Near, right there
07 Jul 2011, 11:44
Near, right there
David and Ema

Lucrurile nu merg intotdeauna conform planului. Si ce-i drept, asta poate fi enervant uneori. Asa se face ca Ema se plimba de colo colo prin fata portii, incercand sa se calmeze. Desigur, de ce ar fi putut ea sa aiba parte de o dimineata normala? Nuuu, trebuia sa alunece pe coridoare, in timp ce altii se jucau si ii opreau trecera. Trebuia, de asemenea, sa se certe cu Peeves pentru o noua isprava.
Isi scutura capul. Nu mai vroia sa se gandeasca acum.
Incepu sa mearga fara sa-si dea seama unde. Se plimba pe domeniile calde, roba fluturand usor la cativa metri deasupra pamantului. Se opri abia cand a devenit constienta de copacii din fata. Teoretic, nu avea ce cauta acolo. Trebuia sa se intoarca la castel. Dar nu-i pasa. Era prea nervoasa ca sa mai conteze vreo regula.
Inainta, desi stia ca avea sa regete incalcarea acestei 'reguli'. Pulsul ii bubuia, iar respiratia ii era accelerata. Trebuia sa se calmeze.
Ema se rezema de trunchiul unui copac, privind in gol pamantul umplut de frunze.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07 Jul 2011, 12:58 (This post was last modified: 07 Jul 2011, 12:59 by David de Gea.)
David plimbandu-se pe afara observa o fata care se agita de colo colo dupa care aceasta pleca spre Padurea Interzisa.Vazand asta baiatul tipa dupa fata sa se opreasca dar probabil ca ea nu il auzise si isi continuase drumul.
Asadar baiatul fugi spre fata si intra dupa ea in Padurea Interzisa.O cauta o vreme si o gasi rezemandu-se de trunchiul unui copac, privind in gol pamantul umplut de frunze.
Baiatul se apropie de ea si ii zambi.
"Ce cauti aici?"
Dupa care acesta se rezema si el de trunchiul unui copac fata in fata cu copacul de care se rezema si ea.

"Cine esti?Eu sunt David de Gea...anul I,Astropuf "
Intreba el in cele din urma.

[Image: Gea-.jpg]
Find all posts by this user
07 Jul 2011, 18:14
Ema il privi scurt. Nu stia cum sa raspunda la prima lui intrebare.
" - Ema Snow, Ochi-de-Soim" spuse dupa un timp, cu un zambet firav pe fata. " Cat despre ce caut aici... Nu stiu. Pur si simplu aici m-au purtat pasii"
Nicio urma de incruntare nu-i aparu pe fata, iar vocea nu ascundea nicio inflexiune.
Tanara isi indrepta spatele, departandu-se usor de trunchiul copacului batran. Era ca o statuie ce prindea viata.
" - Imi cer scuze. Am avut doar o dimineata grea. "
Zambi mai calduros de data aceasta, dar scuzator in acelasi timp. Isi lasa capul intr-o parte.
" - Dar pe tine ce te aduce pe aici?" intreba Ema incet, zambind complice.

07 Jul 2011, 20:19
Fata isi cere scuze pe motivul ca a avut o dimineata grea la care baiatul ii raspunde:
"Nu vad pentru ce sa iti ceri scuze ... Toti avem zile grele dar pana la urme acestea vor trece"dupa care ii zambeste prieteneste.
Fata il mai intreba un lucru si anume ce il aduce pe el aici la care baiatul zambi din nou deoarece el veni dupa ea.
"Pai...Eu am venit dupa tine.Te-am vazut mergand spre padure...Te-am strigat dar tu nu mai auzit si atunci am venit dupa tine...Adica nu te puteam lasa sa intru aici singura, e sinucidere curata."
David isi indrepta si el spatele si o intreba pe fata ce ar dori sa faca.

[Image: Gea-.jpg]
Find all posts by this user
08 Jul 2011, 14:35
Ema rase delicat. Acele cuvinte erau o descriere foarte buna pentru acest loc. 'Sinucidere curata'. Ridica o spranceana si vorbi pe un ton ciudat.
" - Asta depinde. Conteaza felul in care te poti feri de necazuri si cat de departe te deplasezi in padure."
Totusi, descrierea ramanea valabila.
La ultima intrebare, Soimeanca ridica din umeri. Statu un timp sa se gandeasca. O singura posibilitate pica din start. Aceea de a se intoarce la Hogwarts. Se simtea bine in labirintul verde si racoros. Era liniste. Dar nu putea sa-l oblige pe David sa vina cu ea, asa ca a vut mare grija cand si-a formulat raspunsul.
" - Ma tenteaza ideea de a ajunge la baltile cu apa verde din Padure. Am citit multe despre ele si totusi nu am avut pana acum ocazia sa le vad, in ciuda anilor de cand sunt la Hogwarts. Se spune ca toate creaturile magice se adapa de acolo."
Tacu un minut, cautand cu privirea prin umbrele copacilor.
" - Eu ma duc. Vrei sa vii?"