Thread Closed 
As I lay dying
16 Jul 2011, 14:03
Desiree ofta vazand entuziasmul Cercetasei. Nu intelegea de ce era atat de optimista - in fond, amandoua riscau sa fie exmatriculate de la Hogwarts.
- Unde e clasa de Previziuni despre Viitor? intreba ea.
Nu avea idee pe unde o ducea Ainsley. Nu se mai plimbase niciodata pe acele coridoare.
- Pe langa Turnul de Vest, ii raspunse, relaxata. Trebuie sa urcam o gramada de scari.
Ainsley suspina teatral, ceea ce o facu sa-si dea ochii peste cap. Spre norocul lor, coridoarele din acea parte a Castelului erau pustii si nu riscau sa se ascunda din nou in spatele unor armuri. Majoritatea oamenilor din tablouri dormeau sau nu le dadeau atentie celor doua.
Noroc chior, isi zise ea, examinand tablourile. Nu stia ce ar fi facut daca toate persoanele de acolo le-ar fi urmarit.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
17 Jul 2011, 21:54
Nu mai stia de cand urca treptele spre clasa de Previziuni despre Viitor. Dar, intr-un final, scarile se oprira si ajunse pe o suprafata neteda. Chiar rasufla usurata dupa atatea minute de mers.
O conduse pe colega ei catre o usa de langa clasa de Divinatie.
- Aici este, o anunta ea.
Colega ei aproba din cap si isi lasa mana pe clanta. Usa se deschise cu un scartait zgomotos, ca si cand nimeni nu ar mai fi intrat in acea incapere de mult timp. Praful se starni in momentul in care cele doua Cercetase au pasit in acea camera.
Desiree tusi scurt, apoi o intreba:
- De cand n-ai mai fost aici? Doi, trei , patru ani?

[Image: coldworld.png]
I lost my taste for this ,I'll keep my pride.
Find all posts by this user
17 Jul 2011, 21:59
Ainsley clatina din cap, vadit amuzata de reactia Cercetasei.
- Hmm.. cred ca ultima oara a fost saptamana trecuta, rase ea.
Apoi ridica nestiutoare din umeri. Desiree ii arunca o privire sarcastica peste umar, intrebandu-se din nou de ce colega ei credea atat de mult in reusita celor doua.
- Nu te cred, mormai ea.
Ainsley insa nu ii raspunse. In schimb, incepu sa se plimbe prin incapere. Desiree arunca o privire prin jur - era o camera spatioasa, folosita pentru depozitare. Vazu pe o masa cateva cescute albastre de ceai si, intr-un colt, niste pachete de carti de Tarot. Dar mare parte a incaperii era ocupata de zeci de globuri pentru prezicerea viitorului.
- Ce zici? Ne incercam norocul la astea?

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
19 Jul 2011, 19:43
Ii arata colegei ei globurile de cristal, iar asta o facu sa pufneasca in ras pentru un scurt moment. Ainsley era surprinsa ca Desiree reactiona atat de rau sub presiune. Crezuse ca avea o dram de stapanire in situatiile de genul asta.
- Ne trebuie o Clepsidra, nu un glob de cristal, murmura Desiree.
Mda, si ne incercam norocul acolo. M-am prins de asta. Totusi, nu comenta nimic la remarca Cercetasei. Privirea i se plimba prin camera , la cartile de tarot si cescutele de ceai.
- Cred ca e distractiv sa fii profesor de Previziuni despre Viitor, spuse ea. Nu pare atat de grea materia.
O vazu pe Desiree cum tresare la auzul cuvintelor pe care le-a rostit. Cu siguranta se asteptase la ceva mai multa liniste.

19 Jul 2011, 20:02
- Nu conteaza cat de distractiv e, murmura Cercetasa. Conteaza cati bani obtii.
O auzi pe Ainsley pufnind in ras undeva in spatele ei, dar nu-i dadu atentie. Venise in incaperea acea cu un scop - sa gaseasca o Clepsidra a Timpului. Ainsley nu avea decat sa discute cu ea insasi, daca tot avea atata chef de vorba.
Ofta. Daca nu aveau sa gaseasca Clepsidra acolo.. unde aveau sa mearga? Nu pot sa plec de aici fara Clepsidra, hotari ea. Continua sa caute printre frunze de ceai si globuri de cristal, prinzand din priviri fiecare stralucire palida a sticlei.
Apoi vazu ce cauta. Intinse mana, nerabdatoare sa simta intre degete lantul ruginiu si sticla clepsidrei.

