Prima oara aici....
|
20 Jul 2011, 00:00
|||
|
|||
Mergeam cu taxi-ul spre gara, nu ca mama sau tata nu ar fi vrut sa ma duca ei, dar nu am vrut eu, nu mai aveam 6 ani si mergeam pentru prima data la scoala ca sa am nevoie de ei sa vina cu mine, desi trebuie sa recunosc ca emotiile mele de acum erau similare cu cele de atunci "oare cum vor fii colegii?" "Sper ca profii sa fie de treaba?" "Daca nu o sa ma inteleg cu nimeni aici?", numai astfel de intrebari imi vuiau prin cap.
-Domnisoara, face 10 dolari, mi-a spus soferul nervos, cred ca mai zisese asta de cateva ori iar eu nu il auzisem, dar ce conteaza? Pentru asta i-am dat 15 sa nu ma injure dupa pe la spate. Cand am ajuns la gara si m-am uitat la biletul de tren unde scria 9 si 3/4 ma gandeam in ce gara ciudata am ajuns. Auzi, 9 si 3/4, asta chiar e amuzant. Am ajuns la peronul 9, dupa aceea la peronul 10. "hei, stai asa, unde e peronul ala ciudat?" nu era nicaieri. "Super, acum ce s-o mai fi intamplat? Si-au batut unii joc de mama si i-au dat un bilet inexistent? Sau daca l-au facut chiar ai mei ca sa plec odata de acasa si sa ii las in pace?". Nu stiam ce sa fac asa ca m-am asezat pe valiza si am inceput sa plang, riscand ca lacrimile sa imi distruga tot machiajul. ![]() |
|||
22 Jul 2011, 15:46
(This post was last modified: 22 Jul 2011, 18:02 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
OOC: Sper sa nu e vreo problema ca am continuat eu X_X daca e ceva da PM si sterg postul
![]() BIC: Jennifer Aparuse alaturi de mama ei in fata garii.Isi luase caruciorul unde isi pufe cufarul si intra in gara.
Mama ei Disparuse inapoi acasa, deoarece trebuia sa plece la Minister. Jennifer mergea usor prin gara, indreptandu`se inspre zidul prin care treci pe peronul 9 si 3/4. Cercetasa seorpi o secunda pe loc pentru a vedea daca nu pierduse biletul de tren.Cauta in blugi mai intai, dar acolo nu era.Dupa aceea cauta in buzunarul hanoracului, gasindu`l acolo.Il puse in blugi ca sa fie mai in siguranta.Atata ii trebuia, sa il piarda.. Isi continua mersul, ajungand in fata zidului.Vazu ca intre peroanele 9 si 10 o fetita statea pe valiza sa plangand. Jennifer presupunea ca era in anul I la Hogwarts, si nu gasea peronul. Jennifer se indrepta spre ea asezandu`se pe vine in fata ei. -Hey, ce ai patit? intreba Jennifer pe fata infiripandui`se un zambet calduros. |
|||
22 Jul 2011, 17:54
|||
|
|||
![]() ![]() |
|||
22 Jul 2011, 18:02
(This post was last modified: 22 Jul 2011, 18:02 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
Jennifer statea in fata micutei incercand sa o linisteasca.Dintr`o data auzi vocea lui Heather in spatele ei.
-Doamne Jennifer,te joci din nou cu sange-malii? se rasti ea la Cercetasa Jennifer se intoarse brusc, uitandu`se la Heather cu o spranceana ridicata. -Buna si tie, Heather, spuse Jennifer rece.Cum adica ma joc cu sange-malii? continua ea cu spranceana ridicata. Chiar nu intelegea ce vruse sa spuna Heather prin intrebarea asta.Jennifer niciodata nu avuse ceva cu sange-malii. -Si cred ca gresesti persoana, mai spuse Cercetasa.Din cate stiu, tu ai ceva cu ei, nu eu. |
|||
22 Jul 2011, 19:07
|||
|
|||
In timp ce fata cea noua incerca sa afle ce s-a intamplat cu Cassy, iar ea nu ii puteam raspunde deoarece rauri de lacrimi ii inundau fata, aceasta a auzit pe cineva din spate zicant nervoasa:
"-Doamne Jennifer, te joci din nou cu sange-malii?" nu neaparat tonul vocii fusese cel care o enervase pe Cassy, ci mai mult faptul ca ea chiar nu era un sange-mal, parintii ei erau amandoi vrajitori, ceea ce, din cate stia ea o facea chiar un sange pur, doar pentru ca alesese sa traiesca printre incuiati, nu inseamna ca era un sange-mal. Aceasta observatie a fetei blonde chiar o facu pe Cassy sa poata sa vorbeasca, ba chiar ii venea sa tipe la acea noua fata, dar inainte sa apuce sa spuna ceva, observa ca prima fata luase initiativa si ii raspunse celeilalte: "-Buna si tie, Heather, spuse Jennifer rece.Cum adica ma joc cu sange-malii?" deci pe fata noua o chema Heather, bine de retinut. Oare in ce an era? Dar din nou inainte sa apuce Cassy sa spuna ceva, prima fata continua: "-Si cred ca gresesti persoana,din cate stiu, tu ai ceva cu ei, nu eu." "-Nu sunt un sange-mal!" a reusit in sfarsit Cassy sa spuna."Parintii mei sunt amandoi vrajitori, dar eu nu am vrut sa traiesc in lumea lor, am stat in lumea incuiatilor, cel putin pana acum, iar acum am ajuns in afurisita asta de gara si caut un peron inexistent, un anumit peron 9 si 3/4." a zis ea reusind sa nu izbucneasca din npou in plans, fiind total pierduta in aceasta gara imensa, fara sa vrea sa sune dupa ajutor. ![]() |
|||
22 Jul 2011, 19:36
(This post was last modified: 22 Jul 2011, 19:56 by Fleur Delacour.)
|||
|
|||
![]() ![]() |
|||
22 Jul 2011, 20:10
|||
|
|||
Jennifer tresari cand tanara pe car eincerca sa o consoleze tipase ca nu este un sange-mal.Pe deasupra era si suparata ca nu gasea peronul.
