Thread Closed 
Old books, new friends
06 Jul 2011, 20:18 (This post was last modified: 22 Aug 2011, 21:34 by Emily Swan.)
Old books, new friends...
Just me and Desiree Rose Goth

Toamna isi lasa perdele de ploaie peste domeniile castelului. Cerul era intunecat de norii desi, intunecosi.
Snorri era in biblioteca. Studia o carte groasa despre Istoria Magiei. Era plictisitor, dar chiar in acest moment, soimeanca nu prea putea alege decat intre a sta in Camera de Zi a Ochilor- de- Soim (unde nu era nimeni) sau a citi in biblioteca. Asa ca se multumi cu aceasta varianta, si se posta pe cel mai apropiat scaun de usa, ca sa vada daca venea cineva cunoscut.
Nimeni deocamdata...
Revolutia Spiridusilor de Casa a fost o mare problema pentru vrajitorii secolului al XII-lea...
Inca nimeni...
Aceasta problema a durat aproape zece ani...
Nimic...
Dar s-a incheiat cu un tratat de pace, care nu a fost respectat decat de spiridusii pana la "perioada Potter"...
"Desiree!" striga Snorri, sraind de pe scaun. Atunci isi aminti ca era intr-o biblioteca si ca era posibil ca Dess sa nu o fi vazut in viata ei, asa ca se apropie de ea. "Eu sunt Snorri", zambi, intinzandu-i mana.

[Image: anigifemilyswan2.gif]
Visit this user's website Find all posts by this user
07 Jul 2011, 10:23
Incerca sa ii zambeasca astropufei ce venea spre ea, dar era surprinsa ca ii stia numele. Asa ca facu un compromis si schita un suras vag. Observa palma intinsa de catre tanara, asa ca ii stranse mana in semn de prietenie.
- Incantata, murmura ea, cu jumatate de gura.
Apoi isi aminti ca era ceva ce o nedumirea la cuvintele rostite de Snorri.
- Scuze ca sunt nepoliticoasa, incepu ea, amuzata, dar de unde naiba imi stii numele?
Spera ca Snorri sa-si dea seama ca nu incerca sa o supere.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
07 Jul 2011, 21:43 (This post was last modified: 07 Jul 2011, 21:43 by Emily Swan.)
"Pai, te-am vazut la masa Cercetasilor si, pe langa asta, te-ai intalnit cu prietena mea, Crystal Heap, care mi-a povestit multe lucruri despre tine," raspunse Snorri, incepand sa se balbaie. "Scuza-ma, nu am vrut sa fiu suparatoare, sau ceva..."
Snorri se uita doar la papucii ei.
Acum se simtea cam stanjenita ca sarise asa. Si, daca se gandea mai bine, chiar e ciudat ca nu vorbise cu ea niciodata si acum se purta ca si cum ar fi pritene.
Asa ca, muscandu-si buzele astepta reactia lui Desiree la explicatiile ei.

08 Jul 2011, 09:32
Cercetasa rase cand auzi cuvintele lui Snorri. Nu era obisnuita ca cineva sa-i ceara scuze, asa ca nu putea nega ca se simtea flatata.
- Nu-i nimic, ii raspunse ea. De fapt, chiar nu ai de ce sa-ti ceri scuze, nu m-ai suparat cu nimic.
Isi aminti ca si ea fusese stanjenita cand astropufa o intrebase de unde ii stie numele. Probabil ca stanjeneala era ceva obisnuit in randul studentelor care fac cunostinta intre ele.
Arunca o privire peste umarul lui Snorri si vazu masa la care aceasta a stat inainte ca sa intre ea in biblioteca. Astropufa citea o carte despre spiridusi de casa.
- Nu as vrea sa te deranjez din ce faceai inainte, continua Cercetasa.

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
08 Jul 2011, 09:50 (This post was last modified: 30 Jul 2011, 12:26 by Emily Swan.)
  • Snorri se gandi putin. Cum sa o deranjeze cineva cand singurul lucru de facut era sa citeasca. Si daca s-ar fi intalnit cu Peeves si i-ar fi facut o fasa, tot era fericita ca face ceva.
    "Nu, adica, daca ma deranjai, nu prea cred ca saream de pe scaun si te strigam intr-o biblioteca," raspunse Snorri, razand.
    Dess rase impreuna cu ea.
    "Ei bine, presupun ca ai venit aici pentru o carte. Pe care o cautai?" intreba Snorri, curioasa.

