Thread Closed 
My dream
05 Jul 2011, 15:02
Crystal ramase tacuta dupa aceasta explicatie. Toate gandurile i se invarteau prin cap ca intr-un stup de albine. Avea grija sa isi ascunda sentimentele, acoperindu-si fata cu obisnuita masca indiferenta.
"Mi-e frica" spuse Crystal brusc.
Nu se asteptase sa spuna lucrul acesta, dar chiar era adevarat. Ii era foarte frica. Ar fi vrut sa nu se fii uitat niciodata in acea Oglinda.
Lacrimi fierbinti ii incetosara privirea pe care le sterse instantaneu.

i am death, the destroyer of world
[Image: tumblr_meezetRVA51rr9hnvo1_250.gif] [Image: tumblr_meezetRVA51rr9hnvo2_250.gif]
Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive.
Find all posts by this user
05 Jul 2011, 21:07
Tacu pentru cateva clipe. Gandurile se zbateau inauntrul ei precum o pasare ce dorea sa evadeze din casa in care era tintuita pentru a vedea ultima oara lumina soarelui, pentru a se preschimba in ceva plin de gratie, cu aripile fluturand. Simtea ca se sufoca, asa ca incerca sa-si recapete cat mai repede rasuflarea. Captiva in propriile-i ganduri, ar fi putut spune.
- Toti oamenii simt frica la un moment dat, spuse ea, incet. Frica atunci cand vad puterea ce ar putea sa o aiba.
Putere, acela era cuvantul. Oglinda lui Erised ii arata ca un pacat era cea mai arzatoare dorinta a ei - dar daca ea se uita doar la o iluzie? Ceva care nu era real? Ei, bine, atunci generatii intregi de oameni s-au inselat in privinta Oglinzii.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
08 Jul 2011, 11:08
Crystal zambi.
"Multumesc", spuse ea dupa cateva momente.
Ii multumise pentru ca acum intelegea. Intelegea ca putea avea puterea. Frica de mai devreme disparuse. Era gata acum. Putea avea aceea putere. Si la fel de bine putea sa nu o aiba. Mintea ei gandea diferit acum. Avea o alta perspectiva asupra visului sau.
"Daca nu te superi, as vrea sa-ti dezvalui ce am vazut eu. Si daca poti sa ma ajuti sa nu-mi ating visul niciodata" ii spuse Crystal lui Desiree.

[Image: tumblr_meezetRVA51rr9hnvo1_250.gif] [Image: tumblr_meezetRVA51rr9hnvo2_250.gif]
14 Jul 2011, 11:07
Nedumerirea se intipari in trasaturile chipului ei. Cercetasa isi privi derutata colega. Ce dorinta putea fi atat de rea incat colega ei sa nu doreasca sa se indeplineasca? Mai auzise si despre astfel de situatii. Oameni care priveau in Oglinda si care vedeau moarte si distrugere. Oare colega ei vedea acele lucruri reflectandu-se in Oglinda?
Se indoia. Numai privind-o pe Crystal, putea sa zica ca nu isi dorea asa ceva.
- O sa incerc, aproba ea din cap.
De parca ar fi putut sa impiedice ea sa se indeplineasca dorintele altei persoane. Nu dori sa dea glas acestui gand, fiindca pur si simplu se temea de insemnatatea lui.
- Deci , ce vezi?

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
14 Jul 2011, 11:14
"Moarte. Si distrugere. Cauzate de mine." spuse Astropufa cu ochii pe fata ei de marmura, ireala din Oglinda. "Ma vad pe vampir."
In realitate chipul ii era trist, suferind, pe cand Oglinda ii arata latura hotarata si nepasatoare a ei. Latura cruda.
Crystal se intoarse cu fata spre Desiree, nevrand sa mai vada reflexia din Oglinda.
"Nu vreau asta. Sau, cel putin cred ca nu vreau. Nu vreau sa indeplinesc acest vis. Ar fi groaznic." spuse Crystal, judecata revenindu-i complet.
Confuzia disparu complet. Nu voia sa fie vampir.
Imaginea din Oglinda se incetosa incet.

