Aylee R. Pent~din nou
|
08 Jul 2011, 03:06
|||
|
|||
Welcome to…
Aylee «Raven» Pent
![]() Was fighting with the angels in my bed,
Was fighting with the devils ïn my head ![]() M-am nascut pe 12 mai 1996.Am crescut intr-un orasel din sudul Frantei, impreuna cu parintii mei incuiati.Cand am explodat bucataria am aflat ca sunt o vrajitoare.Insa parintii mei nu erau fericiti de aceasta intamplare asa ca am ajuns la casa de copii.Am fugit de acolo la Paris, traind in intunericul orasului luminilor. Numele parintilor nu l-am mai pronuntat de atunci si nici nu o voi face. ![]() Aylee nu e foarte inalta.Are 1,60 cm. E o fata slabuta cu ochii cenusii care pe cei mai multi ii sperie. Are parul negru, lung, pana la talie, drept, crestat de cateva suvite pierdute, roz aprins, ceea ce ii da un aer mai gotic. Fruntea lata ii este acoperita in totalitate de un breton drept, ramas intact, avand culoarea sa naturala. Stilul ei vestimentar este punk-rock, dar la fel de remarcabile ii sunt accesoriile, in mare parte medalioane si bratari. ![]() Aylee este o persoana destul de tacuta. Nu spune aproape niciodata nimic, ceea ce la inceput ii enerveaza pe cei care o cunosc. Insa daca se enerveaza atunci cu siguranta nu iti va fi bine, caci are niste plamani puternici, dornici mereu sa strige. Deseori face comentarii usturatoare, chiar si persoanelor pe care le agreeaza, de aceea ea nu e placuta de multa lume, insa nu o face din rautate. Uneori o ia gura pe dinainte, fiind mai sadica de felul ei. Nu ii e usor sa isi faca prieteni, dar stie sa ii pastreze pe cei pe care ii are. Pentru persoanele dragi e gata sa sacrifice orice. Persoanele cu care se intelege cel mai bine de la Hogwarts sunt Cryss si Layla, cu care s-a cunoscut in tren. Ii place foarte mult sa se catere in copaci, locul ei preferat din Hogwarts fiind un copac daramat din Padurea Interzisa. A fost sortata la viperini in momentul in care jobenul i-a fost pus pe cap. Uraste sa poarte roba, de aceea o da jos cu prima ocazie. Bagheta si-o tine de obicei in cizme, in afara de rarele ocazii cand poarta alt tip de incaltari. Are la ea intotdeauna un pumnal cu lama neagra si plaselele cenusii. Insa prefera sa il tina ferit de ochii lumii. ![]() Bagheta ei e neagra si contine fir de par de varcolac. Culoarea ei preferata e...negru si roz aprins, mai ales combinatia celor doua. Are o bufnita neagra pe nume Hate si un sarpe, Revenge. Despre rude...nu are rude decat parintii.Mama ei fiind vanzatoare intr-un mall, iar tatal lucra la banca. Dar ei au renegat-o, de aceea nu pot fi numiti chiar rude. Fiind in pas cu "The American Dream", la Hogwarts si-a luat un "job":lucreaza ca Ingrijitoare pentru bufnetele scolii. ![]() Eu, cea care tine firele lui Aylee sunt Dora. O fata tot de inaltimea lui Aylee, dar mult mai vesela si cu un trecut mult mai fericit. Eu sunt nebuna, total anormala. Si mie imi place sa citesc si sa ma catar in copaci. Dar cea mai mare pasiune a mea este sa scriu. Ficuri, poezii, de toate... ![]() Era o superba seara numai pe gustul Lui Aylee. Ochii ei gri sraluceau in intunericul coridorului. Tinea in mana strans bagheta ei neagra din par de varcolac. Nu ii placuse niciodata lumina, iar floricelele si cantecele pasarilor chiar o enervau. Asa ca cel mai bine era pentru ea sa faca plimbari nocturne. Ar fi putut chema pe cineva cu ea, dar atitudinea ei intunecata si flegmatica cu siguranta nu o ajutau in gasirea prietenilor. Fusese o singuratica intotdeauna de cand fugise prima oara de acasa. Poate si de asta a ajuns la viperini...Dar ea nu se gandea la asta in timpul plimbarii. Un fel de OOC: Felul meu de a scrie e de obicei o bucata mare si bine-facuta de poveste, fara prea mult dialog, preferabil deloc. Deci nu ma deranjeaza power play-ul cu personajul meu, cu pretentia ca replicile sa i se potriveasca caracterului sau.(Am scris asta aici deoarece nu doream sa apara la semnatura toate explicatiile astea.) Un fel de OOC 2: Presupun ca unii ma mai tin minte de dinainte ca forumul sa se mute la noua adresa. Mi s-a facut dor de voi si m-am hotarat sa ma intorc la voi. ![]() Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine !
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
08 Jul 2011, 03:41
|||
|
|||
Hey
![]() Ce sa spun ... sunt fix, da' exact langa tine. Deci ... da, ma bucur muuuuult ca ai revenit pe DM. Stii asta deja. ![]() O cunosc pe Aylee ( sau asa cred, oricum ... lasa-ma in bezna) si o cunosc si pe fata care o trage de sfori. Superb personaj. Ador sarcasmul, stiai asta ? Eu stiam. ![]() Mna ,gata ca vorbesc prea mult. Bine ai venit > ![]() Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
08 Jul 2011, 05:28
|||
|
|||
Mersi
![]() ![]() Tu, sa iubesti sarcasmul?!? Pe bune?!? Bine ca zici, nu stiam ![]() Vroiam doar sa te intreb ceva...De ce esti fix, da' exact langa mine? Nu e destul de mare locul? Hai nenica, stiu ca poti ![]() ![]() ![]()
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
08 Jul 2011, 08:52
|||
|
|||
Bine ai revenit, Aylee >
![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
08 Jul 2011, 08:53
|||
|
|||
Welcome back >
![]() Have phun! ![]() ![]() |
|||
08 Jul 2011, 10:02
|||
|
|||
Bine ai revenit >
![]() Mi-ar placea sa ne vedem la un RP ![]() ![]() ![]() |
|||
08 Jul 2011, 10:08
|||
|
|||
Mersi de primire, sau reprimire, sau ma rog ;
![]() Si da, de ce nu? Sigur ca ne mai vedem pe la Rpg-uri ![]()
|||
08 Jul 2011, 10:31
|||
|
|||
Welcome back, Aylee!>
![]() Ei bine, eu nu te-am cunoscut pentru ca nu sunt chiar asa de multa vreme pe forum ![]() i am death, the destroyer of world ![]() ![]() Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive. |
|||
08 Jul 2011, 10:32
|||
|
|||
Bine ai revenit!
![]() ![]() Viata e o scena...iar noi suntem actorii. |
|||
08 Jul 2011, 10:34
|||
|
|||