Thread Closed 
Lectia I ~Inceputurile Magiei~
18 Jul 2011, 02:30
  • Melisse privi atenta catre profesoara, observandu-i trasaturile fetei in timp ce vorbea. In ziua aceea nu avea chef deloc de ore, asa ca doar dadea din cap si zambea. Oricum, nici in acel grad de nesimtire nu ajunse, fapt pentru care isi scrise titlul pe pergament, neavand grija ca cerneala sa nu pateze pagina galbuie, cu aspect vechi.
    Spera sa retina lucrurile pe care le spuse profesoara, deoarece nu scrise mare lucru acolo. Doar cateva cuvinte, cativa ani si facuse cateva legaturi.
    Nu avea nicio intrebare momentan. Spera sa ii vina una pe parcurs, totusi.

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

Find all posts by this user
18 Jul 2011, 09:56
Ema statuse tacuta in banca, notand de zor. Ii placea sunetul slab al penei alunecand pe pergament. Isi ridica ocazional privirea spre ceilalti elevi, atunci cand puneau o intrebare, pentru a o nota pe un alt pergament.
Se cutremura usor, imaginandu-si toata suferinta vrajitorilor de acum cateva secole. Si totusi, arderile pe rug nu erau neaparat ceva de speriat. Adica, multi scapau cu viata, nu?
Soimeanca ridica mana, o intrebare venindu-i in minte. Citise despre acestea cu mult timp in urma si, ce-i drept, manifestase acea curiozitate inca de pe atunci. Cine i-ar fi putut da un raspuns mai clar decat profesoara de Istorie a Magiei?
" - Doamna profesoara? Pedepsirea vrajitorilor pentru ce sunt, arderile pe rug si tot tacamul, au inceput din timpul domniei lui Uther, odata cu Marea Purificare? Sau este o practica mai veche de atat?"
Ochii verzi ii stralucira de curiozitate, iar Ema ciulii urechile pentru a asculta raspunsul.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
18 Jul 2011, 10:16
Ginny zambii cand Georgya ii raspunse la intrebare Rihidmei,si din nou incepu sa se plimbe printre banci.
"-Este adevarat,daca oamenii ar stii despre existenta noastra,ar fi putin cam aiurea,si sa va spun si de ce,pentru ca am putea fi diferentiati,si aici ar intervenii rasismul,si apoi mai sunt si oamenii profitori,care vor incerca sa profite de noi si de abilitatile nostre in folosul lui."
Vaz cum elevii notara entuziasmati pe foaie raspunsul si nu putu sa nu se bucure si ea. Ii placea cand raspunsurile ei foloseau la ceva. In cazul asta la ajutarea elevilor sa aprofundeze acea materie.
Insa intrebarea Emei fu cea mai interesanta. Ii placu asa ca ii raspunse cu mare drag.
"-Ei Dra. Ema,o intrebare foarte buna,sa spunem ca aceste pedepse au inceput cu putin timp inainte ca Uther sa preia Domnia. Insa acele "pedepse" fusesera influentate tot de el. Deci am putea spune ca da,cam de pe timpul Domniei lui au inceput toate aceste pedepese. 10 puncte pentru Ochi-de-Soim ! "

[Image: YotrHop.gif]
18 Jul 2011, 18:12 (This post was last modified: 18 Jul 2011, 18:14 by Eliza G. Blest.)
Viperina clipise des , uimita de raspunsul profesoarei .Mai multi elevi si.au dat drumul la intrebarile ce le stateau pe suflet si pe buze toate fiind foarte interesante pentru Eliza . Dar Ema pusese punctul pe i . Adusese vorba de Uther Pendragon ,rege al Camelotului ce nu suporta deloc magia si ii pedepsea pe cei ce o practicau .
-Dar trebuie sa recunoastem un lucru . Uther , chiar daca nu ii placea magia , tot o folosise in scopuri in a.si salva familia .Insa,nu am putut intelege un lucru . De unde a avut atata cruzime fata de magie . Cu ce motiv ? A fost atacat de cineva ce avea ca dar magia ?
Stia ca erau intrebari sucite si fara inteles dar era interesata de acest subiect.

