Ce seriale urmariti?
|
18 Jun 2011, 13:44
|||
|
|||
(15 Jun 2011, 22:12)Melisse Yvonne Carter Wrote: Scuzati-ma pentru ca intrerup convorbirea, insa vroiam sa intreb fanii Pretty Little Liars unde pot gasi si eu online episodul 1/ sezonul 2. A aparut de curand, insa nu pot sa dau de el X_X In cazul in care nu-ti merge bine subtitrarea pe vplay.ro, poti incerca site'ul asta: http://www.serialepe.net/ Eu am avut probleme cu subtitrarea in romana la One Tree Hill si chiar si la The Tudors si m-am dat pe moment pe serialepe.net ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
23 Jun 2011, 14:43
|||
|
|||
Hmm...Game Of Thrones, Glee, Doctor Who, Sherlock, Luther..si Flash Forward. Sunt super
![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
23 Jun 2011, 18:59
|||
|
|||
Preety Little Liars
![]() ![]() Apropo Game of Thrones e fain? ![]() ![]() |
|||
24 Jun 2011, 21:56
|||
|
|||
Super. You should watch it, mai ales daca iti place genul
![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
25 Jun 2011, 05:41
|||
|
|||
Eu astept sa reinnoiasca sezoane la Big Bang Theory ,How I met Your Mother , Supernatural , The Mentalist , si bineinteles cand o sa apara Three Men in loc de Two and a Half
|
|||
25 Jun 2011, 19:28
|||
|
|||
Sincer,in afara de cele care probabil le-am zis mai demult...
![]() Am inceput sa urmaresc "Mesaje de dincolo" . ![]() Sincer , m-a acaparat de cand am vazut primul episod. ![]() Stiu ca si mai demult vazusem pe sarite... dar acum il da la TV de la inceput. ![]() In fine, e super. ![]() ![]() |
|||
25 Jun 2011, 22:58
|||
|
|||
Eu am rtamas la coreenii mei
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
05 Jul 2011, 18:09
|||
|
|||
Hmm... Teoria Big Bang, Friends (care bine, e terminat de mult), Diagnostic:Crima, CSI:NY. Uneori ma mai uit la Mesaje de dincolo, Medium si Doi barbati si jumatate. As vrea sa ma apuc sa vad Jurnalele Vampirilor (ca sa nu zic si eu ca Shayera
![]() ![]() Viata e o scena...iar noi suntem actorii. |
|||
08 Jul 2011, 20:26
|||
|
|||
Pai ,ma uit la The Vampire Diaries ,Pretty Little Liars ,90210 si Ghost Whisperer.
Desi am mai vazut cateva episoade din Two and a Half Men ,Gossip Girl si Bing Bang Theory ,nu mi-au placut chiar asa tare ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
09 Jul 2011, 19:31
(This post was last modified: 09 Jul 2011, 19:32 by Scarlett Soul.)
|||
|
|||
10 things I hate about you si Fetele Gilmore.
![]() ![]() Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Seriale | Julieta D. Thibault | 9 | 2,279 |
13 Jan 2013, 00:42 Last Post: Julieta D. Thibault |