08 Jul 2011, 10:59
Tanara statu cateva clipe pe ganduri inainte de a-i raspunde astropufei. Venise acolo ca sa caute o carte pentru Potiuni, Esenta de moarte vie, insa nu prea mai avea chef sa-si petreaca sambata citind instructiuni interminabile. Privind cartea lui Snorri despre spiridusii de casa, chiar se bucura ca renuntase la Cursul de Istoria Magiei in anul VI . Nu mai avea nevoie sa citeasca carti groase de zece centimetri.
- Oh, pai cautam o carte pentru ora de Potiuni, raspunse ea. Ceva despre esenta de moarte vie.
Doamna Pince, bibliotecara, nu era de gasit. Arunca o privire catre cartile stivuite atent pe rafturi, apoi adauga:
- Daca vrei, poti sa ma ajuti sa o caut. Bibliotecara nu e pe nicaieri..

Love you, Bells.
30 Jul 2011, 12:25 (This post was last modified: 22 Aug 2011, 21:35 by Emily Swan.)
  • "Sigur," spuse Snorri, aruncand o privire peste rafturile pline de carti.
    Cautara sectiunea de carti despre potiuni.
    Ajungand acolo, se imprastiara pentru a cauta mai eficient.
    Soimeanca se indoia ca va gasi ea prima cartea. Se plimba, citind aproape fiecare titlu de carte pe langa care trecea.
    Cum sa faci cea mai eficienta potiune de dragoste, Secretul potiunilor, Lichidul care aduce moartea...
    Termina randul de carti, si il incepu pe urmatorul, fara prea multa speranta.

30 Jul 2011, 18:14
  • - Trebuie sa fie ceva pe aici, murmura Cercetasa.
    Se incrunta si arunca o privire catre Snorri, ca sa vada daca colega sa gasise ceva. Insa astropufa continua sa se uite printre rafturi, citind titlurile cartilor din fata ei. Desiree ofta si se intoarse la treaba ei, hotarata sa gaseasca cartea de care avea nevoie.
    Isi muta privirea de la titlu la titlu, punand varful degetului pe cotoarele cartilor. Intr-un final, gasi o carte cu titlul Potiuni pentru Avansati si nu numai si incepu sa o rasfoiasca in speranta ca va gasi ceva despre Esenta de Moarte Vie.
    - Cred ca am gasit o carte buna, o anunta pe Snorri, putin ezitanta.

Love you, Bells.
31 Jul 2011, 21:35 (This post was last modified: 22 Aug 2011, 21:36 by Emily Swan.)
La auzul cuvintelor ei,soimeanca se indrepta de spate si se apropie de cercetasa, usurata.
"Sa vad si eu. Potiuni pentru avansati si nu numai. Probabil e aici. Hai sa ne uitam la glosar sa vedem daca spune ceva de acea esenta,"continua, uitand-se cu atentie la fiecare pagina rasfoita de Desiree.
Cercetasa inchise cartea si o deschise din nou la ultima pagina de unde cazuse imediat o bucata mica de pergament invechit.
Snorri se apleca sa il ridice.
"Pe a treizecea carte de la stanga la dreapta de pe al doile raft scrie numarul paginii acesteia. Acolo gasesti primul indiciu care te va duce spre jurnal," citi repede soimeanca.[b]"Ce ciudat. Cine ascunde un jurnal intr-o biblioteca?"Statu cateva momente pe ganduri."De fapt, e cel mai bun loc in care il poti ascunde. Si se pare ca acea persoana voia ca cineva sa ii gaseasca jurnalul. Ei bine, eu am de gand sa ma duc sa il caut," mai spuse si astepta ca Desiree sa spuna daca se baga si ea sau nu.

01 Aug 2011, 11:09
  • Cercetasa aproape zambi cand auzi concluzia lui Snorri. Sesizase propunerea ascunsa din spatele cuvintelor ei.
    - Hai sa mergem sa cautam jurnalul, rase ea.
    Oricum, era mai interesant decat sa stai sa cauti intreaga zi informatii despre potiuni. Rasfoi cartea pe care dorise sa o citeasca, cautand alte bucatele de pargament pe care sa scrie indicii. Nu gasi nimic, asa ca puse cartea inapoi pe raft, undeva unde sa o gaseasca usor mai tarziu.
    Se intoarse apoi catre astropufa.
    - Nu ti se pare ciudat ca cineva sa ascunda un jurnal tocmai aici? murmura ea. Adica.. l-a ascuns cu gandul ca studentii sa-l gaseasca mai devreme sau mai tarziu.

Love you, Bells.
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Beside books Irine Wagner 56 15,140 04 Jan 2013, 13:37
Last Post: Irine Wagner
  Books are ... boring. Melissa A. Reningan 7 2,083 04 Jul 2012, 14:46
Last Post: Spencer Gray
  ~ New Friends ~ Isabelle Smith 7 1,695 06 Jan 2011, 21:58
Last Post: Lily C. Williams