Redlipstick
|
07 Aug 2011, 19:48
|||
|
|||
Sigur,de fapt in mare parte e doar unul:
http://www.picnik.com/ Si dupa ce uploadezi dai la create,acolo e text si alegi fontul > ![]() ![]() ![]() |
|||
07 Aug 2011, 20:19
|||
|
|||
Heather vreau si eu un set >
![]() ![]() Thanx ya a lot! > ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
17 Aug 2011, 10:10
|||
|
|||
@Serena,setul tau e gata,dar Iulia mi-a zis ca vrei sa anulezi coamnda,daca vrei imi dai tu alte poze si ti-o refac
![]() ![]() ![]() |
|||
23 Aug 2011, 14:00
|||
|
|||
lasa setul cum l-ai facut
![]() ![]() ![]() ![]() "Sincerity seems to be a problem today. But I prefer to be hated than be false and fool people."(Kristen Stewart)
![]() |
|||
26 Aug 2011, 12:28
|||
|
|||
M-am uitat de la prima pagină până la ultima aici şi ai evoluat mult
![]() La început le făceai muuuult prea mari x_x Ultimul îmi place chiar mult ![]() ![]() Btw, ţi-am terminat setul ![]() ![]() |
|||
26 Aug 2011, 18:34
(This post was last modified: 26 Aug 2011, 18:35 by Fleur Delacour.)
|||
|
|||
@Serena,atunci voi mai face niste retusari,iti mai spun odata,daca vrei poti schimba pozele ^_^.
@Melisse[stiu ca e ingrozitoare,de asta nu am facut si avatar X_X,promit ca ti-o refac in curand]: ![]() ![]() ![]() |
|||
26 Aug 2011, 18:58
|||
|
|||
ba e foarte draguta, doar ca tipa e un pic cam prea blur-ata
![]() ador background-ul ![]() ![]() THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
26 Aug 2011, 19:07
|||
|
|||
Stiu asta,dar am decupat in paint si ca sa acopar putin
![]() ![]() ![]() |
|||
26 Aug 2011, 19:39
|||
|
|||
aahh, paintul
![]() THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
27 Aug 2011, 19:28
|||
|
|||
Paint sau nu...nu conteaza ce e...atata timp cat are imaginatie.Mie imi plac. Daca ai incerca cu niste programe mai bune,ai face o treaba minunata
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|