The Darkside
21 Jul 2011, 22:24 (This post was last modified: 21 Jul 2011, 22:24 by Cassandra Alden.)
The Darkness
Just me and Ginny

Trecuse de mult de ora de culcare, iar eu intr-un sfarsit reusisem sa ies din castel. M-am uitat la ceas, arata ca este 3 si 10 minute "mda, probabil de aia a adormit si cel care supravegheaza holurile". Da, intr-adevar era tarziu si imi era si mie foarte somn, dar nu ma puteam lasa distrasa, vroiam sa intru in Padurea interzisa. Nu stiu exact de ce vroiam sa intru acolo, poate cuvantul "interzis" din numele acesteia ma facuse si mai curioasa despre ce se afla inauntru decat daca i se zicea simplu "Padurea de Langa". Probabil asa nu as fi vrut niciodata sa intru.
Eram singura intr-un loc foarte periculos, asta imi facea adrenalina sa imi curga de nebuna prin vene, dar cand am auzit niste pasi in spatele meu mi-am dat seama ca nu e totul atat de simplu cum credeam,pentru o secumda am inghetat,apoi m-am intors si era....

[Image: a-1.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22 Jul 2011, 13:34
Trecuse de mult de coliba lui Hagrid si se indrepta sfioasa spre inima padurii. Stia ca era complet ticnita. Adica era singura care avea o atractie nebuna spre acea padure.
Rase usor si isi caltina capul in semn de negare. Isi dadu parul dupa ureche,si continua sa inainteze prin padure.
La un moment dat o umbra a unei siluete se profila in fata fetei la cativa metri. Isi scutura capul cu indarjire,sigur nu era ceea ce credea,adica nu prea mai izbutea nimeni sa mai iasa la orele astea singuri de nebuni prin padure.
Se impiedica de o creanga si atunci cazu,ecoul strabatu toata padurea facand-o pe fata sa inghete. La fel si silueta ce era indeparatata.
"-Cine-i acolo?" Intreba Ginny incercand sa se ridice de pe pamant.

[Image: YotrHop.gif]
22 Jul 2011, 18:01
Cand s-a intors era Ginny care era cazuta. La inceput a sperat numai ca aceasta nu i-a vazut fata, deoarece era profesoara si nu stia ce i-ar face sa o gaseasca aici, dupa aceea al doilea gand a fost sa fuga, dar apoi a realizat cu adevarat ca Ginny era pe jos si atunci s-a hotarat sa se avante din nou prin intuneric pentru a verifica daca totul este in regula. In timp ce alerga spre Ginny, Cassandrei ii batea inima cu viteza luminii de frica sa nu o fi atacat ceva pe Ginny, ceva ce ar putea sa o atace si pe ea.
-Esti bine? a intrebat cand a ajuns langa aceasta.

[Image: a-1.jpg]