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
18 Jul 2011, 19:55
Ema zambi incantata. Se simtea mai bine stiind ca si alti elevi cunosteau Legenda Arthuriana. Intrebarile Elizei ii adusesera aminte de cateva zvonuri. Nu vroia sa devieze de la subiect, dar isi dorea sa afle raspunsul. In plus, i se parea putin aiurea sa intrebe mai tarziu, cand vor fi cu siguranta la alta etapa a lectiei. Ridica mana, de data aceasta ezitand usor.
" - In legatura cu acestea. Colega mea a precizat ca Pendragon a folosit magia pentru a-si ajuta familia. Pana la urma, fiul sau, Arthur, a fost un copil nelegitim sau creat prin magie? Am cautat in cartile de la Biblioteca, dar am gasit ambele variante de raspuns. Mi se pare putin ciudat sa fie amandoua adevarate"
Soimeanca ridica delicat din umeri.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
19 Jul 2011, 00:21
"Ohh NU!" tipa Ellena privind ceasul de peperetele camerei ei vopsita albastru sers. Se trezise tarziu, toata noaptea nu facuse decat sa piarda vremea prin diferite carti. Citise o carte cei atrasese atentia despre istoria magiei, ceea cei adusese aminte acum ca avea aceasta ora.
Era devreme dar tot era in inatzrziere. Iasa din camera ei , punandu-si roba lunga cu semnul astropufilor. Desi nu intelesese de ce picase in casa asta, era fericita si mandra unde era. Auzise din vorbe ca profesoara de Istoria magiei este noua si tanara, abia intrata la catedra. Asta o face pe astropufa sa spere ca o va ierta daca va intarzia putin.
Iasa din camera ca un fulger. Bineinteles ca prima data se pierde pe holuti, scari, culoare de care nici nu stia. Se lovise pe drum si de cativa viperini ce bineinteles ca nu o prea admirau pentru sangele ei mal, dar mai rau pentru firea ei mereu voioasa si plina de fericire. Defectul ei era ca atunci cand citea ceva, se incapatana sa citeasca pana la capat, indiferent ca putea pierde nopti si zile, daca ceva ii capta atentia ea pierdea ore intregi sa descopere acel ceva pana la capat. La fel ca noaptea asta. Era asa de zapacita ca nu stia pe unde sa mai mearga, alergand ca o nebuna pe holuri.
Auzise soneria de demult, iar asta o ingrijora deja. Ajunge insa pana la urma unde doreste. La sala unde se preada "Istoria Magiei" . Desi materia ei preferata era "Previziuni despre viitor" , istoria magiei era ceva nou si plin de atractii pentru ea.
Ofteaza lung, realizand ca intarziase, iar inainte de a intra bate sfios la usa, spunandu-si rugaciunea, gata de o mustruluiala ca la carte. Aproape mereu facuse asta, deci era deja obisnuita.
Dupa ce bate, deschide usa si intra incet, plecand capu.
"-Va rog sa ma scuzati, am ...am avut o problema cu trezirea, promit sa nu se mai repete". Spune sfios, rosindu-se cand simte privirile atintite asupra ei. Ridica usor capu si observa profesoara. Ohhh nu! Nu din nou. Ginny, aceiasi Ginny ce fusese si inca era cea mai buna prietena a ei. Abia se abtinea sa zbiere de fericire, vazand-o acolo si fiind mandra ca intarziase la ora ei, Ginny stia prea bine problema asta a ei.
"-Si imi cer scuze si colegilor ca am deranjat ora, inteleg daca o sa ma pedepsiti", spune ea realizand ca deja erau prietene, Ginny era la catedra deci regulile erau aplicabile si pentru ea.

[Image: 2hgfx45.jpg]
I have my dream, I try to stay whit earth, but i look inside my soull

Sig By Ginny ... Thx my loveKiss
19 Jul 2011, 00:28
Intrebarea Emei era una foarte buna,nu continua sa o surprinda pe Ginny,care era tot mai entuziasmata,de intrebarile pe care elevii ei le puneau.
Era bucuraosa ca ii interesau sa afle si secretele intunecate ale Istoriei Magiei,nu nu mai ce e frumos si placut. Magia nu a fost intotdeauna roz si nici nu va fi.
Cand se pregatii sa ii raspunda,usa se deschise brusc si pe ea intra nimeni alta decat Ellena,chicotii,"probabil iar avut probleme cu trezitul" se gandea fata,ca lucrurile sa ii fie mai apoi confirmate de catre eleva.
Zambii si ii facu semn Astropufei sa se aseze intr-o banca.
"-Ei bine Ellena,te iert de data aceasta,dar sa nu mai intarzii okey?"
Fata aproba,iar Ginny isi indrepta atentia spre Ema,care inca mai astepta raspunsul la intrebarea ce o pusese.
-Ema,in legatura cu ceea ce ai intrebat tu,imi este teama ca nu te pot lamurii. Tot ce stiu este insa,ca ambele varinate pot fi adevarate. Insa tine minte,ca este foarte probabil sa ne inselam cu totii!"

