Deathly Hallows Part 2 - Pareri
15 Jul 2011, 16:34
Paai stau maai ca il veau si eu :>
Moama Mada iti ador semnatura LoveLove Kiss

[Image: YotrHop.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
15 Jul 2011, 16:40
Toti il vrem Niko Love. Si da si eu mi-o adoor =p~ Finna

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
15 Jul 2011, 16:48 (This post was last modified: 15 Jul 2011, 16:50 by Evelina R. Potter.)
Ce fain de voi ca la-ti vazut deja, el il vad deabia la 0ra 20:00 . De abia astept , ma-ti facut mai curioasa

[Image: 2cdu2du.jpg]

15 Jul 2011, 17:26
E pe lasttorrents . . . dar iti trebuie cont VIP sa poti downloada ce a aparut in ultimile 10 zile . . . eu de acolo l-am luat
15 Jul 2011, 17:28
Mphh mersi Finna eu debea fac ratie,si tu vrei sa i-au de pe Lasttorents? Finna
Infine mai asteptam putin ca mna Finna

[Image: YotrHop.gif]
15 Jul 2011, 19:37
Pff cont VIP Finna.Excelent Finna.Inseamna ca trebuie sa mai asteptam.Totusi in alta parte nu a aparut?

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
15 Jul 2011, 22:58 (This post was last modified: 16 Jul 2011, 12:08 by Evelina R. Potter.)
Am vazut filmul si pot sa spun cai superb din toate punctele de vedere. De la efecte speciale la actiunea filmului. Pot sa spun ca mau impresionat si mi-a venit sa plang la scenele cu moartea lui Pleseneala, mi se pare ca au cam exagerat si mai ales mi-o venit sa plang la scena de final cand erau ei mari si se uitau la copii lor cum pleaca la Hogwarts. Cum erau impreuna dupa atatia ani, prin cate au trecut impreuna si cum era la inceput cand nu se suportau si ca au ramas prieteni adevarati de-a lungul anilor. Mai ales ca din scena se vedea clar ca era finalul.

[Image: 2cdu2du.jpg]

17 Jul 2011, 21:41 (This post was last modified: 17 Jul 2011, 21:42 by Effy K. Dietrich.)
Am văzut filmul ieri. A fost suuuuuuperb LoveLove . Efectele speciale au fost uimitoare, actorii au jucat impecabil ca de obicei . Au fost atâtea faze amuzante dar şi triste. Am încercat să mă abţin, dar nu am reuşit. Da, am plâns la amintirile din pensiv. Mai ales la aia când o ţine Severus pe Lily moartă în braţe. Sau când stăteau ei (când erau mici) sub acel copac. Am mai plâns şi la moartea lui Fred, Lupin şi Tonks Crying( Nu meritau să moară Sad. Săracul Ron era distrus.
Acum trecem la partea veselă. Am murit de râs la faza cu Filch "Elevi nu sunt în paturi" =))
Sau cu McGonagall "Întotdeauna mi-am dorit să fac vraja asta" Venea războiul şi ea la ce se gândea :-| Finna . Sau a mai fost faza cu Neville când spune că o adoră pe Luna . Sau aia cu Ron când spune "Aceea e prietena mea " Finna şi aleargă după ăia cu bagheta Finna)).
Mi-a plăcut mult, mai ales finalul Love Dar sincer îmi va lipsi această serie . Sad

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]
19 Jul 2011, 12:36
Buna! E primul meu post pe acest forum si vreau sa va felicit pentru aceasta comunitate infloritoare.Am vazut toata seria Harry Poter, am citit toate cartile si am termitat toate jocurile pentru PC cu Harry Poter deci sunt un mare fan.
Filmul l'am vazut pe internet si e foarte tare, efecte care nu apar in celelalte filme.Deci ii acord un 9.9 ca nota deoarece mereu se poate mai bine

Andy Schleck-Le tour de france
20 Jul 2011, 13:27
http://www.seriale.filmesubtitrate.info/...=BP_recent -- aici sunt mai multe servere.

Deci eu azi am vazut filmul si mi s-a parut cu adevarat special Love sincer am plans atunci cand dadea soundtrack`ul ala de la fiecare inceput: "Ta-nam, ta-na-nam, ta-na, nam, ta-na, ta-nanam, ta-nam...!" =)) Deci serios e minunat Love IL ador Love Si desi am citit cartile si stiam deja sfarsitul, tot iubesc acest film Love

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Harry Potter 7 - part 1 Luna Slytherin 23 6,206 16 May 2011, 15:19
Last Post: Jennifer L. Campbell