POTTERMORE
03 Aug 2011, 19:07
N-am reusit nici eu azi, a fost si problema aia. Intradevar, a durat foarte putin pana s-a inchis ziua 4, dar asta e.
Incerc si maine, de data asta de pe PC ca mi-a venit netu. De pe telefon oricum era greu. O sa folosesc Chrome Happywide

Respectã Bãtrâneţea!

[Image: ZbtKEJ.jpg]

"Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate."
J.R.R. Tolkien

always Skynet Barklord.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03 Aug 2011, 19:09
Am facut un forum special pentru Pottermore. Sper sa va placa si sa continuam discutiile despre site aici si in viitor cand se va deschide.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
03 Aug 2011, 19:25
Thnx, Kennya >Happywide< mi`am instalat Firefox si am vazut ca merge mult mai bine ca IE >Happywide<
Oricum faza e ca calculatorul meu merge cam prost...si a incercat baiatu asta de la net sa m`il faca sa mearga mai bine, vine si maineFinna sper sa reuseasca ceva Devil
@Valentino: Da sper sa prindem toti:> daca reusesc maine te inregistrez >Happywide<
@Rhidima: Deja m`am oferit eu, nu`i nevoie sa ii faci tu Smile daca i`am spus ca il fac, nu imi intorc vorba Smile

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~
03 Aug 2011, 21:06
Eu de dimineata pana pe la 12 tot am dat refresh, iar apoi cand am intrat pe la 5, imi zicea ca nu se putea intra pe site, din cate mi'am dat eu seama, intrase mult prea multa lume Finna Sper sa reusiti cu totii >Happywide< Daca vreti, pot sa incerc si eu pentru unii din voi, dar sa'mi dati datele personale Happywide Oricum o sa stau la comp toata ziua, pana spre seara Happywide

[Image: 2igkmd1.png]
03 Aug 2011, 21:20
Doamne ce ma enerveaza Finna eu nu am fost acasa azi cand s-a dat indiciul si cand am sunat-o pe Jenn era plina de nervi Finna
Maine stau cu ochii pe site se stie! Love Vreau si eu sa prind acolo un loc micut Love

[Image: YotrHop.gif]
03 Aug 2011, 21:31
da zuz`o da cum sa nu fiu plina de nervi cand imi scriam datele personale acolo si numai imi merge netu Finna)
Sper ca maine cand vine tipu` dela net, sa nu bage indiciul, ca asa nu am cum sa intru ca o sa fie ala aici X_X Crying

~ Created by Lexie ~
03 Aug 2011, 21:47
Pai il pui pe tip sa iti raspunde la intrebare Finna
Oricum te sun eu cand apare indiciul Devil Muhahaha Devil deabia astept Love

[Image: YotrHop.gif]
03 Aug 2011, 21:52
Da dupa ce ca deabea vina ( ca problema nu e de la net, e de la calculator, si nu prea are nici`o treaba cu el), mai ii zic si sa imi raspunda la intrebare =))))
Oricum cand ma gandesc ca azi imi scriam datele personale si dupa BANG !! imi vine sa ma dau cu capu de pereti =)))

~ Created by Lexie ~
03 Aug 2011, 22:31
Hello!
Sunt noua pe aici! Mi-am facut cont doar pentru a urmari ce mai apare nou pe acest forum, in special la acest topic Smile Vad ca discutati si voiam sa va spun anumite lucruri (daca le stiati, sorry):
-aveti grija cum sau cui dati pe net numele vostru ales pe Pottermore, pentru ca deja conturile au inceput sa fie hackuite
-am inteles ca exista posibilitatea de a fi sterse conturile celor care au facut mai mult de 1
- aaaa si unii dintre actorii din HP si-au facut si ei conturi pe Pottermore (unii au spus-o pe twitter, la altii e doar un zvon). : http://figment.com/topics/51581-Harry-Po...ore?page=1

Happywide
03 Aug 2011, 22:34 (This post was last modified: 03 Aug 2011, 22:35 by Jennifer L. Campbell.)
O_o Love sa fie si Daniel pe acolo sau Rupert Love sau Neville ( mereu uit cum il cheama fratee=))) ) si sa vorbim cu ei prin PM Devil
Vise de zuza=)))

~ Created by Lexie ~

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Username Pottermore Rosalie Vivienne Alden 45 10,115 03 Dec 2012, 23:17
Last Post: Ada McNair
  Pottermore Romania (FaceBook page) Artemis B. Ricardi 0 1,354 01 Sep 2012, 20:40
Last Post: Artemis B. Ricardi
  S-a deschis Pottermore Artemis B. Ricardi 92 12,363 17 Jul 2012, 11:56
Last Post: Isabella River
  Welcome to pottermore Kennya Allen 30 7,127 10 Sep 2011, 13:49
Last Post: Fleur Delacour
  Login Pottermore eliminat. Posibil ca primele mailuri de welcome sa fie trimise? Kennya Allen 39 6,854 16 Aug 2011, 20:25
Last Post: Ginny Anne Alden
  Inregistrari Beta- Putem modela Pottermore? Kennya Allen 2 1,957 10 Aug 2011, 17:33
Last Post: Kennya Allen
  Pottermore intrebari si raspunsuri Kennya Allen 0 1,699 22 Jul 2011, 18:32
Last Post: Kennya Allen