It`s just a little rose.
|
27 Jun 2011, 12:47
(This post was last modified: 27 Jun 2011, 12:47 by Effy K. Dietrich.)
|||
|
|||
Wow Mell.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
02 Jul 2011, 21:15
(This post was last modified: 02 Jul 2011, 21:15 by Emily Swan.)
|||
|
|||
Imi pare rau ca nu am fost aici cand mi-ai facut setul, dar iti spun acum ca e genial>
![]() ![]() Multumesc mult! ![]() |
|||
12 Jul 2011, 18:57
|||
|
|||
Cu placere!
Drrraga Kattya, vreau sa spun ca in sfarsit am facut prima mea lucrare in photoshop si nu stiu exact daca sunt mandra de ea ![]() Astept parerile voastre ![]() ![]() ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
13 Jul 2011, 00:08
(This post was last modified: 13 Jul 2011, 00:09 by Effy K. Dietrich.)
|||
|
|||
Îmi place Mell
![]() ![]() P.S.: De unde l-ai descărcat ? Că eu încerc de săptămâni buuune să îl descarc. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
13 Jul 2011, 09:29
|||
|
|||
Mi`a dat Robby link de pe torrent ; ))
# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
13 Jul 2011, 09:56
|||
|
|||
Pai da :> Ms. Robby, the best, the hero
![]() Asa, deci, mai intai, photoshop nu e gimp, nu mai incerca sa faci ce-ai facut in gimp, eu unul nu pot face in gimp ce fac in photoshop, asa ca incearca sa vezi cateva tutoriale, tutoriale nu tagurile cu semnaturi. ![]() ![]() Power-Play acceptat la Ronnie, Daniel, Ema, Bell, surorile Andrews Blackfire, Tamara si bineinteles Lily ! ![]() |
|||
13 Jul 2011, 10:17
|||
|
|||
Thanx. ((Daa, Robby za best \m/
![]() Deci mi-au cumparat parintii recent o carte PS pentru CS5, pt. foaaaarte incepatori, insa pur si simplu nu am rabdare sa o iau de la inceput cu invatatul X_X mereu credeam ca lucrurile vor fi mai usoare :-w Whatever, am invatat eu cate ceva din cartea aia si astept sa imi gasesc rabdarea, caci s-a cam pierdut pe undeva :-w Dar daca tot tu esti maestrul, dupa ce am adaugat o imagine png, whatever, cum pot sa o fac sa fie "opaticity"? Sper ca ai inteles la ce ma refer ca nu prea sunt buna la explicat ![]() P.S. Si imi esti dator cu un RP, nu am uitat :> :-w # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
13 Jul 2011, 14:07
|||
|
|||
Asammmmmmmmmm.
Sorry de dublu post siii. Am mai facut (in gimp) o semnatura cu personajul meu. Okay, e simpla si nu e set ![]() ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
13 Jul 2011, 15:20
|||
|
|||
Eveline ti-am terminat setul =] (sorry Crystal, o sa ti-l fac imediat si pe al tau
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Le-am pus in ordinea fabricarii ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
13 Jul 2011, 15:42
|||
|
|||
Sunt super dragute ,Mell
![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|