. Adica ma rog este dar nu a mai intrat din decembrie si cel care vroia postul nu a mai intrat nici el de ceva vreme. Ma gandeam daca esti si ti de acord Raizen sa fiu eu profesoara.
Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
26 Jun 2011, 21:30
|||
|
|||
Nu au mai fost dezbateri demult si m-am gandit ca acum cum a si venit vacanta ar fi bine sa se faca din nou.
![]() Multumesc anticipat! ![]() |
|||
27 Jun 2011, 02:01
|||
|
|||
Si mie mi-ar face o mare placere sa mai particip la inca o dezbatere. Din cate stiu eu, a fost cate o dezbatere la fiecare cupa a caselor. Ar fi pacat sa nu fie una si la cupa aceasta.
Plus ca este o sursa binevenita de puncte pentru competitie ![]() Respectã Bãtrâneţea!
![]() "Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate." J.R.R. Tolkien always Skynet Barklord. |
|||
07 Jul 2011, 13:54
(This post was last modified: 07 Jul 2011, 13:54 by Melisse Y. Carter.)
|||
|
|||
Eu am o problema. Am creat user-ul "Savannah Y. Wild" ca si clona a mea si nu am primit niciun E-mail pentru confirmarea inregistrarii, fapt pentru care nu pot posta pe forum de pe acest user. Adresa de E-mail este savannahywild@yahoo.com , creata de putin timp special pentru acest user. Daca ati putea rezolva problema va sunt recunoscatoare.
P.S. Am intrat in "User CP" si am cerut o repetare a trimiterii E-mail`ului, insa tot nu am primit nimic. Multumesc anticipat! # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
08 Jul 2011, 09:58
|||
|
|||
Am creat o adresa noua de E-mail si am cerut retrimiterea e-mailului de activare si mi l-a trimis.
Imi cer scuze pentru deranj! # I WATCHED THE STARS CRUSH IN THE SEA ![]() the fabulous signature is made by gorgeous RONNIE. since you've been gone I just want it back the way it was before |
|||
01 Sep 2011, 01:43
|||
|
|||
Uhmmm...
Daca se poate ca unul din admini sa ma puna moderatoare la clubul Dezvoltarea cunostintelor despre alimentatia cu spiridusi de casa. Vreau sa ma ocup din nou de el. Astept raspuns. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
01 Sep 2011, 10:42
|||
|
|||
Done.
|
|||
01 Sep 2011, 13:18
|||
|
|||
Merci!
Si poti sa inchizi GSD & Rottie Lovers si sa-l trimiti las Graveyard. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
07 Sep 2011, 22:15
|||
|
|||
Trebuie sa existe un topic ceva de cerere rp. Serios.
Stai si te uiti, nu stii cu cine sa faci rp, cine vrea sa faca cu tine rp... ma uit de vreo 2 ore pe forumul asta si ma intreb ce sa fac, unde sa fac, cu cine sa fac etc( rp ) nu va ganditi la tampenii (adica eu m-am gandit) ![]() P.S.: Deja vad cum sariti cu furcile pe mine pentru topicurile unde n-am raspuns =)))))))))) "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
07 Sep 2011, 22:18
|||
|
|||
Am vazut un topic de genul aici
![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|