Echoes of sorrow
|
29 Jul 2011, 14:36
(This post was last modified: 29 Jul 2011, 14:38 by Fleur Delacour.)
|||
|
|||
Just me and Rose
![]() ![]() |
|||
29 Jul 2011, 14:43
|||
|
|||
Adormise rapid in acea seara, dar brusc se trezise de parca ar fi fost sufocata de cineva! Se ridicase din pat cum nu o mai facuse de foarte mult timp si se prinse cu mainile de gat parca incercand sa verifice daca intr-adevar mai era in viata. Nu stia ce fusese asta, insa de un lucru era sigura: nu fusese absolut nimeni in camera. Cu siguranta fusese inca un instinct din acela de-al ei. In adancul sufletului se ingrijora pentru astfel de clipe. Acum nu avea de gand sa o mai faca. Cel putin nu pentru moment. Ramasese imbracata deci nu avusese niciun impediment sa plece atat de repede pe cat a si adormit, deci Disparuse din castel si Aparuse in fata padurii lui Dean de data aceasta nefiind deloc ametita cum se intamplase acum doua sau trei zile. Stia ca urma sa se intalneasca cu cineva, iar cand observase ca roba din fata sa avea insemnele Ochilor-de-Soim rasuflase usurata, apoi observase ca detinatoarea pelerinei era Heather - sora Emei.
"Buna!" , rostise ea simplu rupand vraja intunericului si patrunse in luminis. ![]() |
|||
29 Jul 2011, 18:46
|||
|
|||
![]() ![]() |
|||
29 Jul 2011, 18:52
|||
|
|||
Nu putuse sa isi gaseasca nici macar cuvintele, se simtea inca de parca se sufoca, de parca cerul ar cadea deasupra sa. Ii facuse semn fetei de la Ochi-de-Soim sa astepte pana trage aer adanc in piept si se va considera in stare sa graiasca ceva. Inca nu intrasera in padurea lui Dean, se aflau in fata sa , dar niciuna nu facuse primul pas pentru a patrunde din nou in intuneric. Facuse un pas inapoi din instinct,apoi doi mai micuti indreptandu-se catre Soimeanca. Oare o deranjase cumva? Nu parea ca facea ceva anume. Se uitase dintr-o parte intr-alta simtindu-se inca detasata de lume, de tot ceea ce o inconjura. Sentimentul ce o cuprinsese era ciudat fiindca de obicei natura ii era un bun sfestnic, ba chiar o ajutase in multe privinte. Inghitise in sec,apoi incepuse sa vorbeasca pe un ton foarte jos:
" Hm, nici eu nu stiu exact. M-am trezit .. sufocandu-ma si m-am indreptat catre padurea asta!" Stia ca ceea ce spunea nu prea avea sens, insa era purul adevar. ![]() |
|||
29 Jul 2011, 19:10
|||
|
|||
![]() ![]() |
|||
29 Jul 2011, 19:17
|||
|
|||
Se simtea putin cam rau, dar nu ar recunoaste asta niciodata. Stia ca este palida la fata si probabil rosie la ochi, insa acum o macina o alta intrebare: ce fusese acel sentiment asa de greu care ii acaparase somnul linistit? Dormise atat de bine, de fapt adormise atat de bine fiindca nu stia nici macar daca dormise aproximativ o jumatate de ora. Totul fusese mult prea ciudat pentru ea, iar aceasta intamplare era de-a dreptul haotica. Ea nu mai trecuse prin asa ceva. Apoi daduse acest gand deoparte amintindu-si ca mai era cineva langa ea. Era o situatie foarte stranie. Pe langa faptul ca era un intuneric de nepatruns si se afla langa un vampir, nici macar nu avea idee de vreo conversatie. Ce putea sa ii spuna sa nu para ridicola? Totusi .. mintea sa se golise din cauza a ceea ce se intamplase doar cu minute in urma.
"Scuze ..ma simt cam rau!" a fost singurul lucru pe care a reusit sa il rosteasca. ![]() |
|||
29 Jul 2011, 19:53
|||
|
|||
![]() ![]() |
|||
29 Jul 2011, 19:58
|||
|
|||
Ultima data nu avusese ocazia sa vorbeasca atat de mult cu Heather. De fapt nu avusese ocazia sa o cunoasca. Stia doar ca era sora Emei si era de ajuns si faptul ca era o Soimeanca. Dar de aceasta data daduse dezaprobator din cap. Nu avea de gand sa plece. Stia ca era aici cu un scop sau poate nu, poate doar avea nevoie din nou de aerul curat al unei paduri indepartate de Hogwarts. Oare statuse din nou prea mult inchisa in castel citind si predand? Nu credea asta, dar totusi .. nu ii strica o alta iesire,bineinteles. Zambise apoi murmura:
"Multumesc mult, dar nu .. vreau sa raman aici si de indata ce imi revin putin vreau sa patrund in padure. Stii .. imi place aici , doar ca .. ah, si in legatura cu ce am patit .. nu stiu! E foarte ciudat. M-am trezit de parca m-ar fi sufocat cineva si am avut impulsul sa vin aici. Scuze ca te-am intrerupt .." , rostise Rosalie revenindu-si putin prin vorbe. ![]() |
|||
29 Jul 2011, 20:45
|||
|
|||
![]() ![]() |
|||
29 Jul 2011, 21:05
|||
|
|||
Daduse hotarata din cap in semn de negare. Voia cu certitudine sa nege asa ceva si in principal nici macar nu ar fi avut sens asa ceva. Adica totul se intamplase mult prea rapid. Geamul si draperiile ramasesera asa cum le lasase cu doar cateva minute inainte, iar niciun zgomot nu se auzise pe parcursul clipelor in care se presupune ca dormise. Probabil doar se simtea sufocata de imprejurarile in care se afla. Nu voia sa doarma, insa nu voia nici sa stea treaza doar citind. Pur si simplu simtise chemarea padurii lui Dean. Mai era - totusi - o probabilitate foarte mica sa fi fost cineva acolo si acum sa fie urmarita, dar preferase sa nu se gandeasca deloc la o asemenea optiune.
"Sper din tot sufletul sa nu se fi intamplat ata cu adevarat!" , rostise nervoasa Rosalie. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|