Early Night. I:Night of the Demons
11 Jul 2011, 21:14 (This post was last modified: 12 Jul 2011, 09:41 by Georgia Harris.)
"De multe ori ma intreb: Ce sunt demonii? Sau: Incuiatii cum se descurca cu acesti demoni daca ei nu au baghete si nu se pot apara asa ca noi? La a doua intrebare cred ca imi pot raspunde singura: Nu prea se apara. Si atunci: Cum de unii dintre ei supravietuiesc? Dar oricat as incerca nu inteleg un lucru: De unde vin demonii? Si daca din fantome atunci cum se transforma o fantoma intr-um demon? Si cel mai important: Ce sunt demonii mai eexact? Nu inteleg multe, iar cand incerca sa imi gasesc o explicatie cat mai credibila, nu vac decat sa gasesc si mai multe intrebari... Am auzi de diferiti demoni: Bloody Mary, Baal, Lucifer--de el am citit intr'o carte a incuiatilor mai multe lucruri--... Dar cum a ajuns Bloody Mary, de exemlplu, un demon, cum s'a transformat? Dar sa lasam asta... Mama mereu imi spune: "Curiozitatea a omorat pisica." Eu mereu m'am considerat o pisica in cazul asta si nu vreau sa suport consecintele.Demonii pot fi ale lucruri decat credem noi,caci nimeni nu poate spune exact cate feluri de demoni exista. Nu cred ca voi avea ocazia sa cunosc unul. Oricum niciodata sa nu spui niciodata!"
Georgya termina de scris in jurnal. Era o zi calda si ce ciudat i se parea fetei ca era prea liniste, totul in jur era mut ca si cum cineva ar pus o vraja pe Hogwarts. Fata iesi afara cu Monsoon, pisicul ei, la o scurta plimbare pe domeniul topit de caldura sufocanta. Se plimara cam o jumatate de ora. Georgya se uita la ceas sase si patruzeci de minute. Trecure pe planga ea o Viperina in anul VI si o Astropufa I, exact in acel moment incepu sa fulgere.
-"Cand fulgera se razbuna demonii!" ii spuse Viperina mici Astropufe, care speriata fugii imediat spre castel.
Acolo, afara era o adevarata furtuna doar ca nu ploua. Asta era cel mai ciudat.
-"Monsoon!!!" striga Cercetasa cand pisicul fugi spre Padurea Interzisa. Nu avea ce face trebuia sa intre!
Cand fata intra in infricosatoarea padure totul se intuneca provocand o noapte prematura.

OOC: Doar doua pesoane, va rog...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
17 Jul 2011, 00:31 (This post was last modified: 17 Jul 2011, 00:33 by Evelina R. Potter.)
Cercetasa se plimba pe imprejurimile Hogwartsului . Iesise sa ia putin aer curat si sa se plimbe dupa o zi obositoare de scoala. Era placut sa te plimbi, si sa admiri peisajul din jur. Se vedeau munti si toate imprejurimile scolii . Era un vant rece care adia , iar incet ,incet incepusa sa se intunece.
Evelina se gandi ca ar fi cazul sa se intoarca in camera de zi a cercetasilor deoarce se inopta si nu era bine sa fie prinsa pe afara. Se gandi numai la bucuria lui filch de a prinda pe cineva ca se abate de la reguli, si sa fie pedepsit.
Incepu sa mearga incet spre castel cand vazu in departare o persoana cum fugea indreptandu-se spre padurea interzisa. Figura ii se paru cunoscuta si isi dadu seama ca era colega cercetasa a lui Evelina, Georgya Potter. Deodata fata intra in padure ceeace i se paru ciudat. Stia ca nu aveau voie in padurea interzisa indiferent in ce an erai, chiar si elevii din anii mai mari nu aveau voie sa intre in padure , si in plus auzise multe povesti infricosatoare despre ea.
Evelina nu stia ce sa faca, si dupa cateva minute de gandire se hotara sa mearga dupa Georgya. In caz ca intanpina ceva dificultati ii putea veni in ajutor. Cercetasa se uita daca avea bagheta in buzunar si fugi spre padure pentru a o prinde pe Georgya din urma.

