Vedete
23 May 2007, 09:49
auzi dak nu stiai nu imi mai plac! sunt in uitare baietii... imi place rockul rock!

[Image: gofcostume1172751yk9.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
23 May 2007, 10:39
pai mie imi place house,trance,minimal..mai mult genurile astea de muzica ascult bine,imi place si pop-ul(rihanna,beyonce,pcd),dance-ul(christina aguilera,shakira) si din muzica romaneasca nu prea am favoriti dar imi plac unele melodii ale andei adam,alex,parazitiisi cam atat deocamdata,ca nu imi mai trec altele prin minte
23 May 2007, 20:53
mie imi place 50 cent, snoop dog, evangescence, tokio hotel ( hi fleur si eu sunt fan) si eminem (hi Julia! o alta fana )

Happy Holidays

[Image: 50079574jv4.gif]

(by Ginny Potter)
25 Jul 2007, 16:45
Eu sunt fana Shakira (va rog, spuneti-mi k NU si-a vopsit parul mov, NU l-a scurtat si NU si l-a indreptat :shock: ... Ha ha, trebuie sa fie doar o peruca nu-i asa????????
De asemenea, am placerea sa va desemnez k medalia de aur pentru cea mai buna formatie (socotita de mine cea mai buna) o ia... Shakira + Beyonce ! Melodia intitulata "Beautyful Liar" (nush dak am scris bine) a vrajit inimile multor fani !(wow, chiar am talent de prezentatoare!)
02 Aug 2007, 21:59
Well trupele din strainatate,precum si actorii sunt intr-adevar mai talentati:
Trupe/artisti fav:Nana,Evanessence,Scorpions,Green day,Red hot chili pepers,Panic!At the disco,My chemical romance[,,mama" rox],EMIL ,Pistol cu capse,Alice cooper,Good charlote,Sex pistols,Fall out boy,Gorillaz,Simple plan ,Hillary duff ,Alice Cooper etc.
Actori: Emma Watson,Tom Felton [Toti actorii din HP]

[Image: hhrxf6.png]
02 Aug 2007, 22:40
mie imi place fffffff mult Evanescence si Linkin Park :tongue: !!sunt inebunita dupa ei....
+++++Blakc eyed peas,Meat Loaf,The Cardigans,Beyonce dar ascult de toate
Actori(actrite):Angelina Jolie,Gary Oldman(Sirius),Imelda Stauton(Umbridge),Keira Knightley,Hugh Laurie etc
Din tara doar une melodii care apar si imi plac,dar nimeni in special Smile
02 Aug 2007, 22:42
Mie imi plac toti actorii care joaca in HP
06 Aug 2007, 23:06
Trupe/artisti : RBD, Black Eyed Peas, Thalia, PussyCat Dolls, Rihanna, Beyonce, Shakira
Actori : Emma Watson, Daniel Radcliffe, Marlene Favela !!

[Image: Evanna-Lynch-as-Luna-Lovegood-799.jpg]
07 Aug 2007, 11:30
Pai eu ascult cam tot...
O uras p Shakira,manelele si muzica populara..Deci si cantaretzii..
Pai,imi place mult cum canta Alex,Hanna,B.U.G. Mafia,Thalia etc..
Actori...Nuj ce sa zic..Ana Patricia Rojo,Thalia...etc..Multzi care acum nu-mi trec prin minte!
Fotbalisti(Sunt si ei vedete): imi plac multzi Happywide!!Mai ales cei de la CFR Cluj si Inter Milan Happywide!

[Image: 4pclz01.jpg]
15 Aug 2007, 21:47
Imi place foarte mult de hillary duff,anahi(rbd),vanessa villela(a jucat intr-un film si de atunci sunt fana),fergie(black eyed peace),avril lavigne(o adooor),rihanna(cat de cat..imi place foarte mlt mel."umbrella",alfonso herrera(rbd)...
urasc:britney spears,shakira,thalia si natalia oreiro si scuze fanilor,dar asta e parerea mea.

[Image: hufflepuff.gif]

[Image: emma.png]