Grrr... Darkason Pain
|
01 Aug 2011, 23:08
(This post was last modified: 06 Aug 2011, 11:02 by Darkason Pain.)
|||
|
|||
Nume: Pain
Prenume: Darkason Varsta: 13 Sex: baiat Ziua de nastere: 1.08 Orasul unde am copilarit: Londra(intr-un conac de la periferie) Mama: Bloody Pain(nume de domnisoara: Reacredinta), 33 ani, casnica, sange pur Tatal: Death Pain, 33 ani, devorator al mortii, sange pur Statutul Sangelui: Sange pur Inaltime: 1,70 Greutate: 30 kg Corp: Pielea alba ca laptele imi este lipita de oase Par: Lung pana la umeri, brunet Ochi: Verzi ca de sarpe Imi place: Intunericul, linistea, sangele, durerea, blestemele Imi displace: Umorul, veselia Puncte forte: Realizarea blestemelor, prepararea otravilor Puncte slabe: Umorul Obiceiuri: In Londra era un loc exact ca „Padurea interzisa”. Acolo mergeam si invatam blesteme dintr-o veche carte de-a tatei. Imi place sa „grrr...”-i pentru a incepe o noua idee. Sunt tentat sa sar la gatul oamenilor, fiind un vampir-vrajitor. Casa: Viperini Bagheta: De cires, de 30 cm cu o tarantula sculptata la capatul de care o tin. Rude: Scorpius Reacredinta(bunic), Draco Reacredinta(strabunic) Talente: Vampir Trecut: M-am nascut in Londra, si am copilarit ca un Incuiat ce facea lucruri paranormale si avea o pereche de colti infioratori, pana ce parintii mi-au spus ca sunt un vampir-vrajitor(la 9 ani, cand puteam intelege) dupa care Hogwards a trimis SCRISOAREA. Neamul meu a fost foarte faimos. Tatal meu, Death Pain a fost fiul unui devorator al mortii, ce a fost martor la momentul in care Harry Potter l-a ucis pe Voldemort. Mama mea, Bloody a fost fiica lui Scorpius Reacredinta: Fiul lui Draco Reacredinta: Fiul lui Lucius Reacredinta-devorator al mortii. [/font] |
|||
01 Aug 2011, 23:16
|||
|
|||
Bun venit si distractie placuta pe aici!
![]() ![]() |
|||
01 Aug 2011, 23:28
|||
|
|||
Welcome!
Distractie placuta aici! Sper sa iti faci multi prieteni si sa fi activ! Kiss'u! ![]() ![]() |
|||
02 Aug 2011, 09:17
|||
|
|||
Welcome pe forum and have fun! >
![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
02 Aug 2011, 10:33
|||
|
|||
Bine ai venit si distreaza`te pe aici
![]() ![]() |
|||
02 Aug 2011, 10:35
|||
|
|||
Welcome and Have fun!>
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
02 Aug 2011, 10:55
|||
|
|||
Bun venit >
![]() Distreaza-te si poate ne vedem la RPG ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
02 Aug 2011, 11:26
|||
|
|||
|
|||
02 Aug 2011, 18:38
|||
|
|||