[Image: 2cdu2du.jpg]

17 Jul 2011, 21:31
Georgya fugea cat de tare putea ea pentru a isi gasi pisica care acum se pierduse de tot printre copaci si tufisuri. In urma ei era cineva, simtea asta. Ii era frica sa intoarca capul ca sa se convinga, dar nu era nevoie, zgomotul facut de frunzele de sub picioarele cuiva se auzea tare si clar. Monsoon nu era nicaieri. Vantul se inteti, intunerisul se ingrosa, ciudata noapte prematura nu permitea nici o urma de lumina sau stralucire, nici luna, nici stele. Oricum nu era cazul, caci soarele nu apucase sa apuna, fusese acoperit de un strat straniu de nori aparuti din senin. Fulgerele pareau sa sparga cerul in bucati, iar tunetele erau muzica pe care o facea fiecare bucata de cer, erau racnete de durere ca si ale unui animal injunghiat, care implorau, dar fulgerele nu se opreau din lovit cerul.
-"Georgya!" se auzea din spatele Cercetasei.
"Linisteste'te! Cine ar putea striga la tine pe vremea asta in Padurea Interzisa? Iti imaginezi, auzul iti joaca feste!" incerca Geo sa se linisteasca. Dar auzul nu ii juca feste deloc, in spatele ei chiar era cineva care o striga.
Isi lua inima in dinti si se uita in spate...
-"Aaa! Evelina tu erai? M'ai speriat ingrozitor!! Ce faci aici?" spuse Georgya mirata, recunoscandu'si colega Cercetasa.
17 Jul 2011, 22:43
Evelina reusi sa o ajunga din urma pe Georgya . Dar asa amandoua intrase in padure si din cauza intunericului nu reusea sa o vada pe Georgya in fata ei. Padurea iti dadea o stare de frica fara sa mai adaugam ca era un vant puternic , iar tunetele si fulgerele erau din ce in ce mai dese. Evelina si-a dat seama ca fosnetul facut de ea cum mergea prin padure o speriase pe Georgya , asa ca se hotara sa o strige pentru ca aceasta sa-si dea seama defapt cine se afla in spatele ei .
Dupa ce o strigase pe Georgya, aceasta se intoarse brusc si o vazu pe Evelina . Pentru moment aceasta rasufla usurata:
- Evelina, ce bine ca esti tu!!!! Mai speriat ingrozitor, imi treceau prin minte tot feluri de ideei de ce putea afla in spatele meu.
- Mam, gandit eu ca te-am speriat raspunse Evelina de aia am zis sa te strig ... Ce cauti aici ? o intreba pe Georgya?
-Imi cautam pisica , care sa pierdut printre tufisuri .... Dar tu?
- Eu am vazut ca intri in padure, si am zis sa vin cu tine in caz ca ai nevoie de ajutor...
Amandoua fetele se uitara una la alta , dar inainte ca Georgya sa-i raspunda ceva ce auzie fosnind,.....

24 Jul 2011, 14:12 (This post was last modified: 09 Aug 2011, 17:30 by Georgia Harris.)
Zgomotul venea de undeva foarte aproape de ele. Cercetasa spera sa fie Monsoon, ca sa poata pleca odata din Padurea Interzisa. Locul asta ii dadea fiori si cand il privea de la coliba lui Hangrid in noptile linistite si faptul ca era in interiorul padurii intr'o "noapte" furtunoasa. Zosnetul se mai auzi inca o data.
-"Minimus lumos!" sopti fata.
O lumina slaba aparu din varful baghetei.
-"Orice ar fi fost a plecat." spuse Evelina.
-"Nox!...Dar ce a fost?" intreba Georgya mai mult copacii decat fata de langa ea.
Era ora sapte, dar parea a fi trecut de miezul nopti. Vantul urla injunghiat de ramurile dese ale copacilor. Frunzele zburau cu tot cu crengi, despranzandu'se dureros de copacii cutremurati de cidata vreme, parca vrand sa spuna ca ori cat de batrani ar fi ei tot nu au mai vazut as ceva.
Georgya striga "Lumos!" din nou pentru a vedea pe unde sa mearga.
"Cateodata poti fi surprins! Demonii nu sunt ceea ce te astepti tu! Demonii nu sunt doar duhuri ori spirite. Aici e vorba de ce care sunt adevarati demoni desi nu se numesc asa." ii spusese odata un batran auror tatalui lui Geo.
Fata auzise aceste cuvinte cu multi ani in urma, dar i se intiparisera undeva in strafundurile minti. Dar de ce iesise la ivea tocmai acum? Ce legatura aveau aceste cuvinte cu Evelina si Georgya sau cu Monsoon, pisicul fetei ori cu alt elev Hogwarts sau era vorba de padure? Fata care era pierdutra in aceste intrebari tresari cand auzi o voce. Acea voce misterioasa nu era nici a ei nici a Evelinei, dar atunci a cui?
-"Este cineva aici? Hei? Nu este nimeni in padure?" se auzea dintre copaci vocea tremuranda.
-"Hai sa mergem!" o indemna Cercetasa pe Ev, aratandu'i locul din care se auzea glasul ragusit cu mana.