Jennifer incepu sa chicoteasca, nu stiuse cum era aceasta senzatie deoarece ea venise cu parintii, dar era curioasa intr`un fel. -Jennifer,Jennifer,Jennifer,tu chiar nu te schimbi niciodata!Ah,am uitat,esti o cercetasa, ii spuse Heather lui Jennifer. "Vechea poveste" isi spuse Jennifer in gand, dandu`si ochii peste cap. -Draga mea Heather, chiar nu o sa ma schimb niciodata.Chiar daca eram si il alta casa, spuse Jennifer calma.Si stii ceva?Chiar nu am chef de sa ma cert cu tine in momentul asta, asadar ar fi mai bine sa ma lasi in pace, continuase ea cu aceeasi voce calma. Jennifer se intoarse cu fata spre fata care plangea. -Numai plange, ii spuse ea stregandu`i lacrimile.Stiu eu cum sa ajungem la peronul 9si 3/4, spuse Jennifer. Si eu sunt la Hogwarts. Isi amintise ca uitase sa ii spuna ceva lui Heather. -Aa, si apropo draga, ar fi bine sa o lasi in pace pe boboaca, spuse Jennifer zambind. |
|||
22 Jul 2011, 20:42
|||
|
|||
"-Numai plange, stiu eu cum sa ajungem la peronul 9si 3/4, spuse Jennifer.
Si eu sunt la Hogwarts." Cand Cassy a auzit aceste cuvinte era atat de fericita, deci nu facuse nimeni nici o gluma prosta cu acel peron 9 si 3/4, totul era in regula, va ajunge la Hogwarts, tocmai cand Cassy se ggandea la asta, fata continua: "-Aa, si apropo draga, ar fi bine sa o lasi in pace pe boboaca." cand a auzit asta, Cassy era mirata, dar si foarte recunoscatoare acestei fete pe care nici macar nu o cunostea. Fata cea blonda nu parea prea interesanta de vorbele celelilalte, dar nici indiferente nu ii erau, ceea ce era foarte bine."Ce ciudata este lumea vrajitorior, nici nu am ajuns la Hogwarts si deja mi-am facut o dusmanca, dar si o prietena" se gandi Cassy in timp ce se ridica de pe cufar gata sa sara si sa o ia in brate pe fata care ii luase apararea. "- Iti multumesc mult" zise Cass intorcandu-se cu spatele la fata blonda. "-Eu sunt Cassy, pe tine cum te cheama? Siii... apropo, unde este acel peron?" intreba inainte sa astepte raspunsul. Era atat de nerabdatoare sa ajunga in trenul ala, iar apoi la Hogwarts, desi acum ii era chiar destul de frica de acea "Heather" care parea sa o urasca de moarte, desi ea nu i-a facut nimic. ![]() |
|||
23 Jul 2011, 09:55
|||
|
|||
![]() ![]() |
|||
23 Jul 2011, 11:05
|||
|
|||
-Cu placere, ii spuse ea fetei.Eu sunt Jennifer Campbell.
In momentul in care Jennifer vruse sa ii arate feteli unde este acel peron, o auzi iar pe Heather intreband`o daca a uitat cine i`a salvat viata.Se intoarse inspre Soimeanta. -Auzi Heather, nu, nu am uitat.Da a cui a fost vina ca eu am cicatricea asta? intreba ea aratandu`si cicaticea. Jennifer vazu cum Heather o trase pe Cassy pentru a`i arata unde este peronul, in timp ce ii sptise lui Jennifer la ureche "Stii ce se va intampla" -Nu ! tipase Jennifer cam prea tare, acum Incuiatii uitandu`se la ea. O trase pe Cassy din mana lui Heather. -Cassy, hai sa mergem sa nu pierdem trenul, ii spuse fetei tragand`o prin zid. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Pentru prima data pe peronul 9 si 3/4 | Agnes Marie Lovel | 2 | 2,093 |
21 Dec 2011, 22:34 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Prima zi de scoala | Cody A. Beumer | 0 | 1,399 |
10 Oct 2011, 08:50 Last Post: Cody A. Beumer |
|
Prima data la Peronul 9 si 3/4 | Jack Diggory | 3 | 2,030 |
21 Aug 2011, 22:36 Last Post: Adnana Hale |
|
Prima mea zi la Hogwarts / Pe peronul 9 si 3/4 | Evelina R. Potter | 13 | 3,909 |
08 Nov 2010, 16:33 Last Post: Evelyn Steel |
|
Prima oara in jurul magiei albe. | Katerina A. Petrova | 4 | 1,895 |
18 Sep 2010, 21:49 Last Post: Katerina A. Petrova |
|
Prima data la Hogwarts. | DragonForce | 11 | 4,033 |
11 Jul 2010, 15:12 Last Post: Mylene Lycoris OddCat |