Poison in your veins.
|
07 Aug 2011, 13:47
|||
|
|||
Ti-a iesit superbb
![]() ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
07 Aug 2011, 13:52
|||
|
|||
E superba semnatura.
![]() ![]() ![]() Si merci ca imi faci wallul. :> Stiu ca nu ma vei dezamagi. ![]() ![]() |
|||
07 Aug 2011, 14:41
|||
|
|||
Imi place mult cum a iesit
![]() E si citatul meu preferat ![]() |
|||
07 Aug 2011, 15:01
|||
|
|||
Si pt. mine e citat preferat
![]() Desi nu e cel mai bun sign ![]() ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
07 Aug 2011, 16:55
|||
|
|||
ahh, ce draguta e
![]() THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
07 Aug 2011, 21:58
(This post was last modified: 07 Aug 2011, 22:01 by Melisse Y. Carter.)
|||
|
|||
ROSE deci lucrare mai rea ca chestia asta nu cred ca am facut in viata mea X_X trag doua concluzii: 1. nu ma descurc la wall`uri ; 2. nu ma descurc la editarea imaginilor cu muuuulte persoane.
![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
07 Aug 2011, 22:04
|||
|
|||
Deci pot sa imi spun si eu parerea?
![]() E superb. Si nu exagerez , sincer. ![]() Mai ales ca vorba ta e cu mai multe persoane si e greu de editat banuiesc. ![]() Si imi place cum arata pe deskt. :> ![]() |
|||
07 Aug 2011, 22:14
|||
|
|||
Ma bucur ca iti place
![]() ![]() MOOD NOTE: Preiau tactica lui Ronnie [sper sa nu se supere] si va cer sa deschideti un topic pentru a face un RP dupa fiecare comanda efectuata ; ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
07 Aug 2011, 23:06
|||
|
|||
MOOD NOTE REPLY: eu nu prea am inteles
![]() wall-ul e chiar super, eu nu as reusi asa ceva never ever ![]() THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
08 Aug 2011, 10:25
|||
|
|||
Adicca, dupa ce efectuez o comanda, cel pentru care am facut comanda respectiva va deschide un topic, pentru un RP, daca nu avem deja unul =]
# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|