Vedete
|
23 May 2007, 09:49
|||
|
|||
auzi dak nu stiai nu imi mai plac! sunt in uitare baietii... imi place rockul rock!
![]() |
|||
23 May 2007, 10:39
|||
|
|||
pai mie imi place house,trance,minimal..mai mult genurile astea de muzica ascult bine,imi place si pop-ul(rihanna,beyonce,pcd),dance-ul(christina aguilera,shakira) si din muzica romaneasca nu prea am favoriti dar imi plac unele melodii ale andei adam,alex,parazitiisi cam atat deocamdata,ca nu imi mai trec altele prin minte
|
|||
23 May 2007, 20:53
|||
|
|||
mie imi place 50 cent, snoop dog, evangescence, tokio hotel ( hi fleur si eu sunt fan) si eminem (hi Julia! o alta fana )
Happy Holidays
![]() (by Ginny Potter) |
|||
25 Jul 2007, 16:45
|||
|
|||
Eu sunt fana Shakira (va rog, spuneti-mi k NU si-a vopsit parul mov, NU l-a scurtat si NU si l-a indreptat :shock: ... Ha ha, trebuie sa fie doar o peruca nu-i asa????????
De asemenea, am placerea sa va desemnez k medalia de aur pentru cea mai buna formatie (socotita de mine cea mai buna) o ia... Shakira + Beyonce ! Melodia intitulata "Beautyful Liar" (nush dak am scris bine) a vrajit inimile multor fani !(wow, chiar am talent de prezentatoare!) |
|||
02 Aug 2007, 21:59
|||
|
|||
Well trupele din strainatate,precum si actorii sunt intr-adevar mai talentati:
Trupe/artisti fav:Nana,Evanessence,Scorpions,Green day,Red hot chili pepers,Panic!At the disco,My chemical romance[,,mama" rox],EMIL ,Pistol cu capse,Alice cooper,Good charlote,Sex pistols,Fall out boy,Gorillaz,Simple plan ,Hillary duff ,Alice Cooper etc. Actori: Emma Watson,Tom Felton [Toti actorii din HP] ![]() |
|||
02 Aug 2007, 22:40
|||
|
|||
mie imi place fffffff mult Evanescence si Linkin Park :tongue: !!sunt inebunita dupa ei....
+++++Blakc eyed peas,Meat Loaf,The Cardigans,Beyonce dar ascult de toate Actori(actrite):Angelina Jolie,Gary Oldman(Sirius),Imelda Stauton(Umbridge),Keira Knightley,Hugh Laurie etc Din tara doar une melodii care apar si imi plac,dar nimeni in special ![]() |
|||
02 Aug 2007, 22:42
|||
|
|||
Mie imi plac toti actorii care joaca in HP
|
|||
06 Aug 2007, 23:06
|||
|
|||
Trupe/artisti : RBD, Black Eyed Peas, Thalia, PussyCat Dolls, Rihanna, Beyonce, Shakira
Actori : Emma Watson, Daniel Radcliffe, Marlene Favela !! ![]() |
|||
07 Aug 2007, 11:30
|||
|
|||
Pai eu ascult cam tot...
O uras p Shakira,manelele si muzica populara..Deci si cantaretzii.. Pai,imi place mult cum canta Alex,Hanna,B.U.G. Mafia,Thalia etc.. Actori...Nuj ce sa zic..Ana Patricia Rojo,Thalia...etc..Multzi care acum nu-mi trec prin minte! Fotbalisti(Sunt si ei vedete): imi plac multzi ![]() ![]() ![]() |
|||
15 Aug 2007, 21:47
|||
|
|||
Imi place foarte mult de hillary duff,anahi(rbd),vanessa villela(a jucat intr-un film si de atunci sunt fana),fergie(black eyed peace),avril lavigne(o adooor),rihanna(cat de cat..imi place foarte mlt mel."umbrella",alfonso herrera(rbd)...
urasc:britney spears,shakira,thalia si natalia oreiro si scuze fanilor,dar asta e parerea mea. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|