Thread Closed 
Echoes of sorrow
29 Jul 2011, 23:01 (This post was last modified: 29 Jul 2011, 23:02 by Fleur Delacour.)
  • "-Ei bine,daca esti asa sigura probabil ca nu s-a intamplat.Poate ca o fost ceva facut de subconstientul tau...Pana la urma am ajuns sa facem conversatie!"spuse fata zambind
    Isi dadu ochii peste cap din nou cand vazu ca de ciudat prea totul.Mai vorbise cu Rose la oglinda lui Erised,dar paruse mai linistita.Trebuia sa se fi intamplat ceva pe langa acele intamplari...ori pur si simplu Heather era prea obosita pentru a-si da seama ce se intampla.De la inceput dorise sa mearga la padurea lui Dean si poate vroia si Rose asta,s-ar fi simtit mai bine daca nu s-ar fi plimbat singura prin acele locuri.
    "-Tu unde vrei sa mergi?"spuse ea

[Image: al6qmb.png]
[Image: 240wxw5.png]
Find all posts by this user
29 Jul 2011, 23:08
Ramasese putin pe ganduri desprinzandu-se de tot ceea ce era in jurul sau punandu-si intrebari serioase in legatura cu ce se intamplase mai devreme. Oare chiar era un vis sau totul se petrecuse asa? Nu era rosie pe gat, deci nu ar fi putut fi vorba despre un atac sau ceva de acest gen, era sigura de asta. In plus .. desi nu voia sa se mai gandeasca la asa ceva totusi o facuse. Era vorba despre viata sa la mijloc,totusi! Daca cineva ar fi putut sa intre in castel chiar era ceva groaznic si probabil iremediabil. Se intrebase ce va mai urma, apoi revenise in decorul unei negure de la intrarea in padurea lui Dean. Se uitase catre Heather,apoi spuse pe un glas cumsecade:
"Pai putem intra in padure, daca vrei. Pe mine nu ma deranjeaza!"
Zambise asteptand raspunsul fetei.

[Image: giphy.gif]
29 Jul 2011, 23:26 (This post was last modified: 29 Jul 2011, 23:28 by Fleur Delacour.)
  • "-Hm,cred ca imi citesti gandurile.Si eu vreau sa intru in padure..."
    Era foarte ciudat ca nu se oprise nici o clipa din zambit,se simtea oarecum in largul ei,bine,poate prea multi copaci,dar nu se gandea tocmai la asta.Se gandea doar la cat de ciudat putea fi fiecare lucru,dar in acest fel si fiecare are farmecul sau.
    Se indeparta complet de copac,isi scututra cu grija roba in caz ca s-a ri putut murdarii si se apropie de Rose,asteptand,semn ca era pregatita sa mearga.Isi aranja cu grija parul pe o parte,il rasuci si si-l prinse intr-o coada lasandu-l pe spate.
    In mintea ei se amestecau mai multe emotii si sentimente,dar cel mai puternic era curiozitatea.

29 Jul 2011, 23:38
Daduse aprobator din cap parca stiind ca fata de langa ea asteptase un raspuns pentru a patrunde in padure. Incepusera sa inainteze, dar Rosalie parca nu mai era atat de incantata de aceasta idee observand ca intunericul era din ce in ce mai abundent. Inghitise in sec, insa nu ii era frica de Heather. Acum incepea sa o cunoasca mai bine si stia ca in adancul sufletului netinand cont de faptul ca era o vampirita era o fata cu un suflet bun. Nu degeaba era la Ochi-de-Soim. Zambise intrebandu-se daca acum se considerau prietene, apoi inaintase mai sigura pe ea. Erau cateva sclipiri de lumina fiindca luna se intrezarea printre copaci, dar astfel peisajul nu devenea decat mult mai macabru.
"Sa stii ca de data aceasta nu mi-am folosit previziunile!" , chicotise Rosalie scurt.

29 Jul 2011, 23:47
  • Fata chicoti si ea la randul ei,continuand sa fie cat mai atenta la drum pentru a nu exista pericolul de a se impiedica.
    "-Mergem pe unde trebuie,nu?"
    Zambi si de data aceasta ca deobicei si incepu sa paseasca putin mai repede,dar nu se putea considera chiar alergat.Rose parea sa mearga mai repede si incerca sa tina pasul cu ea,dar era prima data cand iesea din castel la ora aceea fara un motiv intemeiat.
    Probabil ca era destul de tarziu,dar mai era ceva timp pana la dimineata,caci luna stralucitoare se vedea inca foarte bine conturata pe cerul instelat.

