Midnight awakenings
|
30 Jul 2011, 21:45
|||
|
|||
Lily era complet naucita de tot ce se intamplase. Acum se ura pentru ca iesise la acea ora pe coridoare. Avea un impuls ciudat de a se arunca din turnul de astronomie dar in schimb se rezema de perete si apoi aluneca pana atinse podeaua. Isi puse capul pe genunchi si inspira adanc. Isi scoase pachetul de tigari si isi aprinse o tigara. De Kennya stia ca avea propriul pachet si ii arunca doar bricheta apoi se uita inspre Katherine.
-Vrei? intreba ea pe un ton sec. Viperina lua o tigara si Kennya ii dadu bricheta. -Si ce facem acum?intreba apoi Lily. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
30 Jul 2011, 22:04
|||
|
|||
Kennya se chinui cateva minute bune sa-si aprinda tigara. Mainile ii tremurau incontrolabil si singurul lucru pe care si-l dorea era sa se puna in pat si sa doarma. Ii pasa bricheta lui Katherine si ii spuse sa o dea inapoi dupa ce termina lui Lily. Era clar dupa toata zarva pe care au facuto pana acum era numai o problema de timp pana cand aveau sa fie gasite. Nici nu se mira daca deja au controlat paturile din dormitoarele viperinilor. Isi masa usor tampla si se puse si ea pe jos, rezemata de peretele opus fata de cel unde stateau Lily si Katie. Cea din urma tragea adanc din tigara, incercand sa simta tutunul in fiecare celula. Incerca sa simta vantul racoros ce venea dinspre fereastra deschisa.
"Eu zic sa incercam scarile. Nu are rost sa ne intoarcem de unde am venit. Plus ca tunelul ar putea fi folosit de Peeves. Ar fi dezastruos sa ne intalnim din nou cu el. Ce ziceti? O luam pe scari si vedem ce se intampla. Ce se poate intampla mai rau decat prin ce am trecut pana acum?!" "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
30 Jul 2011, 22:33
|||
|
|||
-Bine incercam scarile, zise Lily si se ridica de pe jos. Se ridica si Kate apoi ii faceu semn Kennyei sa o ia inainte. Cand ajunsera toate trei pe scara aceasta se misca.
-Fir-ar! zise Lily pe infundate. Ura al naibi de tare cand i se intampla asta acum trebuia doar sa spere ca scarile sa nu duca pe un coridor pe care se aflau si profesorii. Scara se opri cu un zgomot infundat si cele trei viperine intrara pe o usa neagra, zgariata iar cand pasira pe coridor aceasta se inchise cu zgomot si Lily avea vaga senatie ca nu aveau sa o mai deschida curand. Odette Bellatrix Malfoy
|||
30 Jul 2011, 22:40
|||
|
|||
Kennya nu realiza inca ce se intamplase cu ele. Stia ca scoala nu era tocmai cel mai sigur loc, mereu exista ceva care se misca sau isi schimba locul. Dar ce o speria mai tare era atmosfera din jurul ei. Totul era cufundat in intuneric, iar aerul era atat de greu de respirat, incat viperina simtea inspirand particulele de praf. Se ridica nesigura de la pamant si simti un strat gros de praf. Se sterse pe roba si isi cauta bagheta printre faldurile robei. O scoase si spuse incantatia "lumos!". Bagheta ei nu reusea sa lumineze decat o mica parte din peretii ce le inconjurau. Le sugera si celorlalte fete sa-si aprinda baghetele. Se uita curioasa in jur, incercand sa penetreze intunericul cu privirea. Pareau sa fie tot pe un coridor. Dar totul era atat de neobisnuit, incat simtea un gust amar. Se uita in spate dupa usa pe care intrasera si observa cu stupoare ca nu mai era acolo. Fusese inlocuita se pare cu un perete de caramizi cenusii.
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
30 Jul 2011, 22:54
|||
|
|||
Katherine avea impresia ca ghinionul le pandise pe tot parcursul zilei. Dintr-o problema dadeau in alta. Nu intelgea cum au ajuns aici. Nu isi amintea dupa atatea cursuri de astronomie ca scarile sa duca in alta parte. Dar traia intr-o lume a magiei. Nu ar fi trebuit sa o mire nimic. Poate dupa dupa miezul noptii scarile duceau catre o camera secreta. Desi parea mai mult un coridor. Isi aprinse bagheta dupa Kennya si se uita in jur. Pe pereti erau semne ciudate, intr-o limba pe care nu o intelegea. Pareau sa semene cu niste heroglife egiptene. Pentru o secunda avea impresia ca isi schimba forma. Se apropie de Lily si Kennya. Era bine ca cele trei fete sa stea cat mai aproape una de alta. Din cauza caldurii simtea cum transpiratia i se prelingea pe sirea spinarii. Nu era de bine. Nu era deloc un sentiment linistitor. Auzira ceva zdranganind din partea opusa unde erau ele. Se uitara una la alta.
