Descrierea personalitatii dupa nume.
|
28 Nov 2010, 21:04
|||
|
|||
A-Ambitioasa
N-Nebuna D-Disciplinata R-Realista E-Euforica W-Voioasa(am pus cu V ca W...) S-Saritoare (in ajutor) ![]() |
|||
03 Aug 2011, 20:02
|||
|
|||
E - Energica
![]() M - Matura A - Amabila ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
03 Aug 2011, 20:26
|||
|
|||
Stiu eu de ce ai pus numele de pe forum,sunt doar trei litere =)).
H-haina ![]() E-enervanta A-altruista T-tacanita(n-am gasit alt cuvant care sa inceapa cu t si poate chiar sunt putin nebuna ![]() H-haotica E-ecologista R-rea =)) ![]() ![]() |
|||
03 Aug 2011, 20:33
|||
|
|||
Ei scarta
![]() A - Amabila L - Lenesa E - Energica X - Creativa Sociabila A - Ambitioasa N - Nemernica D - Dreapta R - Realista A - Altruista ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
04 Aug 2011, 21:52
|||
|
|||
Hmm.
M.E.L.I.S.S.E. M - matura E - eleganta L - libera I - iubitoare S - sarguincioasa S - stangace E - energica # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
05 Aug 2011, 00:27
|||
|
|||
G.E.O.R.G.I.A.N.A.
G~Geniala E~Eleganta O~Orgolioasa R~Rebela G~Geloasa I~Iubitoare A~Angelica N~Nebuna A~Atotpresimtitoare ![]() ![]() |
|||
05 Aug 2011, 12:05
(This post was last modified: 05 Aug 2011, 12:06 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
M ~ Matura
![]() A ~ Ambitioasa :> D ~ Duda ![]() A ~ Amabila > ![]() L ~ Lucratoare ![]() I ~ Iubitoare ![]() N ~ Nebuna ![]() A ~ Altruista 8-> |
|||
05 Aug 2011, 12:11
|||
|
|||
Imi fac si eu dupa numele real =)) :
D-dragutica(ca sa nu zic draguta,ce modesta sunt =)) ) E-euforica N-nebuna I-infantila S-super enervanta =)). A-ambitioasa. ![]() ![]() |
|||
05 Aug 2011, 12:21
|||
|
|||
E- entuziastă L- leneşă I- indecisă Z- zăbovitoare :-/ =)) A- alcoolică , glumesc glumesc ![]() ![]() B - binevoitoare E - energică T- tăcută H- harnică ![]() ![]() ![]() |
|||
05 Aug 2011, 16:54
|||
|
|||
J ~ jucausa
![]() E ~ energetica ![]() N ~ nebuna ![]() N ~ Nemernica =))) I ~ Iubitoare ![]() F ~ Frumoasa :> ( modesta de mine =)) ) E ~ euforica ![]() R ~ Rebela \m/ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|