POTTERMORE
|
31 Jul 2011, 22:53
(This post was last modified: 31 Jul 2011, 22:59 by Kennya Allen.)
|||
|
|||
Nu. Aici e foarte simplu. Iti pune indiciul mare scris cu Clue si doua puncte dupa =))))
Si de obicei e o intrebare. De exemplu in prima zi a fost ceva de genul cate genuri de bufnite au fost prezentate in magazinul unde se vand (am uitat numele in romana). Si erau cinci. Apoi au zis sa inmultesti cu nu stiu ce numar. Si dupa ce ai rezultatul te duci la adresa http://quill.pottermore.com/ unde adaugi rezultatul la sfarsit.. Si te baga pe un site unde trebuie sa gasesti o pana stralucitoare. Si cam asta este. Tot ce conteaza e sa fi rapid. Nimic mai mult. Altii ca sa fie siguri ca se inregistreaza sau nu sunt probleme isi fac mai multe conturi :-l Nu mi se pare corect fata de ceilalti care vor sa se inregistreze. Inteleg, pentru sora, mama, tata. Dar totusi... Sa faci 18 si sa le dai numai daca dai follow pe twitterul lor mi se pare exagerat. Nu stiu unde am vazut exemplul asta. Edit: Un cont a fost gasit de vanzare pe ebay :| dar ca sa intri e destul de usor. Mai ales ca stii din ce carte trebuie sa gasesti informatia. Trebuie doar sa stii cand baga indiciul pe site ( mai bine zis sa dai refresh pana cand apare), sau sa urmaresti site-urile fandom/twitter si sa te grabesti cu raspunsul. P.S.: rectific ce am zis mai sus. Azi nu s-au ocupat locurile intr-o ora jumate, ci in doar jumatate de ora "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
01 Aug 2011, 08:17
|||
|
|||
Dublu post:
![]() In sfarsit am primit mailul de validare. Slava cerurilor. Revin mai pe duapa amiaza. Va iubesc! ![]() ![]() ![]() Doamne ce fericita. Mi s-a luat o piatra de pe inima. Am zis ca trebuie sa stau sa ma inregistrez din nou. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
01 Aug 2011, 10:13
(This post was last modified: 01 Aug 2011, 10:15 by Robert Eric Smith.)
|||
|
|||
Da, dar tot trebuie sa asteptam pana in octombrie ca sa ne putem juca
![]() ![]() Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
01 Aug 2011, 10:51
|||
|
|||
Da. Au zis ca dau mailuri gradat. Nu ne pot lasa pe toti deodata. Deci putem primi mailul de welcome si in septembrie=((
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
01 Aug 2011, 11:40
|||
|
|||
Eu am primit pe la 1 si ceva azi dimineata emailul de validare \m/
Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
01 Aug 2011, 12:19
(This post was last modified: 01 Aug 2011, 12:24 by Fleur Delacour.)
|||
|
|||
Acum e deschis,dar nu stiu raspunsul x_X.
EDIT:imi poate zice cineva care e numarul capitolului in care profesoara McGonagall anuleaza mecul de vajhat dintre cercetasi si viperini X_X ? Scuze,astropufi si cercetasi defapt ![]() ![]() ![]() |
|||
01 Aug 2011, 12:19
|||
|
|||
Raspunsul de azi e 588
El sa fie de modem ca incarca greu pagina ![]() ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
01 Aug 2011, 12:23
(This post was last modified: 01 Aug 2011, 12:28 by Fleur Delacour.)
|||
|
|||
Thanx em,te iubesc >
![]() Mi se incarca ingrozitor de greu pagina ![]() ![]() ![]() |
|||
01 Aug 2011, 12:29
|||
|
|||
Vedeti ca pana o gasiti printre imaginile din stanga. da-ti scrool in jos. e pe un background roz
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
01 Aug 2011, 12:31
|||
|
|||
Multumim >
![]() Si sisule, macar tie ti se incarca. Pe mine nici macar nu ma lasa sa ma loghez. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Username Pottermore | Rosalie Vivienne Alden | 45 | 10,146 |
03 Dec 2012, 23:17 Last Post: Ada McNair |
|
Pottermore Romania (FaceBook page) | Artemis B. Ricardi | 0 | 1,355 |
01 Sep 2012, 20:40 Last Post: Artemis B. Ricardi |
|
S-a deschis Pottermore | Artemis B. Ricardi | 92 | 12,382 |
17 Jul 2012, 11:56 Last Post: Isabella River |
|
Welcome to pottermore | Kennya Allen | 30 | 7,131 |
10 Sep 2011, 13:49 Last Post: Fleur Delacour |
|
Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? | Kennya Allen | 39 | 6,856 |
16 Aug 2011, 20:25 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
Inregistrari Beta- Putem modela Pottermore? | Kennya Allen | 2 | 1,957 |
10 Aug 2011, 17:33 Last Post: Kennya Allen |
|
Pottermore intrebari si raspunsuri | Kennya Allen | 0 | 1,700 |
22 Jul 2011, 18:32 Last Post: Kennya Allen |