29 Jul 2011, 23:58 (This post was last modified: 30 Jul 2011, 22:26 by Rosalie Vivienne Alden.)
Inaintase cu pasi marunti simtindu-se foarte nesigura in aceasta parte a lumii in aceasta seara. Acel gand inca o macina,bineinteles. Doar nu era sa uite atat de usor acel sentiment de frica care o urmarise pana la intrarea in padure. Totusi : ceva era si mai ciudat. Odata ce s-a cufundat in padurea lui Dean alaturi de inca o persoana langa ea se simtise mai sigura pe sine, adica pur si simplu nu mai dainuia acea frica neinteleasa asupra ei. Parca fusese posedata .. dar asa ceva nu era posibil fiindca de cand devenise Medium in mare parte nu se lasase Influentata de nimic si de nimeni. Nici un vampir nu ar fi putut sa puna stapanire pe mintea sa, dar mai o persoana normala, adica un Vrajitor mai bine spus. Ah! isi spuse nervoasa in gand apoi lasase din nou subiectul deoparte.
"Nu cred ca exista o destinatie anume!" chicotise Rosalie dandu-si seama ca intr-adevar asa era.

30 Jul 2011, 22:23
  • "-Eu nu am nici idee...Auzi si tu sunetele acelea?"
    Ar fi tacaut din gura,dar era complet sigura ca auzea ceva.Era aproape imposibil si totusi,nu era nici un argument care sa o faca sa fie sigura de asta.Erau doar presupuneri,foarte sigure.
    Inainta grabit incercand sa perceapa absolut fiecare sunet,pasind cu grija pentru a nu praduce alte sunete cu papucii sai.Fusese o alegere proasta cand ii luase.
    Isi dadu ochii peste cap cand fu cat pe ce sa se loveasca de un copac,dar ea era atent doar la stele,incercand sa le numere la fel de plictisita ca prima data.

30 Jul 2011, 22:32
Daduse dezaprobator din cap. Acum ramasese socata cand parca simtea din nou intepaturi in gat. De data aceasta era sigura ca cineva o atacase. Inghitise in sec doar crezand ca e Porrin, dar apoi si-a dat seama ca nu ar fi avut acea putere dupa distrugerea Horcruxurilor. Dar nimic nu mai avea sens. In afara de el nu ar fi avut cine sa o atace pur si simplu in noapte cand toata lumea ar fi trebuit practic sa doarma. Ce putea sa faca in acest moment? Brusc, simtise nevoia sa ii spuna Soimencei de langa ea. Parca acum prinsese ceva incredere in ea,asa ca murmura cu o voce inghitita:
"Ah, cred ca ai avut dreptate. Chiar m-a atacat cineva. Acum sunt sigura, desi nu stiu de ce!"
Totul parea fara sens, dar ea stia ce simte. Nu se inselase. Siguranta o acaparase deodata ca de altfel, de multe ori.

30 Jul 2011, 23:03 (This post was last modified: 30 Jul 2011, 23:03 by Fleur Delacour.)
  • Fata sculta ce spuse Rose si paru oare cum uimita.
    "-Ce te-a facut sa-ti schimbi parerea?"intreba ea brusc
    Statu cateva clipe sa se gandeasca ce inseamna asta.Nu avea nici cea mai vaga idee,dar nu stia de ce presupuse chiar ea ca era adevarat,dar poate ca avusese dreptate.Nu putea fi absolut sigura de nimic.
    Isi condtinua drumul si totusi simtea ca ceva neinregula.Ea auzea tot felul de sunete,poate ca erau mult prea indepartate pentru a fi percepute de oameni,sau cel mai probabil chiar erau doar in imaginatia ei,dar ce a facut-o sa-si imagineze asta?

30 Jul 2011, 23:11
Intrebarea lui Heather o uimise, mai ales pentru faptul ca nu stiuse imediat ce sa ii raspunda. Era ciudat sa nu isi gaseasca cuvintele fiindca nu era emotionata de ceva, dar trebuia sa recunoasca faptul ca era speriata dupa atat de mult timp in care fusese linistita. Acum realiza ca daca nu se intamplase ceea ce a fost mai devreme probabil ca nici macar nu se afla in padurea lui Dean umbland de nebuna. Era bine macar ca nu era singura, caci altfel nu stia ce s-ar fi facut.
"Nu stiu sa iti raspund exact. Dar pur si simplu simt asta. Ba chiar sunt sigura ca cineva ne urmareste!" , adaugase pe nerasuflate Rosalie. Nu mintea. Nu avea un motiv sa faca asta.
Oftase adanc nestiind cum sa reactioneze in continuare.

Thread Closed