-"Este cinava aici?" intreba fata.
-"Da! Sunt eu, sunt aici! Ajutor!!!" i se raspunse fetei din intuneric.
Dupa ce fetele intrara in tufisuri vazura un elev agatat intr'o ramura de copac.
-"Buna! Sunt Zack Stonerledkig! Sunt elev la Astropufi.
Ce curios ii suna Georgyei numele de familie al baiatului. Dupa ce il ajuta sa se elibereze din stamtoarea crengilor il intreba:
-"Ai vazut o pisica birmaneza fugind pe aici?"
-"Da! A luat'o in colo. Pot merge cu voi? Nu as vrea sa ma intorc singur pe o vreme ca asta!" spuse baiatul aratand spre inima padurii, spre adancimi cand ii spuse Georgyei ca a vazut pisicul.
-"Da. De ce nu?!" ii raspunse Georgya.
"Sa nu te increzi in demoni! Da, ei sunt dulci la inceput si iau multe forme, dar nu uita tot demoni sunt!!!" mai spunea aurorul batran. Fata isi alunga aceste amintiri carora nu le dadea prea multa insemnatate in acel moment.
06 Aug 2011, 18:11
Pentru moment fetele isi facusera griji de ce se afla in apropierea lor. Credeau ca sunt demoni dar se linistira cand vazuse ca defapt era un coleg de a lor de la austropufi. Evelina nu stie mai nimic despre acesta dar Georgya se pare ca il cunoastea.
Zack ii intreba daca puteau merge impreuna mai departe in padure iar fetele acceptara. Cand Zack ii spuse Georgyei ca vazu pisicul toti trei se indreptara spre directia indicata de acesta pentru al cauta.
In timp ce mergeau prin padure , alte noi zgomote se auzeau. Evelina isi dorea sa il gaseasca pe Monson mai repede pentru a putea pleca din padure. Georgya ii povestise despre demoni iar Evelina era din ce in ce mai speriata. Isi dorea sa fie in turnul cercetasilor cu o ceasca de ciocolata calda in fata ei . fiind cu gandul departe nu observa ca intrase din greseala in Georgya si amandoua sa speriara
-Aici ii din ce in ce mai intuneric, spuse Georgya, cred ca ii mai bine sa ne aprindem baghetele..
- Ai dreptate raspunsera Evelina si Zack in acelasi timp...
Dupa ce toti trei isi aprinsera baghetele , isi continuara drumul prin padure:
- Sper sa gasim pisica cat mai repede , spuse Evelina

09 Aug 2011, 18:16
Fata era putin cam suparata din cauza pisici pierdute. Cum o puteau gasi? Padurea era uriasa, iar ei erau doar trei! Georgya ii mai vazuse odata pe acest Zack, nu stia unde dar era sigura ca nu in apropierea Hogwarts'ului, oricum nu avea o presimtire foarte buna despre el. Fetele mersera conduse de Zack, parcurzand acum Inima Padurii Interzise. Inima era cel mai infricosator si mai periculos loc din padure, dar in ciuda faptului ca furtuna nu incetase, era liniste, prea multa liniste.
-"Cand am fost la bunici, am citit o carte gasita in podul casei, tinuta intrún cufar bine inchis. "Noaptea Demonilor" se numea cartea. Era foarte ciudata... Era scrisa de mana, sub forma unui junrnal de aventuri. "Era langa mine, simteam ca e ceva ciudat la el, la felul cum vorbea, cum mergea si mai ales la modul in care ochii straniu de verzi ma priveau..." Am crezut ca este scrisa de mana si abordeaza tema asta doar pentru a cucerii cititorii, dar la sfarsitul carti, scrisa cu litere mari era urmatoarea propozitie: " O intamplare adevarata din viata mea, ... Albert Aldensad." ...Da, chiar el, vestitul auror Albert Aldensad, care si'a dedicat viata rezolvarii celor mai ciudate si grele cazuri din Lumea Magica. " le spuse Georgya in timp ce mergeau pe potecile inguste si intunecoase.
Zack surase, destul de nepotrivit, ca si cum tot ce se intampla, chiar si furtuna, chiar si vorbele Georgyei, ar fi desprinse dintr'un joc de copii.
-"Ce? Nu crezi ca asa ceva se poate intampla? Nu crezi ca exista "demoni"? " il intreba Georgya putin intrigata, nu din cauza faptului ca baiatul nu crezuse ce povestise ea, ci pentru ca acesta parea indiferent de tot ce se intapla, chiar amuzat de situatie.
-"Ce naiva esti Georgya! Si credula! HaHaaaHaaaa!" ii spuse Zack privindu'o straniu ochi de smarald lucinudu'i in semi-intuneric.
Cercetasa iar avu senzatia ca il stie pe acest Zack de undeva. Sigur nu de la Hogwarts!
09 Aug 2011, 20:24 (This post was last modified: 09 Aug 2011, 20:30 by Evelina R. Potter.)
Fetele se adanceau tot mai mult un padure. Ambele mergeau dupa Zack cautand pisica dar mergand in continuare nu faceau decat sa intre tot mai mult in padure. Nu era nici urma de pisica si dupa cum stateau lucrurile nu parea ca o vor gasi crand. Nu se auzea nici un mieunat sau un fosnet care sa indice ca Manson era prin apropiere.
Georgya se uita banuitor la Zack iar Evelina incepu sa gandeasca acelasi lucru. Oare gresisera ca se increzura in Zack? Acesta spuse ca era de la Hogwarts dar Evelina nu prea il cunostea. Cercetasa era deja in anul patru deci cunostea a groaza de elevi. Cu multi dintre participase la diverse activitati cum ar fi meciurile de vajthat. Era pruetena cu elevi din alte case si ii stia chiar si pe cei mici deoarece an de an participase la ceremonialul de sortaere. Pe uni ii stia din vedere dar Zack nu facea parte din nici una dintre categoriile pe care Evelina le enumerase in gandul ei. Spera totusi ca se insela deoarece erau multi elevi la Hogwarts.
Georgy povestise cum citise ceva despre demoni. O poveste ce era inspirata dintr-o intamplare adevarata. La auzul acestui lucru Zack rase intr-un mod ciudat. Evelinei nu-i placu acest lucru si se hotara sa-i ia parte Georgyei:
-De ce nu ar fi adevarat Zack? Si eu am citit asemenea lucruri. La inceput am crezut ca sunt simple povesti menite sa distreze sau sa sperie cititori dar apoi mi-am dat seama ca sunt adevarate. Daca tu nu crezi problema ta,raspunse Evelina destul de suparata
- Ambele va inselati raspunse Zack razand in continuare .
Ambelee fete se oprira din mers uitandu-se spre Zack. Evelina se uita spre Georgya