Love you, Bells.
19 Jul 2011, 20:10
Examina un glob de cristal in clipa in care auzi glasul lui Desiree. Vedea prin sticla numai ceata, nimic care sa fie clar conturat.
- Cred ca am gasit ce cautam.
Glasul ei era tremurator. Ainsley isi ridica privirea catre colega sa si o vazu tinand in palme o clepsidra minuscula, ce era legata cu un lant.
- De unde stii ca asta e ce cautam? intreba ea, curioasa.
Clepsidra pe care o gasise Desiree arata ca una obisnuita. Cu siguranta ca Ainsley nu s-ar fi gandit vreodata ca ar putea ajunge in trecut cu ajutorul ei. Cercetasa arunca o privire dispretuitoare catre ea, apoi continua sa examineze clepsidra.
- Hei, am glumit, rosti Ainsley, dandu-si ochii peste cap. Te cred.

19 Jul 2011, 20:22
Stia ca acea era Clepsidra pe care o cautau; pur si simplu simtea asta. Parca erau niste voci inauntrul sticlei ce reverberau in palmele ei. Schita un zambet larg, dupa care ii arunca o privire lui Ainsley.
Voise sa-i spuna sa vina langa ea, ca sa testeze Clepsidra, dar tanara se uita atenta intr-un glob de cristal. Parea sa fi uitat ca aveau o misiune in acea seara.
- Iti incerci norocul? intreba Desiree, ironica.
Ainsley nici macar nu a tresarit cand i-a auzit vocea, asa cum facuse ea. Incepu sa vorbeasca, calma, dar privirile tot inspre globul de cristal ii erau indreptate.
- Mda, cam asa ceva. Prima oara am crezut ca porcaria asta nu merge.
Agita globul de cristal in fata ei ca sa-si intareasca spusele.
- Dar acum parca vad ceva, continua Ainsley.

Love you, Bells.
19 Jul 2011, 20:33
Nu-si ridica privirea catre Desiree, ci continua sa priveasca in globul de cristal. Nu voia sa piarda nimic - nu voia sa piarda sansa de a vedea silueta conturandu-se in ceata.
- Cum adica vezi ceva?
Remarca cu satisfactie ca obtinuse interesul colegei ei. In sfarsit reusise sa o faca sa uite de calatoria in trecut, macar pentru cateva clipe.
- Nu ai fost niciodata la o ora de Divinatie? intreba Ainsley, calma.
Silueta se contura in continuare.
- Ce vezi? repeta Desiree, cu o hotarare de nestramutat.
- Un batran cu o lampa veche in mana. Nu-i vad chipul, dar pare hotarat.
Isi musca plictisita buzele. Nu ar fi putut sa vada ceva un pic mai clar? Dar silueta se incapatana sa devina mai bine conturata.

19 Jul 2011, 20:43
Desiree pufni, amuzata. Un batran cu o lampa in mana? Ainsley deja exagera. Punea pariu ca doar inventase povestea aceea ca s-o distraga de la Clepsidra.
- Hai, vino aici, se rasti Cercetasa.
Ainsley ofta si arunca cu nonsalanta globul la o parte. Sticla se sfarama in cateva momente si se imprastie la podea. O ceata densa, stranie, iesi din fostul glob. Desiree se cutremura, involuntar, dar isi reveni in scurt timp ca sa aprecieze daunele.
- Genial, murmura ea. Acum o sa-si dea toata lumea seama ca am fost aici.
Colega ei isi dadu ochii peste cap. Ainsley isi scoase bagheta din buzunarul robei si murmura "Evanesco!". Bucatile taioase de sticla disparura imediat.
- S-a rezolvat, ii spuse Ainsley, cu un zambet larg intiparit pe chip.
- Ma indoiesc. Profesoara tot va observa ca lipseste un glob.

Love you, Bells.
20 Jul 2011, 20:52
Ainsley se abtinu sa rada . Colega sa isi facea prea multe griji in legatura cu toate nimicurile de pe lume.
- Promit ca nimeni nu va observa ca am fost aici, spuse ea.
Amintirea batranului ce aparuse in globul ei de cristal ii reveni in minte. Fusese invatata sa fie precauta si superstitioasa - de aceea, era mai mult decat sigura ca batranul era un semn divin.
- De parca promisiunile tale ar valora ceva, murmura Desiree.
Ainsley dorea sa protesteze, insa Cercetasa o intrerupse, continuandu-si sirul gandurilor.
- Ma rog, sa presupunem ca nu s-a intamplat nimic aici. Hai, vino. Cred ca stiu cum se foloseste Clepsidra asta.
Desi sceptica, Ainsley se apropie.

Thread Closed