![]() ![]() “We Slytherins are brave, yes, but not stupid. For instance, given the choice, we will always choose to save our own necks.” |
|||
30 Jul 2011, 23:34
(This post was last modified: 30 Jul 2011, 23:35 by Odette B. Malfoy.)
|||
|
|||
Lily nu se simtea deloc in siguranta. Tot ce isi dorea acum era sa fie in patul ei cald din Pivnita Viperinilor. Era atat de obosita incat abia mai vedea peretii pe care se afau inscriptii ciudate. -Nu imi place locul asta ma face sa ma simt ca si cum mi s-ar apropia moartea, zise la un moment Lily. Observa cum ochii Kennyei se maresc. Acum Lily se intreba daca si celelalte doua viperine se simteau la fel sau o considerau nebuna. Ofta si apoi se uita prin incapere si observa fara sa se mire prea tare ca acolo se mai aflau tot felul de obiecte ciudate. Totusi ceva o nelinistea mai tare decat locul in care erau si acele obiecte. -Nu credeti ca am inebunit din cauza a ceea ce am zis mai devreme, nu? intreba ea. Odette Bellatrix Malfoy
|||
31 Jul 2011, 00:12
|||
|
|||
"Nu, nu esti nebuna. Chiar e ceva ciudat cu coridorul asta. Se vede ca nimeni nu a mai intrat aici de foarte mult timp. Uita-te numai pe jos. stratul asta gros de praf arata ca nu a mai calcat cineva pe aici de foarte mult timp. Nu stiu daca ar trebui sa ne riscam sa mergem mai departe. Chiar si la Hogwarts necunoscutul poate fi periculos. Cum a fost si Camera Secretelor. Dar si daca stam pe loc tot nu facem nimic. Calea pe unde am venit e blocata. Si peretii par atat de grosi, nici daca am striga nu ne-ar auzi nimeni. In concluzie... Singura optiune este sa inaintam."
Kennya stia ca trebuia luat totul cu usorul. Daca aveau sa se grabeasca totul s-ar termina urat pentru cele trei eleve. Momentan trebuia cercetat terenul cu cea mai mare grija. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
31 Jul 2011, 00:31
(This post was last modified: 31 Jul 2011, 00:31 by Odette B. Malfoy.)
|||
|
|||
Lily inainta dupa Kennya iar in spatele sau se afla Katherine. Ofta usor. Ii venea sa bombardeze peretii cu toate vrajile pe care le stia, numai sa scape de acolo desi probabil nu i-ar fi fost de folos pentru ca peretii pareau invincibli. La un moment dat ceva negru care semana mult cu o cutie veni spre Kennya dar aceasta se feri si cutia neagra invelita in piele o izbi pe Lily in piept facand-o sa se dea cativa pasi inapoi.
-Au...murmura Lily frecandu-si locul in care o lovise cutia. Ma intreb ce e inauntru si totusi nu cred ca ar fi bine sa o atingem, mai zise Lily uitandu-se atenta la cutie. Odette Bellatrix Malfoy
|||
31 Jul 2011, 00:39
|||
|
|||
Kennya se uita la carcasa. Era perfect neteda, nu exista nici un fel de broasca pentru cheie, sau o linie ceva ca sa se arate pe unde trebuie deschisa. Era doar o masa neagra, dreptunghiulara. Plutea iregular in aer si daca te uitai atent la ea parea sa ia forma acelor semne ciudate de pe pereti. Erau atat de fine incat abia iti dadeai seama ca sunt acolo. Curiozitatea Kennyei crestea din ce in ce mai mult. Dintr-un motiv anume avea impresia sau mai bine zis presimtirea ca acea carcasa le simtea prezenta. Sau nu neaparat prezenta lor, ci prezenta umana.
"Fetelor, ia sa incercam sa mergem mai departe. Am impresia ca o sa ne urmareasca in timp ce inaintam. Ma intreb ce este. Voi ce parere aveti?" "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
31 Jul 2011, 06:14
(This post was last modified: 31 Jul 2011, 06:15 by Katherine Grillet.)
|||
|
|||
Katherine se simtea ametita din cauza lipsei de oxigen. Se uita confuza in jurul ei ascultand doar pe jumatate la ce spuneau cele doua viperine. Se simtea urmarita, iar inima ii batea atat de tare incat nu se mira daca prietenele ei o auzeau. Intunericul o facea si mai nervoasa. Vroia sa stie ce este mai departe. Daca era o iesire la celalalt capat al coridorului? Nu era bine sa se atinga de lucruri fara sa le stie scopul. Avea cutie din piele nu ii dadea nici un sentiment linistitor. Auzi cateva soapte din departare si tresari. Parca se auzeau din pereti. Deodata peste fete se lasa linistea. Katie stia ca si Lily si Kennya auzisera acele soapte pentru ca se oprisera brusc din vorbit si se uitau in gol.
![]() ![]() “We Slytherins are brave, yes, but not stupid. For instance, given the choice, we will always choose to save our own necks.” |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|