Profesori
|
15 Jul 2011, 00:26
(This post was last modified: 15 Jul 2011, 00:26 by Ginny Anne Alden.)
|||
|
|||
Pai pana cand vei vrea tu sa ma inlocuiesti. Crezi ca ma voi plictisii sau ca nu voi fi activa sau ceva de genul? Neah :-j
Chiar vreau postul asta. ![]() ![]() |
|||
15 Jul 2011, 00:28
(This post was last modified: 15 Jul 2011, 00:28 by Raizen Isildur.)
|||
|
|||
Yeah, that's EXACTLY what I think !
|
|||
15 Jul 2011, 00:36
|||
|
|||
Mphh,eu am cam spus tot ce am avut de spus,ramane la latitudinea ta,sa decizi.
![]() |
|||
15 Jul 2011, 01:07
|||
|
|||
Pai eu ma consider activa postez aproape zilnic [si aici ma refer numai la posturi rpg] si de post ma tin pana la sfarsitul cupei apoi nu stiu sigur.
Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
15 Jul 2011, 01:14
(This post was last modified: 15 Jul 2011, 09:50 by Melisse Y. Carter.)
|||
|
|||
Eu ma consider activa, postand zilnic la RPG si fiind atenta la tot ce se discuta. Nu m-as plictisi in veci de aceasta materie, deoarece mi se pare captivanta. Si sunt sigura ca o sa tin pana la sfarsitul cupei, chiar si dupa daca consideri ca merit.
Intotdeauna mi-a placut Ierbologia si sansa pentru a ocupa postul de profesor la aceasta materie inseamna enorm pentru mine. # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
15 Jul 2011, 09:39
|||
|
|||
Sunt pe acest forum de vreo doi ani de zile si chiar daca s-a intamplat ca uneori sa nu fiu asa de activa niciodata nu am renuntat la el nici macar pentru o perioada scurta de timp. Postul de farmece a fost una dintre marile mele dorinte pe care le-am avut cand am intrat pe acest forum. Asa ca nu consider ca ma voi plictisi repede daca am asteptat aproape 2 ani de zile sa il ocup, iar in ceea ce priveste sederea mea pe forum ca profesor cu siguranta va fi destul de lunga.
![]() |
|||
15 Jul 2011, 09:52
(This post was last modified: 15 Jul 2011, 09:59 by Bell Evans.)
|||
|
|||
Si celelalte posturi? Toata lumea vrea "Farmecele" si inteleg, e o materie usoara si interesanta; dar si celelalte sunt deosebite. Pentru cei doi care vor materia asta - ar trebui sa va ganditi si la o alta varianta in caz ca nu veti primi postul de profesor la materia pe care o vreti.
|
|||
15 Jul 2011, 09:58
(This post was last modified: 15 Jul 2011, 10:01 by Robert Eric Smith.)
|||
|
|||
Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
15 Jul 2011, 10:43
(This post was last modified: 15 Jul 2011, 10:45 by Melisse Y. Carter.)
|||
|
|||
Daca nu primesc postul de profesor de Ierbologie, aplic si pentru Grija fata de Creaturile Magice. Sper sa primesc un post, deoarece imi doresc asta cu adevarat. As dori, la fel ca Robby, sa stau macar o Cupa, insa asta ramane decizia Administratorilor.
# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
15 Jul 2011, 11:08
|||
|
|||
Stiu ca ar trebuii sa ma gandesc si la un alt post inafara de Farmece, probabil l-as alege pe cel al Cursurilor de Vajhat, insa consider ca as fi o profesoara mult mai buna si mai implicata in postul de Farmece.
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Profesori | Raizen Isildur | 41 | 7,604 |
01 Mar 2012, 12:49 Last Post: Isabella River |
|
Profesori | Raizen Isildur | 47 | 7,199 |
02 Oct 2010, 19:40 Last Post: Clynton Wesley |