14 Jul 2011, 18:57
O observa pe Crystal stand in dreptul Oglinzii lui Erised si se intreba ce vedea ea reflectat acolo. Daca a marturisit ca nu dorea sa aiba acea dorinta... oare reflexia se va schimba, cea mai arzatoare dorinta a ei va fi inlocuita de alta?
Nu stia sigur ce se va intampla in continuare. Nu cunoscuse nicio persoana careia sa-i fie inlocuita dorinta imediat ce o negau, ci, din contra, stia chiar pe cineva care vazuse moarte in Oglinda ani intregi, fara ca reflexia sa se schimbe vreodata. Ce se va intampla cu Crystal?
- E alegerea ta, murmura ea. Intotdeauna a fost si intotdeauna va fi doar alegerea ta.
Nu dori sa mai adauge ca si ea dorea sa nege dorinta ce se afla inauntrul ei. Dar deja nu mai avea nicio speranta - imediat ce isi vazuse reflexia in Oglinda stiuse ca isi dorea putere mai mult decat orice altceva.

Love you, Bells.
18 Jul 2011, 14:54 (This post was last modified: 18 Jul 2011, 14:55 by Raphael Olivier.)
Crystal reflecta tacuta la ce spusese Desiree. Da, era alegerea ei. Si atunci, de ce nu putea sa o schimbe? Se uita la oglinda din fata ei si ramase nemiscata. Fata de marmura din Oglinda era incetosata si indepartata. In schimb, alta imagine isi facea loc, inabusind-o pe prima.
Acum, fata vampir din oglinda disparuse cu totul, fiind inlocuita de imaginea lui Crystal la Hogwarts. Dar nu era eleva. Avea o caietel in mana si saluta copiii ce treceau in graba pe langa ea. Era profesoara la Hogwarts.
"Oare s-a mai intamplat asa ceva vreodta in istoria Oglinzii?" murmura Crystal, ca pentru sine.

19 Jul 2011, 15:20
- Ce sa se intample? murmura Cercetasa.
Dar apoi intelese ca dorea sa spuna Crystal. Privea in Oglinda, parca dorind sa vada dincolo de reflexiile ei. Astropufa a respins fosta ei dorinta, spunand ca nu doreste sa se indeplineasca; iar Oglinda se mulase dupa voia ei.
- Oglinda nu mai arata dorinta de a fi vampir, ii raspunse Crystal. Arata cu totul altceva.
Se intreba ce vedea tanara oglindindu-se in obiectul acela vechi, plin de praf. Nu era corect. Cercetasa nu dorise niciodata putere, dar Oglinda impinsese temerea afara din trupul ei. Reflexia ei dorea numai putere si era sigura ca va ramane mereu asa.
- Ce arata? intreba ea, cu voce scazuta.

Love you, Bells.
30 Jul 2011, 09:54
"Sunt profesoara!, exclama Crystal, nevenindu-i sa creada.
Zambea larg spre reflexia ei, uimita de intorsatura convenabila a situatiei. Era extrem de fericita si stia ca dorinta de a fi vampir se duse pentru totdeauna.
Dupa ce entuziasmul i se mai potoli, Crystal se gandi o clipa si se intoarse spre Desiree.
"Am fost cam rea ca am vorbit doar despre ce vad eu si am facut atata drama", spuse Crystal, stanjenita. "Daca vrei, poti sa-mi spui si ce ai vazut tu in oglinda."

30 Jul 2011, 18:34
  • Cercetasa zambi nostalgica. Nu prea intelegea de ce dorinta arzatoare a lui Crystal era sa devina profesora- nu intelegea cum de unii studenti se simt legati de Hogwarts si decid sa ramana in scoala chiar si dupa ce termina studiile. Ok, sunt amintirile la mijloc , de care nu te poti desparti indiferent de ce treci - insa nu i se parea un motiv suficient de puternic. Ea, personal, abia astepta sa plece din Castel.
    - Crede-ma, nu cred ca ai fost rea, raspunse ea. Cat despre ceea ce vad eu in Oglinda.. ei, bine, sunt doar pacate. Mandrie. Dorinta de putere. Gelozie. Toate la un loc.
    Schita un zambet vag in coltul buzelor. Zambea indiferent de situatie; nu conta daca era amuzata, iritata sau nepasatoare.

Love you, Bells.
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Dream with eyes wide open Roseline C. L. White 47 8,765 10 Aug 2012, 15:04
Last Post: Colin Hawkeye Rovson
  Dream girl Artimei N. Denver 17 3,688 11 Dec 2011, 20:13
Last Post: Veronique A. Dupont