[Image: YotrHop.gif]
19 Jul 2011, 00:56
Ellena zambeste multumita, afirmand din cap imediat ce Ginny o trimite in banca. Se aseaza sfioasa undeva langa fereastra mare, scotandu-si cu grija din geanta un pergament si lucrurile trebuincioase orei. Cuminte o asculta pe Ginny ce povestea cu drag despre aceasta materie cu ceilalti. Cam pierduse din ora, dar spera sa isi recupereze cumva cursurile. Desi prin clasa privind scurt realizeaza ca nu cunostea pe prea multi.
Lasa privirea jos, ciufulindu-si zapacita parul. Se pierde putin de ora, gandindu-se la ale ei. De ce era aici..aaah da, pentru a-si controla puterea ei, singura ce o putea stapanii destul de bine, spre deosebire de celalate portiuni si formule separate la care nu se descurca mereu spelndid. Aducandu-si aminte de asta, realizeaza ca ea nu stie nimic despre vindecarea in istoria magiei. Nu stia nimic deoarece nu gasise nimic in cartile ce le tot citise. Nu stia daca avea sa o ajute, dar sfioasa isi formuleaza o intrebare in cap si ridica mana dar dupa ce Ginny terminase deja explicatia anterioara. Nu ii placea sa o deranjeze, mai ales cand o stia profesoara. O admira foarte mult, poate pentru ca mereu luptase sa mearga mai departe, astfel ajunsese unde era acum, iar asta o fascina la prietena ei.
Ginny ii face semn sa raspunda. Se ridica de pe scaun incet intreband balbaindu-se usor. Nu vorbea prea des in public si asta o facea mereu dezorientata.
"-Gi..adica doamna profesoara, am auzit ca vindecarea face parte din puterile vrajitorilor in general, eu doream sa va intreb de cand a aparut si cat de folositoare este in viata unui vrajitor?" abia rostise intreaga fraza fiind plina de emotii. Era tipic ei, tipic Ellenei sa nu poata sa-si controleze emotiile.

19 Jul 2011, 23:50 (This post was last modified: 19 Jul 2011, 23:50 by Melisse Y. Carter.)
  • Melisse stia raspunsul la intrebarea Ellenei, fapt pentru care izbuti sa ridice mana si sa se ridice inainte ca profesoara sa ii dea voie, raspunzandu-i astropufei:
    - Stiu ca Vindecarea nu are un an anume, de cand este facuta. Si stiu ca inca de la inceputuri, oamenii se vindecau unii pe altii, iar pe la inceputul anilor 100 existau locuri speciale si, in orice caz, oameni anume la care se duceau ranitii. Vindecarea este foarte folositoare pentru un vrajitor, deoarece ea ii scapa de la moarte.
    Statea cu spatele drept, raspunzand clar. Spera ca tot ceea ce spuse sa fie corect. Spera asta din toata inima.

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

20 Jul 2011, 02:38
Ellena o asculta fericita pe Mellisa ce isi spusese parerea imediat clar si sincer. Afiseaza un zambet bland, prietenos multumita de raspuns. Insa nu se poate abtine, asa ca indrazneste sa continue si ea sperand sa nu greseasca.
"Multumesc Mellisa, as dori sa mai completez ceva. " Spune Ellena incepand sa-si revina din starea ei de zapacita si timida.
"Am auzit ca exista doua feluri de vindecare, nu stiu sigur cum se numesc, dar exista vindecarea simpla a incuiatilor si vindecarea avansata a vrajitorilor, carora le este mai usor sa se vindece. Acestia folosesc puterea lor interioara sa se vindece pe ei sau camarazii lor folosinfu-se de incantatii si de credinta. Incuiatii nu pot folosii decat metode simple si materiale de vindecare, care nu garanteaza vindecarea sau viata, pe cand un vrajitor cu aceasta putere se foloseste de puterea interioara si de bagheta ca sa inchide rani grave si sa salveze mult mai repede vieti. Nu stiu daca este adevarat, am citit intr-o carte de la biblioteca si am fost interesata..." spune Ellena zambind fericita, in timp ce toti din clasa tacusera pana ea terminse de spus cuvintele ei.
Mellisa zambeste afirmand usor din cap. Acum si eu si ea asteptam raspunsul profesoarei ce ne privea oarecum uimita de raspunsurile fetelor foarteinteresate de noul subiect dezvoltat de Ellena.

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia III ~Egitpul Antic.~ Ginny Anne Alden 3 1,237 20 Mar 2012, 20:53
Last Post: Julieta D. Thibault
  Lectia II ~Magia Mayasilor~ Ginny Anne Alden 32 5,356 09 Aug 2011, 13:48
Last Post: Ginny Anne Alden