13 Aug 2011, 18:50
Fetele se uitara una la alta, amandoua erau foarte banuitoare.
Hmm...Ce ciudatat! Nu trebuie sa avem incredere in el!
-Ai mai fost pe aici? o intreba baiatul pe Cercetasa.
-Da, de multe ori! ii minti fata, gandindu'se ca e mai prudent ca suspectul Astropuf sa nu stie adevarul.
Cercetasele continuara sa mearga. Zack se opri de brusc. Fetele neluand in seama acest lucru paseau normal, in timp ce Astropuful ramanea in urma.
- Fetelor! Aveti grija! fugi acesta spe ele, apoi le trase in spate.
-Ce te'a apucat? il intreba Georgya, dar raspunsu veni odata ce inainta prudent si se uita in jos.
Ne'a salvat!!!
-Waw, multumim!! Am fi pierit daca nu erai tu! ii spuse Georgya cu adevarat recunoscatoare.
Poate ca nu e asa cum credeam noi!
Dar era intr'adevar asa?
18 Aug 2011, 08:41
Evelina era uimita de acest gest pe care tocmai il facuse Zack. Fetele nu se asteptau la acest gest din partea lui si amvele erau surprinse:
- Multumim zise si Evelina... ne-ai salvat !!
Pentru moment si Georgya si Eve isi schimbara parerea despre Zack. Oare chiar se inselase in privinta lui? Daca lucrurile din jur faceau sa para ceeace nu era de fapt? Sau totul era o capcana a lui Zack pentru a castiga increderea celor doua cercetase vazand ca au inceput sa-l suspecteze.
Evelina vazu ca nici Georgya nu stia ce sa creada. Si ea era foarte nesigura dar nu puteau afla adevarul doar stand acolo pe loc. Trebuia sa mearga mai departe deoarece inca nugasisera pe Manson si nici nu plecau de acolo pana nu il gaseau.
Evelina se hotara sa nu aiba incredere in Zack inca asa ca se uita semnificativ la Georgya sperand ca aceasta sa o inceleaga din priviri zicand:
- Sa stam cu baghetele pregatite in caz ca mai apare ceva! ...

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Silence in the night Dimitri Belikov 14 3,077 26 Aug 2012, 19:52
Last Post: Dimitri Belikov
  A night like this Oswin A. Cameron 19 3,997 29 May 2012, 18:51
Last Post: Colin Hawkeye Rovson
  Every night I remember it Jennifer L. Campbell 46 6,756 27 Aug 2011, 13:31
Last Post: Jennifer L. Campbell
  Lonley Night Odette B. Malfoy 41 5,511 30 Apr 2011, 15:20